onu etkilemek için ve sohbeti biraz uzatici etkileyici hoşuna giden doğum günü mesajı?
erkekler nasıl istersiniz?
kızlar siz ne dersiniz
erkekler nasıl istersiniz?
kızlar siz ne dersiniz
Bir erkek için bence en anlam ifade edicek iki cümle; Sana güvenim sonsuz ve İyi ki varsın iyi ki tanışmışız (artık nerde tanıştıysanız) bence bunlar etkilemeye yetecek sihirli sözler ama bir kaç bişey yazıp bunları araya serp 😂
olucagi varsa olur zaten. sohbeti uzatıcı doğum günü yerine sohbet et mesela😉
ne diyim ki simdi buna. bu satten sonra sohbet etmesini öğren diyebilirim anca. sohbet işte bildigimiz sohbet.
diorum ya eğer yazmk isterse dünyanın en sade mesajında yazsan yazar ama yazmk istemezse agzinla kuş tutsan ne fayda. bunu kastediyorum ben. icten ve samimi biseyler yaz ne olduğunun önemi yok.
e yani empati yap biraz mesela böyledir. ya bir kız olarak çok takiyosun sen böyle seyleri. senin kovalayan değil kovalanan kisi olman lazım. bnlari senin değil karşı tarafın düşünmesi lazim. bosver ya akışına bırak sen o uğraşsın.
aranizdaki muhabbeti samimiyeti bilmiyorum ona sen karar vercen. daha öncede konusmustuk senle ordan bildiğim için soyledim.😉
madem o anda böyle bisey yasadiniz ve bunun ustune bisey olmadıysa zaten dediğin gibi ARKADAS sindir demekki onun gözünde.
şunu biliyorum hoslandigin bir erkeğe yaklasmanin yolunu ariyosun sen arama o arasın diorum bnde. bunlar onun düşünmesi gereken şeyler.😉
ya face de seni kabul etmesi bir anlama gelmiyoki. eskiden gorustugum bir suru arkadaşım ekliyo beni ama nerdeyse hicbiryle konusmuyoruz mesela.
e o zamn zamna bırak sen değil o uğraşsın unutma.
İyi doğdun yaban çiçeğim, seni koklayıp öleceğim.
Cevap
1Cevap
Iyiki basima bela oldun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar