Konuşmak istediğiniz karşı cinse hangi bahaneyle mesaj atıyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Konuşmak istediğiniz karşı cinse hangi bahaneyle mesaj atıyorsunuz?

Selam beybiler 😇 Ansızın belki spor salonunda, belki sosyal medyada belki de dışarıda birinden hoşlanırız ama ona yazacak bir sosyal medya, telefon ya da başka bir şey bulsak bile ne yazacağımızı bilemeyiz. Gerçi hoşlandığımız kişiye mesaj atmak da biraz cesaret istiyor. :P
Birine yazmak için bahaneler arıyorsanız ben size birkaç tane tavsiye vereceğim. Yalnız değilsiniz, ben de çekinen ama zamanla bunu aşan biriyim. :)

Erkeeekler toplansın! Sevdiğin kıza mesaj atma bahaneleri isteyenleri görüyor gibiyim :P Hadi birkaç şey önereyim. Asla klasik çok güzelsin falan mesajları atmayın, yutmuyoruz. :)

Şimdi de kızlaaar toplansın! Kızçelerim bir erkeğe mesaj atma bahaneleri mi arıyorsunuz? Aşkonuz biraz size tavsiye versin. :)
Karşılıklı bir ilgi veya merak duygusu yaratmak adına mesaj atmak en güzel şeydir. En basiti Instagram'da hikayelerine bile yazarak sohbet başlatılır. Umarım hep mutlu olursunuz <3
Doğum günü mesajı at sonra başka biri ile karıştırdım dersin. Sohbet aç ama ardından.
Onunla alakası olmayan bir mesaj atıyorum. Sonrada yanlışlıkla sana attım diyorum.
Cevap
31Cevap
Kimseye mesaj atmıyorum. Sadece yazan biri olursa yanıtlıyorum. Ciddi düşünen tanımak isteyen eğer olursa ben de onu tanımaya çalışıyorum, zaman ayırıyorum, çaba gösteriyorum. Benimle konuşmaya devam eden olursa bende onunla sürdürmeye çalışıyorum. Devam eden olmazsa olduğu gibi bırakıyorum. Her şey karşılıklıdır. Aşkta sevgide arkadaşlıkta her şey ama her şey. Güzel bir karşılık alıyorumdur daha fazlasını vermeye çaba gösteririm. Bir daha hiç karşılık almıyorumdur, yazmıyordur buluşmuyordur, ciddi düşünmüyordur, daha iyi bir platformda beni tanımaya çalışmıyordur bende tekrar oralı olmam. İlk yazan ben değilim. Karşımda ki görür düşünür bakar beğenir yazar dener bende aramızda ortak bir geleceğin oluşup oluşamadığına bakarım hepsi bu.
Birisine mesaj atmam için o kişinin öncesinde bana 10 mesaj atması gerekir.
(Arkadaşlık hariç)
Merhaba dün sokakta birini gördüm ona hiç benzemiyorsunuz bende bunu söylemek istedim dedim bir kere birine kızla 1.5 ay konuştuk. Salakmış benim gibi sarmadı...
boş mesaj at dönerse tanışmak için bahane bulamadım dersin 😉
atmam benden erkeğe bile ilk mesaj gitmez değil ki kıza gitsin :D
bu durum karşındaki kişiyle kurduğun diyaloğa göre değişir
Naber napıyosun bısey sorcam 😄😄 (onun ılgılı ve bılgılı oldugu konulardan ) gerısı gelır zaten
Napıyon laa yapram niye mesaj atmıyon dürzii hatrsz gavt
Mesajlarını aç erkekler aydınlatır seni veya karı kılığında gezinenler
tanışma maksadıyla atıyorum reddediliyorum ve daha kimseye atmıyorum
direkt halini hatrini soruyorum
kimseye bulaşmıyorum genelde
Mesajım görünüyor mu?
Merhaba
Bilmem duruma göre bulurum bişe
Bahaneye ne gerek var? Atmak istiyorsan at
Selamın aleyküm yarın cuma
ben direk söylerim mesela
bahane yok direk atarım
Bahane aramiyorum direk yaziyorum
üretemiyoruz hanfendi derdim
saat kaç diyorum
bilmem daha karşıma bu taktiğimi kullanacak kadar güzel bir kız çıkmadı :D
Bu saatte mi? :)
Bahanem yok.
"Uyudun mu"
neden yazıyosam direk söylüyorum.
çok tatlısın derim direkkk
Atmiyorum
mesaj atmam kimseye
Atmam
Bende bunu düşünüyordum
o ankı ruh halıme göre degısır
Konusmak istiyorum diye
direk atarım
Merhaba söylerim..
Selam
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?