Kizlar sorum size erkek arkadasinizla ayni evde yasamak istrr miydiniz isterseniz neden ? ayni yatakta yatar misiniz ? yatmassaniz neden ?
ben olsam yasamak istmem ..
ben olsam yasamak istmem ..
aynı ev demek sadece yanyana film izlemek beraber uymak beraber play station oynamaktan ibaretse eminim arkadaşlar erkek bayan farketmez hepiniz isterdiniz.öyle konuşulduğu gibi olmadığını biliyoruz.kızlar aynıeve sevdasından pembe hayallere dalar erkek sorumluluk arttıkça korkup başka sevdalara dalar... aslında sonucunudan dolayı korkuyoruz.hep derler ya cesaretin varsa yaşa.aynen öyle cesaretin varsa yaşa.eğerki inanıyosakk kendimiz için doğru olduğuna korkmuyoruz işte ozaman da ne tabu kalıyo ne o böyle aynı ev sözünün basitiği.eminim hayat hep müşterek geçecek.ama eşe ama sevgiliye sağlam adımsa atacan.
ve kaskafalı eski sevgilim ben evliliğe karşıyım beraber yaşarız ama o sorun değil demişti aptal çocuk bende istemem tabi heyy tamam batılıyız gelişiyoruz ama yapmayın anadolu çocuğuyuz biz örf adet namus önemli şeyler hayatta
süperrrrrrrrrrrrrr
isterdim. Kız arkadaşım olsaydı, belli bir süre ilişkimizde olsaydı onunla aynı eve çıkardım. Bekar hayatı çok iğrenç. Aynı yatakta yatardık aynı evdeysek. Çift kişilik yatak alırdık. tabi bunlar seviyeli bir ilişkide olabilecek şeyler. Kişi kendisinde birlikte yaşamanın sorumluluğuna hazır hissediyorsa bunu yapar.
evet ama evlilige ihtyac kalmio .. bence olmamali
niye ihtiyaç kalmasın ki ? evlilik birlikte yaşamanın bir adım daha ilerisi bu yüzden sıkıntı yok
Bana ters. Aslında film izlemek isterim ama yatak falan ne yaa.. Sonra evliliğin kıymeti kalmaz. Evliliğe kadar o dişler sıkılacak :)
aferin;)
inanması zor olsa da + mk :D
Cevap
23Cevap
Ayakları kokar, banyodan sonra kıllı kalır küvet, kumanda ondadır, maç izler, göbek kaşır, çoraplarını her an heryede bulabilirsin, klozet kapağını kaldırmadan işeyebilir... bu liste uzaaar gider...
:D
kalırım, aynı yatakda yatarım uyurum birilerini suçlayacaksan karakterini bilmenz lazım.
herkese potansiyel abaza olarak bakmamak lazım...
bunu ogrenmekti amacim kizdan cok siz verdiniz cevp :))
şuda var sonuç olarak aynı evde kalmak istemiyorsa zorla kalacak değiliz kızın tercihidir, saygı duymak düşer
evet isterdim. hele bir de sevgilimse cok isterdim.ş aynı yatakta da yatardım. düşünsene hep birliktesiniz falan cok güzel duygular bence bunlar. onun her halini her anını biliceksin, alışkanlılarını biliceksin falan. ouwww cok güzell :S
bence de alışkanlıklarını öğreneceksin
dürüst cevap verebilenlerin gizliye çekildii bir ülkedeyiz işte.. ++
bu seni neden rahatsız ettiki ii de :)
bnce monotonlaşması aynı evde kalmakla alakalı değil. asıl daha da bağlanacak erkek ve askınız daha güçlü olacak.
isterim de yaşamam diyelim :) yani istemem demek yalan olur bir dakika görüyüm diye ölüyorken :) zaten tüm hayalim onunla yaşamak ama yaşamam şu anda ..
:)) çok tatlısın yaaaaaaaaa
Üniversiteye başlamadan önceki halim, sevgilimle aynı evde kalmaktı ne oldu? İstanbul'u kazandık, ailemin durumları bozuldu hem amelelik yapıyorum hem okuyorum. Biz istemez miydik, aynı evde yaşamak?
Ben zaten uzun yıllar bir erkekle aynı evi paylaştım.. Kendisi kankam olur, erkek erkeğe olunca düşünecek çok bişey yok gayet etik :P
Beraber yaşadığımız ilişkilerim oldu ama bir süre sonra suyu çıkabiliyor. Çünkü çalışan ve sorumluluk alabilen insanlar değilseniz son kaçınılmaz.
haklisin
Sonucun evliliğe gideceği muamma o yüzden bayanların iyi düşünmesi lazım. Sonrasında üzülüp suçlayacak birilerini aramasınlar. Bunları kafaya takmayanlar için sorun yok tabii.
o kadar detaylı, meraklı ve nokta atışı sormuşsun ki, bir erkekle aynı evde kalıp aynı yatağı paylaşmak için can atıyor olduğun her tarafından belli..
"fikrin neyse", sorduğun odur
:D aptal aptal konusma bence ..
sen de bahar çarpmasını at bence.. bir de kalabileceğin bir erkek bul :D ondan kaynaklanıyo bu sorular
Sahsen ben sevdiğim kızı asla evime cağırıp onla kalmam ha olsa bile Ayrı yatarız ve sınırlı olur hersey..
cagirmak deg ayni evde yasamak
hı hı, tabi tabi :D din kardeşiyiz.. ++
güzel duygular bunlar da.bir ikiden sonra numarası kalmaz.
ben böyle küçük hayallerim gerçekleştiğinde mutsuz oluyorum.
sıkılırım,istemem.
ohooo evliliğe ne kalır o zaman sıkıcı olur sonra :D
Kesinlikle öyle bir şey söz konusu bile olamaz bence.
jhgjfghfdgfdas
pek iç acıcı bir durum değil.evlilik neden var dedirten cinsten.
kesinlikle neden evlilik var
bende istemem bekarlık sultanlık yanzlıktık öyle evde :)
bncede
siz ergenlerin bütün pozları aynı be ya, yaş kesin 16 :S
kız arkadaşımla yaşamak isterim tabi zaten yaşıyorumda:)
hihi
üni de sık sık yaşanan şeyler bunlar.aynı yatakda yatmaya gelince çok riskli bir durum istedikleri kadar sadece uyuyacaz deseler bile
rahat olanlar yaşar ama çoğu erkek evet der
kızlar dan bir kısım
Ben bir erkek olarak ben de istemem hele de kız bakireyse olmuyor ya , kim olur diyorsa yalandır illaki birşeyler olur :D
Hayır ..
Evlilik neden var : /
++..
ummadığımız taşsın, aferin
imajın öyle :-D
Evlenmeden olmaz!1!11
işte bunlar hep seks
Ergenliğin başına vurmuş
++++++++++++
İstemem . Uzak dursun .
İstemezdim herşeyin bir zamanı var.
Kocam olacaksa olabilir.
Büyük konusmak gibi olmasın ama yaşamam.
İstemem..
Not = Başlığı okuyup cevapladım..
fokbadi olayımı ben fokum sen badisin :)
what
bknz. üniversite bekar evleri...loading %79
Hayır kesinlikle istemezdim.
hiç bayanlarla paylaşmadım ki :D
:-)
Bu yatak muhabbetini hiç sevmedim hermann :D kendi odam vardı canım işte Allah Allah kalbiniz ne fesat la sizin :D
erkekler cevap veremiyo mu şimdi ?
verebilio :D
hımm tamam o zaman.ben cevap vermekten vazgeçtim.
ben erkeğim soru bana değil sanırım
:))))
Ben cevap versem erkek olarak :D hepsine evet :D
İsterim.
ister, ben kefilim
ben deeeeeeee
Evliysem evet
Fuck buddy - isterim
Uzun zamandır birlikteysek evet
bence de mantıklıı