Bakışılan kızla tanışmak?

Merhaba arkadaşlar 6 aydır çalıştığım avm de görünce heycanlandığım bir kız var arada mağazanın önünden geçerken bakıyorum bazen oda bakıyo geçen gün 6 ay da ilk defa para bozdurmaya geldi bunu bir mesaj olarak algılasam mı emin olamadım bugün de onun geçiceğini bildiğim için vitrinde durdum önümden geçerken 2-3 saniye gözlerime baktı gülücek gibi oldu ( veya ben öyle hissetim) dudağını kaşıdı gitti normalde beğendiğim kızlara çekinip bakamam ama bu kızdan gözlerimi alamıyorum istemesem bile bakıyorum konuşucam ama sevgilisi var mı bilmiyorum öğrenebileceğim kimse de yok çevremdekilere sorunca hepsi git konuş varsa da bişey olmaz diyolar ama eğer varsa konuşup bunu öğrenip şansımı kaybetmek istemiyorum böyle beklersem belki kendi gelir diye düşünüyorum sizce ne yapayım lütfen bana fikir verin. kalp atışlarımı hızlandıran kız bu yazıyı görürsen ve bigün tanışırsak lütfen görmemezlikten gel çok mahçup olurum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler görüşler için bu 3 gün içinde konuşamadım konuşmakta istemedim biraz daha beklemeyi seçtim bugün yine para bozdurmaya geldi çok tatlıydı konu kapanmassa gelişmeleri yazacağım
Bakışılan kızla tanışmak?