Henüz açılmadığınız kıza sevdiğinizi direkt söylemek dışında başka hangi yollarla belli edersiniz? Bir de erkekler sevdiğini belli etmek için illa kızdan bir adım mı bekler? O adım kızdan gelmiyorsa aşkınızdan ölseniz de açılmaz mısınız?
2. soruya cevap vereyim digeri baya degişken konu sahsen kızdan ufak olsada bir ışık almadıysam bir zaman sonra friend zone belki hiç takılmam bile çokda takmam eger oda seviyorsa ama belli etmiyorsa anlamam için kahin olmam gerektiginden bende hoşlanmıyor diye düşünürüm çokda zorlamam belli eden biriyle artık ki geneldede öyle oluyor hiç çekemem ötekini acabalarla
hiç beklemediğin bir anda dönüp ona baktığında ve o seni izliyorsa tebrikler aşık etmişsin bebeyi :D
Gerçekten mi? Bu anı yaşadım vallahi :D
Ama çok da önemsememiştim...
kesinlikle tabi bakıştan bakışa fark eder içine dokunacak bakışı
Simdi söz konusu erkek benim kardesim gibi biraz odunsa.. sevdigini söylerkende/hata yapincada (birsey demez) senin sevdigin birseyler alir gelir, ortaya laf atar vs. bu tür insanlar mesela bir araba begendiginde, gider o arabanin yanina durur "bunu istiyorum" demez ashajha :d <3
sen sessiz kaldığında merak ediyorsa yazıyorsa ilgisi vardır kızlar normalde sürekli konuştuğu için erkek kaçar susunca ilgisi varsa gelir üstüne düşmeyeceksin
Yazısmıyoruz maalesef...
Cevap
41Cevap
Türkçeyi doğru kullandığın için tebrik ediyorum seni. Direkt diyen insanların sayı az gerçekten. Onu geçtim, doğru kullanan az Türkçeyi. Direkt gelip söylemek en doğrusudur. Hiç uğraşmamak gerek belli etmek için, değişik hallere girmemeliyiz.
Ben mesela kolayca dile getiremem sebebi ise reddedilme korkusudur. Bu beni mutsuz eder. Ama öncelikle buna karar verdiysem ya arkadaşı vasıtasıyla ya da gözlemleyerek sevgili olup olmadığını öğrenirim. Sonrasında ise eğer kendime daha fazla direnemiyorsam herkesten farklı olmaya ve dikkat çekmeye çalışırım. Mesela bir tebessüm ya da güzel söz. Ne kadar değerli olduğunu anlatan kısa anlatılar gibi.
yok erkekler once sevgilisi var mı dıye ogrenmeye calsır instagram face falan varsa. daha sonra yavas yavas bellı eder bakar falan ama seninde karsılık vermen lazım ornegın sana bakınca eger sana acılmasını ıstıyorsan sende ona bak yani ona umut verki oda seninle konusmaya cesaret etsin
ben hiç bir şekilde bana adım atılmadan açıkca açılmam ki açılmadım da belli de etmem hiç haa belli ettim olmadı mı o anda silerim bir daha da yazmam hiç bir yere ;) :D onun dışında erkeklerde kızlarda az çok aynı şekilde belli ederler kendilerini yani illaki fark edersin zaten ;) :D vede ilk sen konuş ne var bunda ;) :D
üşüdünmü al ceketimi der.. eve varinca haber veriyosn der. kim lan o lovuk der.. sen şu tarafa otur der.. Ver ellerini isıtayım askim der. gozunun icine bakar. seni surekli merak eder.
Neden zorluyorsunuz ki
https://i.hizliresim.com/OEPAQZ.jpg
Sürekli göz teması kurmaya çalışır göz göze gelmeler falan sizi görünce veya siz onun çevresindeyseniz yüzünde güller açılır hep sizin çevrenizde olmaya çalışır. Diğer soruna gelince de şimdiki erkekler hep ilk adım beklerler ilk adım atmazlar.
Hareketlerinden ve sana olan bakislarindan anlarsin zaten
Uzun süreli göz teması göz bebeklerinde büyüme istikrarsız refleksler ses tonununda kısıklık varda var ama sahtekarsa 1 sözüne inanırsın
Ben uzun uzun bakarım o baktım gözümü kaçırırım eğer tanımıyorum belli olursa beğendiğim ama tanımadığım bir kızın da yanına gidip ne diyecek kii
tanıdıgın muhabbetin olan birisimi yoksa tanımıyosun cevrende olan birimi
Tanıdığım biri...
bakışlarından ve diyerlerine nazaran daha farklı ilgi gostere bilir senin yanında bedenen ve dil olarak kasıntılık yapıyorsa ya da bu soylediklerinden harıç cokta rahatsa bu soylediklerim az bile yoksa ölüyorum bitiyorum gibi sevmez boş takılmamak için takılıyodur insan biraz... yazardımda herneyse lanet zenci federaller gelmeden son soyleyecegim güzel bir kıssan bir bakışına bakar dssss
Hahahah güldürdün sağ ol :)
Ben adım beklerim. Ölürüm de açılmam karşılık yoksa
Senin kötü gününü anlar ve yanına gelir bir şeyler yapmaya çalışır😃
Sürekli güldürmeye çalışıyorsa ilgisi var demektir.
ilgi göstererek tabi ki. Birde canı onla ilgili birşey yapmak isterse gerçekten yapmak için uğraşır.
Renk degistirerek , elini ensesine goturup kasiyarak ne bilim
Saçını da geriye atma hareketini sık sık yapar mı? Düzeltmek yani
Yani bayanlarin elini kulak memelerine goturmeleri, saclarini uclarini kivirip igrasmalari saga sola atmalari oyalaniuormis gibi yapmalarini dusunecek olursak erkeklerinde bunu bir arguman olarak kullanmalari olagan. Tabi gozlemleme lazim yuz hatlari ile bu sac atma seklini geriye
Allahım bu çocuk bana aşık demek istiyorum artık :(
Ya bir keresinde de bana bakarken yakalamıstım ama ben gozlerimi kacırdım o baktı. Bu nedir peki? :D
Hahahah tamam be erkeksiniz ya sorayım dedim :D
Once sen yok yok sen diye diye herkes yanlız kaldı
Aynen öyle...
biz mektuplaşırdık lisedeyken kız bana hep kokulu ve rujlu mektuplar atardı bende ona cevap atardım
Direkt söyleyince samimi gelmiyor kaciyorsunuz en iyisi dolaylı olarak yani ilgilenerek..
Saçma espirilerine bile güler
Sana bakışları masumdur
Gereksiz çiçek almalar
Zor vedalar ( ertesi sabah görecek da)
Cekingense sen solemeden bir yol olmaz olene kadar soleyemez
Had ya :( bende de o cesaret yok ki
sahiplenme kıskanclık kendine alıştırmaya bağlamaya çalışma gibi..
Değişir... Kimileri pislik yapar aslında seviyordur kimi ilgi gösterir falan filan
Aslında gayet açıyızdır amma, siz anlamıyorsunuz...
ilgilenerek belli eder kızım. hala bu sorrular dönüyomu burda yaa:)
normal bir erkek arkadaşınla sevgilinin arasındaki farkları gözlemle anlarsın
üstünü ört, aç kalma, kalın giyin..
Söylesin dolandirmasin
Kıskanır ve bunu belli eder..
resimdeki adam çok tatlıymış bu arada :)
Haliyle tavrıyla belirtir
Kıskançlık temel faktör
Sahip cikarak arkamda durarak
Geneli ya soyler ya da bellie edemez
Ben de çok iyi oynarım mesela, sevdiğimi kimse anlayamadı bugüne kadar :)
Spastik hareketlerde bulunur.
kişiden kişye değişir.
Kısakanarak sahiplenerek
yaklaşmaya çalişir konuşmaya çalişir.
İlgi gösterir iltifat eder
sarılınca belli eder,
memelerine kalçalarına bakar
İlgi gösterir sahiplenir
o etek ne lan der :D
Bilmiyorum
Dokunarak
Olmucak şeyler iste.
Bu kadar samimiyetimiz yok maalesef
Ozaman olurda kesişirseniz ve olurda göz göze gelir seniz sürekli gülümse ama belli et ozaman hoşlanmıssa damlar yanına.
Geçen gün benim ona baktığımı fark edip ikinci kez döndü baktı. Bu da sevdaya dahil mi?
O dahil değil bende sana bişi sorucam
Bir kızla 10 15defa göz göze geliyoruz aralıksız bakıyor bana ama yanına gidince hayır diyor bunun sebebi ne olabilir.
Gerçekten istemiyordur. Kendimden örnek vereyim, birinin bana baktığını hissedersem ve hoşlanmasam dahi o bir kere dikkatimi çekmiştir. Sürekli bakarım ben de.
Ozaman yiyecek gibi bakmayın insanın şevkini kırmayın hani ben değilde bir arkadaşım için zaten. Hehehe, :)
Yiyecek gibi bakanlara söylersin bunu, ben bana itinayla bakana bakarım. :D
açılmam
Ben açılmam beklerim
dolaylı yollarla :D
İşte o yollar nedir?
direkt olmayan yollar
Ulen biraz yardımcı olsanız ya. Ben burada kafayı yiyeceğim :(
ya anlarsın zaten senin yanında illa tedirgin olur heycanlanır eğer rahatsa sevmiyodur bu kadar
Onu çözemiyorum işte. Ya usta bir oyuncu heyecanını dahi belli etmiyor, ya da gerçekten heyecanlanmıyor.
bakışlarıyla.
değdirerek
Saçını çeker :)
Sertleşir.
Bakışlar...
İlgi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar