Kapalı kutu gibi olmak nasıl oluyor? Erkekler gizemli kızlardan hoşlanır diye çok duydum. Nasıl kapalı kutu gibi olabiliriz ki insanlar zamanla birbirini tanıyor gizem kalmıyor. Nasıl yapılıyor bu?
Tiyatroda profesyonel oyuncular nasıl rol oynuyor aynen öyle senin rolünde gizemlilik nedir mesela ( çok kişi ile muhapbetin olmaz, kolay kolay gülmezsin , sürekli bakışlarını yakalatmazsın, sanki ona çok uzakmışsın gibi , çok yakınındasındır ama bir o kadarda uzak bu davranış sadece onun değil bir çok kişinin ilgisini üzerine toplar elde etmek istediğin insan merak eder seni gelip tanışmak ister daha iyi tanımak ister güzel bir taktik ama dozunu iyi ayarlaman lazım ve duygularında var hatalar yapıp pot kırabilir gizemi kaybede bilirsin bereber olduğun insana kendinden bahsetme o seni tanısın ben şöyleyim ben böyleyim şunu severim bunu yaparım şu saatte yatar bu saatde kalkarım sinema tiyatroyu severim şu filmleri severim gibi bak hiç bir merak konusu yok herşeyi açıyorsun çünkü kitap gibi olacaksın her sayfanda ayrı bir yenilik sürükler bu ilişkiyi uzun ilişki sürdürenlerin çoğu böyledir zamanla zamanla taşlar yerine oturur olay bu
ve son dakka haberleriiiii:
dınıııınıııı...
dınınııınıııııı...
dınınıınııııııııııı...
şok şok şok... beli kırılan sütlü nuriye haykırdı "ben artık süküşümüyücükmüyümmmmmmm?" nayırrrrrr... nolamazzzz...😱😱😱😱
olayyyy... olayyyy... olayyyy görüntüler sayın seyırcılerr... son dakka gelişmesiyle yayına ara vermekteyız... gün geçmiyorkiiii bir karyola vakkasıyla daha karşılaşmayalım... bu acı sonlarla biten olayların meçhulu mefailü failatün faillleri aranıyorrr...🕵👂🙇🙏
clikkkkk...
clikkkkkkkk...
clikkkkkkkkkkkk...🤳
👮-burda olay var sıçtırtmayın laynnn selfinize..
🤵👰👶selfi ile selfiyenin düğün törenlerinde görüşmek üzere sayın seyırcıler...
👬👭👫🚶🏃👯💃🕺🕴drammmm... komediiiii... aksiyonnnnn... bilimvurguuuuu... dört daldaaa oskarrr adayııı... selfie gençlik selfie mahmıttt çıkkk yıkındaaa cinemelerde... cevir kazı yanmasın aman kız uyanmaaaasın.. şşttt📽------🎬----
Herkese mesafeli olmakla. Ama bunu "gizemli" olmak icin degil, senin secimin oldugu icin, yaparsan herseyden önce sen olursun. Yani sen gizemli olma, oldugun gibi kal.
Cevap
27Cevap
Erkekler az harcayan, istediği zaman erkeğe dişiliğini sunan ve onun her zaman gururunu okşayan kadınlardan hoşlanır ne yazık ki.. Gizemli kadından hoşlanıyorum diyen erkek sadece edebiyat yapan biridir.
Gizemli görünmeye çalışıp, mal gibi görünme. Aman dikkat
gizemli olmak nedir arkadaş geçin bunları dürüst net olun erkekler net samimi kızları sever
Her iki tarafda gizemli karakterlerden hoşlanır, net..
Dişi kadınlardan hoşlanırlar. Gizem ilk başta dikkat çekici gelse de bir sure sonra sıkar.
erkek gizemli şeyler pek sevmez. kadın net olamlı bence :) zaten normalini zor anlıyoruz birde gizemli olursa iletişim finish olur :)
Gizem varsa güven yoktur.. Güven yoksa o kızla ciddi düşünemez bir erkek.. Farklı niyetlerle birlikte olabilir anca
erkekler "zeki" ve "olgun düşünen" kadınlardan hoşlanır.
Herşeyi her yerde konuşmayacaksın bu kadar basit 😊
30-35 yaşında gözüküyorsun senin burda bizi diz çöktürüp anlat diye yalvartman gerekirken sorduğun şu soruya bak
Nasıl kapalı kuru olunur herkesle mesafeli ol kısa cevaplar var gizemli olursun
Bana Gel :D Bize Katıl yaw kısaca
Kendin ol, gizemli olmaya çalışma bence.
yav kım uyduruyor bunları
Yok Guzel olsunn Got olsun yeter
Hıh saçma bu ne boş bir başlık
ben fantezik kadınlardan hoşlanıyorum
işte gizem kalmadığında ayrılık başlıyor
İçinde sadece gizem olmamalı ozaman çekici yapmaz!
İkisi de ayni SAyılır
Gizemi keşfetmek daha güzel
Kimseyle konusma arkadas olma tek basina takil hep
Hayır içi dışı bir olması lazım
cok kasmayın oyle gizemli olcam diye tadı kacıyo
vermezsen
Hayır
Hoşlanmazlar
gizemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar