Sevgilim olduğunu öğrenirse beni bir daha asla onun yaşadığı şehre göndermez ne yapacağım ben?

Allah'ım neydi günahım :(

sevgilimle ayrı şehirdeyiz uzun zamandır aramıyorduk birbirimizi dün gece aramak istedi ısrar edince kırmadım zaten bende istiyordum. tamam bekle birazdan balkona çıkıcam öyle ara dedim ailemden bir tek annem biliyordu ilişkim olduğunu o da ayrıldığımızı sanıyor, babam boyle bişeyi duysa hiç acımaz dayaktan öldürür beni. neyse ben ara sıra çıkıp balkonda gizli gizli konuşurdum ama bu güne kadar 1 kere bile yakalanmamıştım.

dün ne olduysa babam kalkmış ben balkondayken baktım ışık yandı çok korktum hemen içeri girdim meğer babam beni çağırıyormuş tabi benim balkonda olduğumu görünce bağırdı çağırdı yemin ederim korkumdan oracıkta ölmek istedim. ne yapıyosun bu saatte burda diye bağırdı hatta tokat attı. bende baba kötü bir şey yapmadım esra (kuzenim) arıyacaktı sesimden rahatsız olmayın diye balkona çıktım valla kötü bir şey yapmadım dedim. o da dedi ki konuşacaksan içerde konuş biz sana kızıyor muyuz ne olacak sonuçta kuzenin o senin, ama inşallah dediğin gibidir eğer öyle bişey yoksa ve bişeyini yakalarsam seni gebertirim dedi. özür diledim inandırmaya çalıştım gece boyunca uyuyamamış. telefonunu dinlemeye aldırıcam dedi. off çok sıkıntılıyım. sabah bi ara soğuk davranıyodu yüzüme bile bakmıyodu ama kahvaltı yaptıktan sonra işi çıktı bir yere gidiyordu giderken kardeşimi öptükten sonra geldi beni de öptü normal davrandı. zaten hep bir şeylerden şüpheleniyordu birde sevgilim olduğunu öğrenirse beni bir daha asla onun yaşadığı şehre göndermez napıcam ben :(
Sevgilim olduğunu öğrenirse beni bir daha asla onun yaşadığı şehre göndermez ne yapacağım ben?