💞👰🏻Polonyalı Erkekler nasıl oluyorlar? Kişilik olarak ve kız arkadaşlarına yaklaşım olarak? İlişki yürütmek zor mu?

Şu an konuştuğum birisi var, Polonyalı kendisi ama İngiltere'de çalışıyor, yaşıyor.

Arkadaşça konuşmaya başladık ama şimdiden yabancı biriyle evlenip evlenemeyeceğimi, mesleğimle ilgili kariyer hedeflerimi, çocuklarla aramın nasıl olduğunu kaç çocuğum olmasını tercih ettiğimi vs sordu..

Benile ilgileniyor gibi sanırım, ama yüz yüze görüşmedik henüz ve ben kolay kolay güvenemiyorum erkeklere, baştan ünitlebip sonradan hayal kırıklığı yaşama durumu da olabilir çünkü.
Ama ben de hoşlandım kişilik olarak kendisinden, farklı ülkelerde olmamız (en azından bir-iki sene için), onun katolik ve benim müslüman olmam sorun ailem açısından.
Benim için öncelik, dini inanç, ırk, maddiyat, görünüş gibi özelliklerden öte kişilik olduğu için diğer sıkıntılarla başa çıkabilirim diye düşünüyorum..

Polonyalılar hakkında bilgisi olan, yabancı biriyle sevgili olan vs varsa bana söylemek istedikleri var mıdır? Polonya erkekleri nasıldır?

💞👰🏻Polonyalı Erkekler nasıl oluyorlar? Kişilik olarak ve kız arkadaşlarına yaklaşım olarak? İlişki yürütmek zor mu?