kendime psikolog ya da psikolog olacak bir sevgili bulmaya karar verdim. Tabi bu kararla olmuyor ama o yönde ilerlicem
psikolog sevgili-eş iyi olur mu acaba
psikolog sevgili-eş iyi olur mu acaba
şahsen ben bir meslektaşımla evlenmek isterdim. bilgi paylaşımı da olurdu. :D eğlenceli olurdu. 2 sene sonra psikolog oluyorum kısmetse.
nerde okuyorsun umarım bulursun
onu söylemiyim. ifşa olma ihtimalim var. :) aslında evlenebileceğimi pek sanmıyorum. karşı cinsle ilgili sorunlarım var. :D çözülemeyecek şeyler değil tabi. ama çözmek işime gelmez hele ki şu anda. hem dersler sıkıştırıyor hem de yüksek lisans için ortalama kasmam gerek. ben eğitimleri bitirene kadar da 28 olurum. o dakikadan sonra nasıl bulurum bilmiyorum. biraz cahil kaldım bu işlerde.
şehir diyeydin bare ne biliyim merak sardı :D
neyse özel mi devlette zor mu gidiyor dersler falan azcık bilgi ver :D
İstanbul özel. dersler 3. sınıfta yoğunlaşıyor. sevmeden okumaya kalkarsan bunaltabilecek bir bölüm. ama ben seviyorum, özellikle patoloji kısmı baya keyifli. genel olarak olumlu izlenimler bırakıyor insanlarda. ama bazı olumsuz yönleri de var. mesela sınıfta çok kız olduğu için sana playboy gibi çapkın gibi zampara gibi kötü yakıştırmalar yapabiliyorlar.
desene erkeklerin sayısı azsa kızlar kapar bana kalmadı
mantıklı bir yaklaşım. :D
ağlayacam şimdi hayallerim yıkıldı
biraz da kısmet meselesi tabi. uzak duran duruyor. benim arkadaşlarımdan var örnekleri. sonuçta üniversiteye hangi niyetle gittiğin de önemli. benim öncelikli, hatta tek amacım okumak. benim gibi düşünen de çok var. yani bence tamamen umutsuz değil. hayat sürprizlerle dolu.
zaten güzel değilim ben bulamam birini :) yorumlarınız için teşekkür ederim
öyle değerlendirirsen, güzel olanlar da ben güzelim neden bulamıyorum diyor. bu işler şans. ben teşekkür ederim. iyi geceler. :)
Psikolog oldunuz mu
psikologların psikolojisi bozuk olduğunu duydum... Yani kendine bile faydalı olamıyorlar
hepsi öyle değil
Cevap
4Cevap
Bu kararı vermenizdeki asıl sebep nedir?
öyle biriyle daha mutlu olacağımı düşünmem
Sana şunu söyleyeyim. Psikologlar da her insan gibi iyi veya kötü olabiliyor. Önemli olan o insanın sana ne hissettiği.
orasını bende biliyorum :)
O zaman bu sorunun cevabını da biliyor olmalısın :)
genel fikir almak istedim her şeye bilimsel yaklaşsak bu sitede ne işimiz var?
gider eğitim almışlarla konuşurum de mi :)
Ben sizi eleştirmiyorum. Yanlış anlaşılmak istemem.
Ama fazla beklentili olmamanızı öneririm. Çünkü aradığınızı bulamayabilirsiniz.
ben aşık olmuş biriyim aşk acısıda yaşadım bu soru biraz eğlence amaçlı çok ciddiye almayın :)
Peki :)
bulursan banada söyle
olur :)
:)) hadi bakalim
terzi kendi söküğünü dikemezmiş
olmazdım
niye?
psikologlar güvenilmezdir bence dolandırıcılıkta masterleri var
hepsi öyle değil ki doktorlarda tıp okuyup para için ameliyat ediyorlar mesela, mühendisler kaçak yapı yapabiliyor her mesleğin kötüleri vardır
psikologlar daha tehlikeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar