Hiç yakışıklı doktor veya tıp öğrencisi gördünüz mü?Genelde kısa boylu,kel vs. oluyorlarmış,doğru mu?
Ben de hiç görmedim ama merak ediyorum.
Ben de hiç görmedim ama merak ediyorum.
Ben 1.80 boyunda 80 kiloyum kendimce feetim baya kız arkadaşım oldu Koç Ünüversitesi Tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim
1. si tıp okuyanlar çirkin olmak zorunda değildir
Gözlük takmak hiç zorunda değildir
Frontal , Parietal ve diğer beyin bölümlerinin gelişmesi demek yüz genlerimizin çirkin olmasına yol açması demek değildir.
Siz bence şöyle diyosunuz bu adamlar zeki , ilerde zenginde olcaklar bide yakışıklı olurlarda vay halimize bari tipsiz diyelim tipsiz olsunlar diyorsanız İÇİNİZİ RAHATLATIN AMA BÖYLE Bİ GENELLEME YAPILAMAZ.
öyle tabi benim bir komşu var adam tam bir mal tip olarak değil herif parazit gibi yüzüne baksan zannedersin karadenizde gemileri batmış hastayı nasıl muayene ediyor çok merak ediyorum benim arkadaşımın kuzeni var oda geçen sene hacettepeyi tutturdu dişi telli şişman bir çocuk :D yani doğru öyleler ama bende onlar gibi inek olup doktor olmayı isterdim hata ettik zamanında :)
Ortaokul ağzıyla laf sokup engelleyen beynine mi var diyorsun sen şimdi ?
O tiplerin mezun olunca havasını gör. Sanki Justin Timberlake haspam.
Haklısın.
Öyle. Bir de makine miheeeendisleri. Onlara da kılım.
Abaza oluyor sanki onlar genelde.Bizim mimarlık bölümünün kapısında sabahlıyolar nerdeyse.
Öğrenciliği öyle geçiriyorlar, mezun olunca da totolar kalkıveriyor. Sen kimsin lan diyesim var.
Aynen.Eyvallah sohbet için.
Rica ederim.
Cevap
16Cevap
normal doktorlar evet paspal olurlar kendilerini salırlar üstüne basına bakmaz 1 hafta aynı kıyafeti giyerler bile...ama askeriyenin doktorları tam tersidir. kendilerine bakarlar. birde normal doktorlar paralarının sayısını bilmediği halde parasızlıktan dert yanar.
Benim gittiğim bütün erkek doktorlar şişko, tipsiz bizim Üniversitede tıp olmadığı için böyle bir mantık yürüttüm. Ama gerçekleri konuşmak gerekirse bu gün kanımı alan hemşire kıza yazdım, kan çıkarttı parmağımdan ama öpesim geldi.
Bir kere çapaya düştük gördüm çoğunu eğitim alıyorlardı harbi çoğu tipsizdi o konuda haklısın. Yakışıklılar vardı ama az.
doktorların birinci eşi doktor değilse şayet %70 i iki kez evlenirler.. ikinci eşleride ya oda sekreteleri olur ya da hemşireleri ;) Tıp fakültesinin önünde fazla dolanma :)
peki ya o dibimizin düştüğü doktorlar? onlar migrostan mı alıyolar diplomalarını allasen.
Hiçç görmedim.
yaşın kuçuk,kaç tane doktor gördün ki kız daha.
Tıp fakültesinde okudugu icin zaten cogu kıza yakısıklı olarak gelecektir..Extra olarak tipli olmasına gerek yok.
ne tıpcıymış arkadaş ne paragözlüsünüz be inş alayımıza kıran girerde erkeksiz kalırsınız
Parayla sıkıntım yok.Yaptıkları meslek benim için çok özel.Doktor olmayı çok istiyordum, olmadı.Olanlara hayranım.
o zaman adamların tipini niye önemsiyorsun
Hayranlık da bir yere kadar.İnsan kendi kafasındaki kriterleri de önemser bir yerde...
Kısa boylunun yakışıklısı yokmu, ya da kelin... bu ne biçim tipsiz tanımı '' kısa boylu, kel ''
Bana göre tipsiz.
Benim tipim değil.
Uzun da olsa farketmez zaten.Siyah saçlı siyah gözlü beyaz tenli 1.80 boylarında biri benim için en iyi tip hocam.
Özür dilemem senin boyunu uzatmayacak ama ne yazık ki...
Yaran var gocunuyosun.Uzatma yeter be...
valla üniversite hastanelerinde staj yapan doktorlar çok yakışıklı oluyor
genelde doktorlarla evlenen kızlar mesleği beğendiği için evlenir daha çcok .
bizim bir arkadaşın tıp okuyan bir sevgilisi vardıda çocukda tip vardı oğlanı kaptı akıllı kız
"Tıp fakültesinde yakışıklı tıpçı bulunmazmış,öyle dedi arkadaşım.Bu doğru mu?" Başka fakültede yakışıklı tıpçı bulmak çok daha imkansız gizli.
Tıp fakültesinde sadece güzel/çirkin kız tıpçılar yok.Erkekler de var.
Bilmem şimdi anlayabildin mi?Senin bile anlayabileceğin kapasitede açıkladım...
Laf soktuğunu sanan biri mi var?
O sen olmalısın halde, ben bayağı soktum çünkü.
Başka fakültede olup-olmamakla ilgisi yok bunun,ortak tıpçı arkadaşlarım var.Senin beynin basmazsa ne yapabilirim.A pardon,olmayan şey nasıl bassın değil mi?
Yakışıklısını bilmemde genelde kaçık oluyorlar..:)
heart_surgeon35 bende yurtdisinda cerrhm bak bakalim :)
genç doktorlar gayette yakışıklı
Hiç görmedim. :D
çok aradığın içindir
Hayırdır ? Ona göre mi tercih yapacaksın ? :)
Sınava girmedim bu sene, üniversitedeyim zaten. :D
O zaman kurcalama fazla
Fazla ders çalışmaktan erkenden çöküyorlar.
Görsen ne değişicek onu merak ediyorum ?
Hiç bişey, sadece merak.:D
Tamam fazla merak iyi değildir,yazmana gerek yok. :D
diş hekimini doktordan sayıyosan ben varım:D
Hımm..Biraz tarif et bakalım saç rengini göz rengini boyunu posunu falan. :D
188boy koyu kahve saç gür yeşil göz buğday ten sixpack ve adonislerim var zaten yüzücü ve kickboxçuyum
Boy iyi,saç ve göz rengi de iyi.
Ama en önemlisi yüz hatları.Adonisle six packle olsaydı ohooo.
:D
ben kız aramıyorum sevgilim var zaten.bu arada bizim okulda yakışıklı tipler var hatta her okulda var tıp fakültesindede var git cerrahpaşaya 500kişilik fakülte 250-300ü erkektir illa yakışıklı30-40kişi vardır.
Demek ki var.:D
bi de ikdidarsız oluyolar onu unutmuşsun
Arayan herşeyi bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar