Bir süre sonra her şey alışkanlığa dönüşüyor deniliyor. Evli olanlar cevaplasın.

İnsan sevdiğinden neden sıkılır ki?
Karşılıklı saygı ve sevgi duyuyorsan, yapılan işleri paylaşıyorsan, her söylediğini dilin söyleyip kalbin tasdik ediyorsa, hala bu evin prensesi sensin diyebiliyorsan, kırmaktan ve üzmekten korkuyorsan, atacağı her adımda (kabul edilebilir) destek oluyorsan neden sıkılasın.
Hoş zaten bu şekilde davrandığında senden kralı da olamaz bu hayatta!
Yeter ki sevgini gizleme.
Bayanlar küçük süprizlerden ve sevildiklerini bilmekten çok mutlu olurlar.
Sadece bu iki olayı gerçekleştirmekle bile evinizde kral ederler.
Basit, fındık kabuğunu doldurmayacak mevzulara takılarak birbirinizi kırmanın bir anlamı yok!
Şunu hiç bir zaman unutmayın;
Bir sabah uyanılınca ya sen eşinin yanında olmayacaksın, ya da eşin senin yanında olmayacak!
Eeee göz açıp kapayana kadar olan ömrümde neden Gönlüme Başkent yaptığım Kadından sıkılayım?
Kesinlikle öyle sıradanlık geçim derdi sıkıntılar valla yazmakla bitmeyen şeyler. 😔 Hadi gideyimde bir kamp yapayım hafta sonu şunu yapayım v s hiç birini diyemiyorsun çünkü kendi başına karar alamazsın. tamam oda gelsin diyeceksiniz olmuyor işte ortam uymuyor ya da ortam uysa çocuklar oluyor
Soyle soyliyeyim. Iki yildir evliyim.
Evliligimizde kavga hic eksik olmaz.
Surrreekli kavga ediyoruz. Bazen kapi pencere kalmiyor o derece yani.
Ama birbirimizi cok seviyoruz...
Cinsel hayatimiz fazla atesli.
Fena sevisiyoruz.
Fakat surekli kavga etmemize ragmen birbirimizden sikilmiyoruz
Hatta kavgalar iliskimizi canli tutuyor.
Ben biraz daha fevriyimdir.
Cok bagirir cagiririm.
Adamimda sakindir, surat cok yapar.
O surati beni cildirtir.
Uzun lafin kisasi seviyorsan sikici olmaz...
Ama sevmiyorsanda zindan olur hersey.
bısı sorucam ama abazaca sapıkca degıl sadece meraktan.. şimdi dıyelım evlendım orl yapalım demek ıcın napmak gerek o duruma nasıl gelınıyor abest kaçarmı demek
sıkılmadım. 15. senemizdeyiz. eşime sordum, vallahi sıkılmadım dedi. sıkılmış gibi de görünmüyor. mesela çocuğu almaya okula gidecekken otur bir kahve içelim, daha vakit var der. ütü yapacaksam yapma otur birlikte tv izleyelim der. hadi sana kıyafet alalım, dolabına baktım bir şeyin kalmamış der :D iki ayakkabı arasında tercih yapamamışsam ikisini de alır. ilgilenir, sevdiğini söyler sık sık. öyle iştee... Maşallah diyeyim de nazar değmesin. Kıskanmayıııınnnn :D
@Freedom12 sağolasın ablacım. Darısı başına.
Bende tebrik ederim sizi. Allah bozmasin benim de hayatmda biri var inşallah bizimde sizin gibi sevgimiz sonsuz olur.
Cevap
33Cevap
evliliği sıkıcı hale getirende alışkanlık haline getirende malesef bayanlar sizlersiniz bayanlar evlilik diince malesef kendi kurallarınızın ve tek taraflı beklentilerin olduğu bir yaşama ve erkek sadece sizin hayatınızı daha rahat devam ettirmek için bir araca dönüşüyor.
Halbuki her şey okadar kolayki...
İyi evliliklerde vardır. Buna bizzat şahit olmuşum. Yıllar sürer onlar bir birini hala severler. Ama böyle insanların kendi aileleride sağlam, kendi piskolojileride
evlilikte ılk 5 sene çok zor. eski alışkanlıkları bırak yenı hayata adapte ol her nekadar secdığınde olsa bılmedığın huyları oluyor felan bır dünya şey 5 sene geçtimi artık sıstem oturuyor. haa monotonlaşmamakta kışılerın elınde tabi bırazda maddıyat önemli.
Bilmem sıkılmam galiba nie sıkılıyim ki sevdigim yanimda olur 💑💑💜❤💗💕💖💞💘💌💍
cok bırlıkte olursa görursun
Ya ne kadar açık sozlusunuz bu ne yaa :(
evet öyleyımdır ama bır an sız öyle dıyınce öyle dıyesım geldı cunku pek gercekcı degıl
yoo gerçek soyledim neden yalan soyluyum ki hem inanmaya bilirsin
izmirlimisin sen
sanane demek zorunda degilim
anladım zaten neyse bu tur ınsanlardan uzak durmak en ıyısı
1 nereli oldugum seni ingilendirmiyo
2 Evet sana cok katılıyorum senin gibi insanlardan uzak durmak lazim
3 sen beni yargilayamazsin
Daha da mesaj atma
demek ıstedıgımı anlamadın neyse bısı demıorum sende böyle yazamassın bunu bıl bence
Neyse ya hadi iyi günler
bana dıyorsun sanane dıye kendın ıyı gunler dılıyorsun.. sanane ıster ıyı ıster kötu olur
ufff😀😀😀ya laf uzamasin diye seninle ugrasmak istemedigim icin iyi günler dedim yoksa banane tanimam etmem atma mesaj diyorum atiyosun ne yaparsan yap artik
bence bunu benı tanımadıgın bılmedıgın ıcın nette demesı kolay oldugu ıcın dıyorsun tanısan görsen demezdın sen ısterdın konusmak emın ol
yooo tanimak neyse de dis gorunus benim için hiccc önemli degil ama benim dusuncelerim sana inandirici gelmedigi icin buna da inanmazsin sende beni tanimiyosun iki birsy yazdim diye izmirli msin diyosun ya herneyse uzamasin lütfen
sende benı tanımıyorsun sonucta tanısan böyle dusunmezdın.. izmirlimisin derken izmirlilerde bırsey yok sadece çıkıştıgın ıcın izmirliler özguvenlı olur ondan dedım bende yakınım dıye belkı tanırımdıye.. neyse pekı sen bılırsın
tamam yanlis anlasilma olmus ama benim sinirli konusmam senin yorumundu oyle konularin böyle yerlerde konusulmasini hic sevmem ona sinirlendim hayatimda biri var zaten ve onu çok seviyorum onunla bile böyle konular uzerinde fazla konusmayiz yani bu yüzden çıkıştım sana iyi günler dilerim :)
tamam hosckal
Bu durumu bir standarda bağlamak mümkün değil. Bir çok etken var. Maddi imkan, cinsel hayat, kıskançlık, özgür yaşam, arkadaş çevresi v. b.
evlilik kafese benzer. dışarıdakiler girmeye- iceridekiler çıkmaya uğraşırlar. 😁
Canım kaçamak istiyor... Benim gibi düşünen adaylar aranmaktadır... İlgilenenlere duyurulur...😂😂😂
monotonlaşıyor belli bir süre sonra ama ara sıra farklı şeyler denemek iyi geliyor
sıkılmadım ama artık karımı hiç arzulamıyorum onun yerine buradan partner bulup kaçamak yapıyorum her evli erkek gibi.
Ben hâlâ sıkılmadım. Arada aldatıyorum olaya renk katıyorum 😂
@Melikeniz
@Melikeniz asıl Sana oha 62 yaşına gelmişsin niye ölmedin sen hâlâ 😂
sıkıldıysan zaten sevgin bitmiştir. Uzatmaları oynamaya başlarsın
2. Gun hersey ilk gecede bitiyorrr ilk geceyi son geceye kadar saklayin
Tripler bozuyor her şeyi ve olgun davranmamak seks 2. planda kalıyor bence
Sıkıldım
7 Yıl oldu
alışkanlıklar daha saglam baglar oluşturuyor
ben de öyle düşünüyorum
Bekarm. daha hedeflerm var.
Sevdikten sonra sıkılmam.
Evli degilim yinede sıkıldım evlilikten.
Boşuna mı swinger yapıyorlar zannediyorsunuz..
Evlenseydik gorurduk de henuz baglanmadi basimiz
daha şimdiden sıkıldım
sıkılırım herhalde beş on seneye
evlenmedin çok şükür daha :D
Hemen sikildim ya sjdh
birlikte yaşamayı savunuyorum
Sen sıkıldınmı yeni heyecanlar gerek sana canım
8 senedir evliyim heyecanimiz ilk gunku gibi
3ayda sıkıldım boşadım (:
3 aylık bı hata yaptım
Çok çabuk.
daha evlenmedim