https://onedio.com/haber/bilgisayar-oyunu-oynayan-erkeklerin-evlenilecek-erkek-oldugunun-15-kaniti-506568
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
sakın evlenme ondan sana hayır grlmez öyle bir erkek hem pis hem pasaklıdır genelde gözlerimle gördüm ama evli değildi sonra oyunda kaybeder sana patlar sinirden seni afeder biplemez umrunda olmazsın bu adam sana nasıl bakıcak çocuk yapıcaksınız o oyundan başını bile kaldırmaz bilgisayar bağımlık yapar hemde herşeyden çok cinsel bir hayatı unut bunu baştan söyliyim
hem o linkte yazanlara bakma türk erkeğinden bahsediyoruz ağzından küfür düşmezzz sen sabret ya da vazgeçsin bilgisayardan eğer seni seviyorsa zaten tamam der bırakır sevmiyorsa sana postayı koyar bak iyi düşün senin bir ömür geçireceğin insanın böyle olmaması lazım tamam oynasın ama sürekli oynamasın
Ben evlenmem ama sorun oynaması değil sorun benımde erkek olmam :)
Şu an öyle biriyle evliyim.. ilk başlarda beni çileden çıkarıyordu ama artık beraber oynuyoruz :-) :-) :-)
Teşekkürler :-)
ahaha süpersiniz :)
evlenirimde bana da öğretsin beraber oynayalım😄😄
😂😂😂
telefonda baya var sıkılınca iyi oluyor😄 oynarım ya niye oynamiyim
Teşekkür ederim ☺☺
İsterseniz burdan devam edelim :)
@Andromedus
Cevap
1Cevap
bende oynuyom. ama hale kimse yok birlikte oyun oynuycagimiz :)
Sanmiyorum dayım cok oynuyor ve evliliği pek güçlü değil malesef
Tabi abartmamak lazim bende oyun oynamayi cok severim playstation da ama eşim tek başına bilgisayarda oynarsa bu beni rahatsiz edebilir. Birlikte silah oyunu oynayalim ps de :)
Ahahah tabi iyi oyun oynarim bende kardesimle oynarken genellikle benim puanlarim yuksek olur :)
Teşekkür ederim🙈
@Andromedus Rica ederim.
Ben niye buraya yazdım ki😂😂
Yanlış olmuş pardon😄😄
@Andromedus Üste yazman gerekiyordu problem yok :)
Oraya yazdım diye hatirliyordum😄
Beraber oynayacaksak evlenırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar