biri ile konusuyorum. daha önce sevdiği kız arkadsı tarafından defalarca aldatıldıgını söyledi. sizcede bu onun dogru kızı bulup cok değer vermesini saglarmı ?
Cevabın nedir?
aksine içinde bir güvensizlik oluşmuştur.. aşırı kıskanç ve şüpheci yaklaşımlarda bulunabilir ve buda daha sonrasında senin onu terk etmene sebep olacaktır..
Benim yaşadığım gibi.. Bende aldatıldım vs.. En son kız arkadaşıma evleneceğim gözü ile baktım.. 2 ay oldu sonuç ortada sebepsiz çekip gitti.. ama bahane olaraksa soğuduğunu ve sevmediğini soyledı..
simdi sen anla.. neler yaşayıp yaşamayacağını.. ya da yaşatamayacağını..
Cunku en kucuk bir hareketın bile guvensızlıgın kucuk bır yalanaın dahı ona aldatılmalartını kandırılmasını hatırlacaktır.. ve kıskançlık başladığında bu paranoyaklığa dönecektir..13 Yorumla
En İyi Cevaplar
yanlis okumusum soruyu ilk cevabimda simdi duzeltiyorum aldatan erkek evet cok deger verir cunku bilir aldatilmanin uzulmenin ne demek oldugunu karsisindaki uzmemeye iliskinin uzerine titremeye ozen gosterir hersey mukemmel olsun ister. Ama bir darbe daha alirsa dayanamayabilir piskoloji sonucta bu tercihlerini bile degistirebilir o kadar ileri bir travma yasarsa.
25 Yorumla
+1 yılbence bu çok zaman alır.çünkü güven kırılmış artık karşısına çıkan her kim olursa olsun o insana hep bir şüpheyle yaklaşacak aklında hep bir soru olacak acaba bu da yapar mı diye.sürekli bir kuruntu içinde olur insan bu erkek ya da bayan olsun aynı şey geçerlidir bence... önemli olan bu durumu kısa zamanda ve hayatına giren insanı yıpratmadan atlatmaktır..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Netten cabuk aşık olma güdüsü acıktır gercekte içine kapandığı için zor asosyalliğe adımları atmış görünüşe göre
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
46Cevap
eger canı gerçekten çok yanmışsa evet söyledigin gibi olabilir lakin canı acımamışsa yani onun için bu şey degersiz birşey olmuş ise pekte birşey fark edecegini sanmıyorum.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikel umarım herşey gönlünce olur. Aldatılan bir erkek olarak yorum yapıcam ben. Henüz 19 yaşındayken aldatıldım. Fiziken birşey değildi benle konuşurken başka bir erkeği ayartmış onla işleri bağlayınca beni şutladı 1 gün geçmeden onla ilişkisine başladı her yerde gördüm bunları. Nitekim ayrıldılar 5 ay sonra bana it gibi döndü :) Şunu söyliyim 2,5 yıldır hayatıma kimseyi sokamadım inan karşıma güveniceğim biri çıksa daha önce böyle bişey yaşadığım için KRALİÇEM yaparım onu. Yeter ki bana güven versin. Bu dengeyi sağlarsan senden mutlusu olmaz o adam şuan bir pırlanta değerini bil :)
40 YorumlaSen eğer bizlerin "evlenilecek kız" şeklinde tarif ettiğimiz gruba giren bir kızsan hal ve hareketlerinde her an bu hissi karşındaki erkeğe veriyorsan, karşındaki erkek de aldatıldıktan sonra değişmemişse "bundan sonra hiç bir kızın gözünün yaşına bakmayacağım" şeklinde düşünmüyorsa samimi olacaktır ilişkisinde. Sen temkinli davranmaya devam et. Sen ona nasıl yaklaşırsan (bu yaklaşmanın dozunu çok iyi ayarlaman lazım) o da ona göre kendine bir yön verecektir.
02 YorumlaWalla defalarca aldatılmışsa her seferinde affetmiş demekki. Mezhebi geniş dediklerimizden olsa gerek. Ya da saf falan olabilir yani. Böyle bir erkek her zaman doğru kızı bulduğunu düşünür ve her defasında ona güvenir. Kısacası her zaman güvendiği için bir ren geyiğine dönüşüp boynuzları arşa değer zavallının.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu sorunun cevabını bende merak ediyorum.çok sevdiğim hala kalbimde bir yerlerde sakladığım sevgilim tarafından aldatıldım.ilişkimizin son bir iki haftası aldatıldım ve aldatıldığımı ayrıldıktan uzun sayılacak bir süre sonra öğrendim.kadınlara güvenim yok.hatta kadınlarla yatmak bile istemiyorum ki fuckbuddylerimle konuşmuyorum bile.bütün kadınlar itici geliyor artık.
01 Yorumlane diyosun sen tam tersi olur :D aldatıldıgı için artık hiç bir kıza güvenmez aklında hep bir acaba olur onun hayatı zindan oldu bile çoktan haberi yok sadece :)
25 Yorumla- +1 yıl
yürüü be kardeş kim tutar seni +1 veriyom :D
Kesinlikle hayır, internet üzerinden edilen muhabbetlere çok değer vermemeni tavsiye ediyorum.
Bence sen çocuğa 1 35lik rakı içir kalabalık ortamda. Ağzından laf al sonra inceden inceden. Bak bakalım gerçek emelleri neymiş :D03 Yorumla1. de affetti hadi 2. de de affetti... defalarca aldatılacak kadar affeden erkeğin aldatılmadığı zaman kul köle olması lazım. ama bu işlerde mantık öyle işlemiyor tabi. kim daha çok acı veriyorsa o kıymetli oluyor galiba...
02 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle birşey var defalarda aldatmasına rağmen cocuk birlikte oluyorsa seviyor demektir işte cocuk adam gibi seviyor ama kız kaşarlığını elden bırakmıyor işini seviyor. O çocuk ondan ayrıldıktından sonra başkasına gidecek ama yine o aklında kalacak aldataanların geçmişini sikeyim :)
10 Yorumlabende aldatıldım güvenim kalmadı sadece şunu diye bilrim eline gerçek bir şey geçerse onun kıymetini bilir ... ben sadık birini bulsam aslla bırakmam da o konuda artık inancım yok neyse bence bilir yani onu söyleye bilirim sana
12 Yorumla
+1 yılben erkek arkadaşının seni kendine yakınlaştırmak için uydurdugu bişey olarak görüyorum benim teorimde bu:) defalarca aldatılma ihtimali bir erkegin hıımmm çok düşük bir ihtimal aşırı sevgiden 1 olsun 2 olsun nasil bir erkekmiş o
02 Yorumla- +1 yıl
haberi yoken olduysa Allah yardımcısı olsun sabır versin çok üzücü bir durum senin sorunla alakalı olarak deger verip veremeyecegini bilemem insan oglu çok farklı bir canlı:) senin sandıgından daha çok degerde verebilir zero degerde verebilir
canım onun önceden canı yandığı içinacıması olmaz vicdansızdır yaşadım gördüm aman sakın kendini ateş atma derim
02 Yorumla- +1 yıl
ah canım bende öylediyodum biliyomusun hiç öyledeğil diyodum herkese namaz kılıyo çok iyi biri diyodum ama altından neleeer nelerçıktı bir bilsen aklın şaşar deliricektim ben nerdeyse ayrıldım en sonunda çokacılarçektim ayrıldıktan sonrada çektim hiç beklemiyodum bide kimseye güvenme
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. erkeğe güven olmaz o aldatılmışsa kadınlardan intikam almak ister :D öyleleride vardır tabi ama az bulunuyor o arkadaşlardan piyasada
05 Yorumlahayır asla onun bayanlara karşı bir güvensizliği olmuştur artık ne kadar güvensede içinde acabamı olacaktır hep yani başkasıyla beraber olup onu çok çok mutlu edip değer vereceğini düşünmüyorum
00 YorumlaAldatan erkekte karakter oturmamis çömelmiştir ya da karaktersizdir eksiklik vardir o yuzden aldatan erkekten bir b.k olmaz net !
12 Yorumla
+1 yılsenin ona değer vermene bağlı, ya da birazda onun kişiliğiyle alakalı.
11 Yorumlamaalesef hangi kız olursa olsun güven kazandırması çok zor...
eğer şimdi kız sen isen çok sabır göstermelisin...
Değer vermez bence önce güven olması lazım güvenin olmadığı kişide değersizdir zaten insan gözünde hep acaba mı der...durur00 Yorumlaolabilir neden olmasın ? sonuçta tecrübe her ilişki.
11 Yorumla
+1 yılsanmıyorum bu doyumsuzluk noktasına ulaşmak nirvanaya cıkmak gıbı bı sey boyle olupda durulma diye bir şey söz konusu olamaz hele insan oğluysa aasla :)
00 Yorumlagüveni sarsılmıstır bir kere en ufak bıseyde suphelenır kıskanır cıkmaz aklından kız milleti her seyi yapar...
12 Yorumla- +1 yıl
aynen +10000000000000
+1 yılolabilir tabiki ama ona sadakatini çok iyi kanıtlaman gerekir ve baştaki güvensizliğini alttan alman lazım
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyle seyler yasamıs kişiler sonunda bunları yasatmayan kisilerle tanısınca onları gercekten cok sevip değer verebilirler. genelde bu iyi yönde etkiler.
01 Yorumlaönce bu arkadaşa boynuzları yakşmış diyerek konuay söle bir grş yapayım aman dikkat etsn telefon drklrnın altıneden gcrken carpblr :)) yahu deflrcaa yanı kız aldatacak ve ben o kızla aynı havayı nefus edem ölemi birmz bu dünyaya fazla bnce drm :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. erkekler aldatılınca kimyası bozuluyor kadınlar gibi tepkisiz kalmıyor eee haliyle sadık bir sevgili buluncada ona 4 elle sarılıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. değerini daha iyi bilir dürüstse daha da sıkı sıkıya sarılır.
01 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir ama çoğu erkekte bu durumun ters etki yaptığına şahit oldum. Önceden canı yandığı için ondan sonra karşısına çıkan her kızı kullanabiliyorlar . Dikkatli ol derim , fazla güvenme.
01 YorumlaSenden şüphe edip seni çıldırtabilir.. Bence hiç bulaşma.
13 Yorumla
+1 yılBuldugu kizin dogru oldugunu nasil bilecek ve nasil guvenecek. Yapacagi en ufak hata yine hayal kirikligi yasatacak ona.
08 Yorumla- +1 yıl
Insallah. Yaslar kac.
- +1 yıl
Sen 19 o 27. Iyi
- +1 yıl
iyi güzel buna sevindim. En azından birinin daha insanlara olan güveni tükenmemiş olacak. :)
- +1 yıl
Aferin sana :) hadi göreyim seni.
+1 yılaksine , maymun gözünü çoktan açmıştır artık eskisi gibi değer vermeyecektir ve artık herkese güvenmeyecektir çünkü içi yanmıştır birkere dostum..
10 Yorumlaerkek adam bir kıza acizlenmez artı karşı tarafın ne oldugunu biliyomusun hadi erkek aldatıp kızı buraktıysa artı geçmişte kalan insanı kötülemek yakışmaz erkek adama
00 Yorumlaerkek temiz namuslu kız bulursa ewet cok değer verir. el üstünde tutar.
00 Yorumlayok öyle bir şey. Aldatılan erkek genelde intikam hırsıyla dolar üstelik aldatana karşı değil sadece, tüm kadın milletine.
12 YorumlaBasima gelen yine gelecekmi korkusuyla yasar unutmasi imkansizdir
Onun icin her hareketin altinda biseyler arar00 Yorumla
+1 yılbir dönem geçiricek bir hınç dönemi ondan sonra olabılır.
01 Yorumla
+1 yılyüreği yaralı bir erkek ince eler sık dokur yaş tahtaya ayak basmaz...
11 Yorumla
+1 yılÇok şey öğrenmiştir daha iyisini bulacağına emindir
11 YorumlaHerne olursa olsunşu ancıkacagı kıza güvenemeyecek rol yapıcaktır
01 YorumlaKişiliğine bağlı sütten ağzı yanmış gibi düşünürse işin zor
00 Yorumlaartık kızlar da erkekleri kullanıyor demek ... hayırlı işler ^^
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sizi kandırmak için kullanılan güzel bir taktikte olabilir :D
23 Yorumla- +1 yıl
Öyle zaten , duygusal yıkıntı show yapıp kızın "" ayyy canım yaaa" anaçlığına düşmesi için kullanılanbir metod bu genelde. Arada gerçekçi numune çıkabilir ama , bir erkeğin bir kızla olan biteni başka bir kıza anlatrması da hoş değil . Ağzı durmuyor demektir, bu da biterse sonrakine anlatır. Bir ayrı konu da , ne olduğu değil ; neden olduğudur. Hiç bir kız sokaktan adam çevirip de aldatma asistanı olarak kullanmaz. Yüz vermemek işine devam etmek de aldatma olarak algılanabilir.
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ustadım :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok zor...
ben onun yaşadığının yarısı kadarını yaşadım. ve inan durumum hiç iç açıcı sayılmaz14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluzun zaman geçmiş, toparlayabilir. ben ilk darbeyi yediten 3 sene sonra aşka şans vermiştim. o da darbe attı, şimdi 3 sene daha geeni düdüklemeye devam
Cevap sahibi+1 yılolsa da olmasa da takmıyorum artık.
bnce o kişi yani erkek, eğer adam gbi brisiyse ona hayatını verirdi
00 YorumlaSenin verdiğin değeri iyi bilir sadece bunu deyim.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmesi çok zor güveni sağlarsan sıkıntı olmaz
011 Yorumla- +1 yıl
o zaman iş sende bitiyor şahsen ben aşka olan inancımı yitirdim defalarcamı yoksa biseferlikmi aldatıldım bilmiyorum benim evime almış şerefsiz bide tamamen sende biter iş artık
- +1 yıl
yanlış anladın sanırım beni sen ölesindir demedim sana güvenmesini sağlamak senin elinde
- +1 yıl
zaman alır ama gerçekten seviyosan vazgeçme sorun şuki sen yanlız biyere gittiğinde hep aklında bişeyler kalacak sana bir telefon geldiğinde dikkattünü sana verecek ki ne konuşuyo diye bunları aşman lazım
- +1 yıl
zaman geçtikçe seni daha iyi tanıyacak senin onu masumca sevdiğini görecek o zaman hiç olmadığı kadar daha çok güvenecek ama dediğim gibi biraz zaman geçmesi lazım
- +1 yıl
biraz zamana bırak eninde sonunda sendeki saflığı görecektir kapılarını daha fazla açar o zaman
+1 yılsağlayabilir
20 Yorumla
+1 yıldeli gibi sever ve baglanır
00 Yorumla
+1 yılhapı yuttun demektir.
00 YorumlaZor güvenir
20 Yorumla
+1 yılsağlamaz. tam aksine o kişide güvensizlik yaratır.
00 Yorumlaeğer gerçekten severse zirve yapar aşkı !
00 Yorumlabunun hiç etkisi olmaz
00 Yorumlabu soru heryere gider :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni yiyor. Basit bir taktik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu o çocuğun mantığına kalmış.
00 YorumlaHayır :D
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın
02 Yorumla- +1 yıl
di
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!