Reddedilen erkek nasıl mı hisseder? açıklıyorum?

1. Öfke
Öyle bir durumdur ki o dakikada kız en büyük düşmanınızdan daha tehlikeli bir seviyededir. Eğer 5 metereden yakınsa kızı bir kaşık suda boğma isteği içinizi kaplar..

2. istemsiz Kısa Süreli Sevinç
En fazla bir gün sürer... Aşk acısından kurtuldum zannıyla rahatlarsınız... Ta ki onu görene kadar... Sonra yine boku yemiş gibi olursunuz...

3. intihar Düşüncesi
Yaşamanın bir anlamı kalmadığını düşünürsünüz... Sizin için ölmek de yaşamak da aynıdır...

4. Özgüven Eksikliği
Egonuz zedelenir... "Bir daha bana kimse bakmaz", ya da "Tabii ya , zaten bana niye baksın ki " düsüncesi geçer. Berbattır. Dünyanızın içine eder...

5. Sosyal Olarak Sizi Mahveder
Kendinizi dünyadan soyutlarsınız. Konuştuğunuzda kimse bir şey anlamaz... En yakın arkadaşlarınıza bile ters davranırsınız.. Arkadaşsız kalmasanız da çevreniz daralır...

6. Deli Divane Dolaşırsınız
Yaptığınız hareketler mantıkı değildir. Hatta saçmadır. Araştırmalar , aşk acısının geçici olarak zeka seviyesinde düşüşesebep verdiğini söylüyor

7. Kızın yüzüne bakamazsınız
Eğer cidden bu noktaya düştüyseniz ayvayı yemişsinizdir. Suratına hangi yüzle bakarım, duygusu korkunç bir şeydir. Onun olduğu ortamda olmak bile istemezsiniz.. Hele bir de arkadaş ortamıysa

8. Israr etmek de etmemek de sıkıntıdır..
Israrla takip edersin , abazan damgası yersin... Etmezsin , sevmiyor olursun... Ne yapacağını bilemezsin

9. Ama herşeye rağmen
Hala ona karşı içinizdebir şey kalır unutamazsınız.. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın , o oradan çıkmayacaktır.

Beyler bu kadar yazabildim... Daha çok yazardım ama ben de reddedildim ve bok gibi bir durumdayım..
Reddedilen erkek nasıl mı hisseder ? açıklıyorum?
Reddedilen erkek nasıl mı hisseder? açıklıyorum?