Merhaba arkadaslar, Nisanlim beni sevgili oldugumuzdan beri asagiliyor, surekli cevresindekilerin beni guzel bulmadiklarini soyluyor, nisanladik ve halen bunu soyleye devam ediyor. Bu nasil bir sevgi anlamadim gitti. Ayrilmayi dusunuyorum, sizce ne yapmaliyim.
Cevabın nedir?
Hiç kimsenin hayatını düşüncelerimle etkilemeyi istemem. Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim öyle bir nişanlım olsa 2 saniye dayanmazdım. benden önemli mi? bugün bunları söyleyen yarın kimbilir neler söyler. seviyosundur aşıksındır ama aşk bir yerde bitiyo, sevgi gerekiyo saygı gerekiyo, seni çirkin bulsa bile sana bunu güzel bir yolla söyleyebilir, böyle durumlarda verdiğin tepkileri merak ettim şahsen. Saygı olmadıktan sonra aşk olsa ne olur?
05 Yorumla- +1 yıl
:) oyle dusunme, baskalarinin fikrini ogrenmek icin bu konuyu actim.
Cok haklisin, benim yerimde bir baskasi olsa coktan ayrilirdi, cunku dayanilir gibi degil.
Hep sesiz kaldim, hic cevap vermedim, tabi oda yuz buldu, soyluyorda soyluyor.
Cok dogru sayginin olmadigi yerde sevgi de zor zaten. - +1 yıl
Cok haklisin. Sessiz kaldikca o havaya girdi zaten, kendini kaf daginda goruyor galiba.
nasil halledilir ki, en iyi ayrilmak degil mi.
- +1 yıl
soguk davransam ne olacak ki, cok kirildim, ve kirilan kalbi onarmak cok zor, bazi seyler affedilmiyor. cok haklisin.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılnarsist o eş dediğin sana değer veren senin başarılarından mutlu olandır. ilerde sen bir şeyi başarsan bile bu mu yani diyebilir? bu hayat çekilmez düşünürken bile insanın içi daralıyor. ailene söylemelisin onlar da kabul etmez.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsana şunu söyleyim böyle bir şey başıma geldi kendimi her şeyde başarısız hissediyordum. Sadece o olunca mutlu oluyordum sonunda ne oldu o ayrıldı. Ama iyi ki bitmiş yaşama sevinci geldi. 1 yıl sonra mesaj attı uzun bir paragraf pişman olmuş bık bık. Bırak bunları ya psikolojisi bozuk bunların nolur bak ayrıl nolur hayatını mahvedersin tam 7 ay çektim yüzüm gülmüyordu artık. yapma yazık edersin kendine
+1 yılNarşist sapkınlık, karşı tarafı değersizleştirme adı altında bir başlangıç, ileri zamanlarda bütün suç duygusunu karşı tarafa yükleyip sonunda seni bir hiç haline getiricek.(Hem de bunu seni kendine bağlayarak yapıcak.) Fatality olmadan bitir bu ilişkiyi.
00 Yorumla
kendi kişisel aşağılık duygusunu sende gidermeye çalışıyor aklı sıra...ilerde sen bir şekilde büyük bir patlama yaşarsın her şey daha çıkmaza girebilir...hani demek istemiyorum ama yolun başındayken iyi düşün derim...
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler yorumun ici. O buyuk patlama yakindir gibi geliyor. Ayrilik düşüncesi hic cikmadi ki aklimdan.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ayrıl..ayrılmassan yanlız geceler karanlıkta sessiz ağlamalar seni bekliyor..
35 Yorumla- +1 yıl
Zaten ilk seneden beri agliyorum. Bir erkek neden bunlari soylerki, seviyorum dedigi bir insana?
- +1 yıl
Neye mecbur hissediyor? Onu zorla tutan yok ki...hep ayrilmak isteyen bendim, ayrilmak istedigimi soyledigimde bile aglar, ben seni seviyorum ne yaptim ki ben der, e bende birsey soylemiyorum, kendisi yanlis oldugunu bilmesi gerekir diye.
- +1 yıl
Neden bulamasin ki, gayet yakisikli ve varlikli biri.
+1 yılKaraktersiz birini kocan mı yapacaksın? Çocuklarının babası mı yapacaksın? Yol yakınken ayrıl bir bok olmaz ondan. Etrafını aileni boşver kim ne derse desin böyle bir pisliğe daha fazla kendine hakaret ettirme.
13 Yorumla- +1 yıl
:(( dogru boyle bir insandan ne es nede baba olur.
Kendi agziyla sonu getirecek zaten, minareyi calan kilifini hazirlarmis.
- +1 yıl
Bir defa etrafındakilere nasıl laf söyletebiliyor aklım almıyor, benim evlenmeyi düşündüğüm insana laf etmelerini bırak, sevgilime arkadaşıma da ettirmem laf. Kaldı ki etrafındakiler beğenmiyormuş o zaman bir defolup gitsin kalıpsız :))) Ona de ki ben seni yeterli görmüyorum :)) maalesef erkeklerin bir kısmı ciddi derecede yetersizdir ayrılırken ki davranışlarından da daha iyi anlayacaksın ;)
- +1 yıl
yani, bende anlamis degil acikcasi, cok sacma ve ayip.
haklisin hic kimse laf soyletmemeli, adam olan adam laf soylettirmes, hadi soylediler, gelipte bana anlatmasi cok ayip, ve soyluyor ama hic demiyorki onlar oyle dusunuyor ama benim umrumda degil, seni seviyorum gibi seyler hic soylemiyor. ona oyle guzel bir cevap lazim.
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılKimi erkek profili kızı elinde tutmak için çirkinmiş gibi muamele yapıp özgüvenini kırar. Bunuda kaybetme korkusu yaptırır. Senin elemana uyuyor mu uymuyormu bilmem ama örneklerine çok denk geldim.
25 Yorumla- +1 yıl
Ellerinde tutmaktan cok kaciriyorlar, bu sekilde uzaklastiriyorlar kendilerinden. Cok sacma, yaptiklari.
- +1 yıl
Saçma bir şekilde çok işe yarar :D
- +1 yıl
Bir insan seni seviyorsa zaten yaninda olacaktir, boyle sacmaliklara gerek yok.
Karaktersizlik baska birsey degil. - +1 yıl
Bu konuda katılıyorum.
- +1 yıl
Dogru olan o
yol yakınken dön hergün hergün zindan hayatı yaşamaktan iyidir
210 Yorumla- +1 yıl
Yol gorunuyor zaten, boyle nereye kadar devam edebilir ki.
- +1 yıl
Bu zamana kadar katlanmam hata zaten
- +1 yıl
Evet aynen oyle, bende de bir problem var galiba, insan sevse de bunlara katlanmamali.
- +1 yıl
Gecmis gecmiste kalmali ki gelecege bakalim degil mi, dogru
- +1 yıl
Tesekkurle yorumlarin ve dilegin icin, umarim herkes cok mutlu olur.
Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Kendi asagilik ya senide yanina cekmeye calisiyo hayir gelmez
17 Yorumla- +1 yıl
Asagilik kompleksi mi var sizce?
- +1 yıl
Yani, insan sevdigine guzel seyler soyler.
- +1 yıl
iltifat etmesin ama boyle seylerde soylememeli, terbiyesizlik resmen, siz hic hayatiniz boyle birseyle karsilastiniz mi? yani arkadaslarinizin, kiz arkadasinizi begenmemesi gibi.
- +1 yıl
aynen oyle, kisilik bozuklugundan kaynaklaniyor galiba.
Zamanla özgüvenin azalacak ve patlamalar yaşayacaksın. Bence ışık hızıyla ayrıl.
13 Yorumla- +1 yıl
Ozguvenim hic kalmadi ki, aynaya bakamaz hale geldim.
Ayrilik yakindir gibi geliyor. - +1 yıl
Cok haklisin.
Erkeklerin ne dusundugunu bilmek istedim, cunku ben mi abartiyorum diye dusunmeye basladim.
+1 yılsende ne bulmuşta nişanlanmış o zaman ?
244 Yorumla- +1 yıl
Bilmem, hic iltifat etmez. Ayrilmak istedigimde hep agliyor.
- +1 yıl
ağlıyor mu ? Rahatsız biriyle birliktesin sanırım. Kafadan kontak.. Normal bir insan böyle davranışlar sergilemez.
- +1 yıl
Evet, her tartisdigimizda, her ayrilmak istedigimi soyledigimde aglar, uzuluyorum da agladiginda ama soguk kanliyim ona karsi, bana soyledikleri yuzunden. Bana da pek normal gelmiyor acikcasi, sinir krizlerine girer.
- +1 yıl
kendi kendine eziyet çekiyosun gibi bir halin var. Böyle kişilik biriyle nasıl birlikte olunur. Acıma böylelerine yoksa acınacak hale gelirsin. Bir erkek sevdiği kıza hele hele nişanlısına bunlar yapar mı ? Belli ki psikolojik sorunları var..
- +1 yıl
Aynen oyle.
Aptalliktan iste.
Dogru soyluyorsun. Adam olan adam yapmaz.
- +1 yıl
Kesinlikle.. Adam olan adam yapmaz. Derdi neymiş alıp karşısına son kez konuşmalısın..
- +1 yıl
Yani, kisiligi bozuk.
Ne diyim ki ona, kesin beni suclar, herzamanki gibi, ruh hastasisin falan der herzamanki gibi. - +1 yıl
kesinlikle. Kişilikte sorun var. Seni suçlayacak neyin varmış ? İnsan kız arkadaşını ortamlarda bozar mı. Derdi neymiş bunu yapmakta onu sor. Bir hatan varsa çeker köşeye kimsenin duymadığı görmediği şekilde uyarır ama o yaptığı nedir ? En fazla suçlasın ayrıca seni. Senin için güzel bir bahane olur böyle bir ibibikten ayrılmak için. Böyle biriyle bir ömür geçer mi ? Ruh hastası o sen değil. Bu absürdlükleri bir tarafından uydurmuyorsun sonuçta..
- +1 yıl
Bana da oyle geliyor, yani kisilik bozuklulugu var gibi.
Ben, onun bana bu soylediklerinden dolayi kufur etmeye basladim ona ama kufur eden biri degildim, beni ne hale getirdi baksana. Onun derdi kafasinda galiba, yani cok haklisin. Bahaneye gerek yok ki, sorun ortada, gecmez vallah. Psikolojimi bozdu resmen. - +1 yıl
Kesinlikle var. Sana o kadar kişi arasında hakaret edip küçüp düşürüp sonra oturup ağlaması yaa kişilik sorunu ya da kafada problem olduğunu gösterir. Bence aslında ikisi de var :) sana öyle şeyler söylediğinde altta kalma, küfür et tabii. Kızlar küfür etmez bir kaide mi var. Et içini boşalt.. Kalırsa toparlanamazsın.. O imzayı atmadan önce bir nokta koyman lazım. İyi ya da kötü. Evlendikten sonra geri dönüşün olmaz, gençliğe yazık olur.. Daha yaşın genç
- +1 yıl
Yok insanlarin yaninda bana bunlari soylemiyor, basbasayken soyluyor, insanlarin yaninda tam tersi, kuzu gibi. Iliskimizde ki herseyi ailesi ve arkadaslariyla paylasir. Kesin bir kisilik bozuklulugu var dedigin gibi, cunku hic normal degil yaptiklari, hem asagiliyor, ayrilmak isteyince de agliyor.
Bugune kadar hic cevabimi vermedim, evet kufur ettim ama bu onun gozunde beni haksiz gosteriyor bence, bir iliskide kufur, hakaret ve bu tarz seyler olmamali ama onun dedikleri yuzunden kufur ediyorum - +1 yıl
oraya yanlış anlamışım evet. Çevredekilere güzel bulmadığını söylüyor okumuşum kusura bakma :) eğer seni güzel bulmuyorsa ayrılsın beyfendi, senden daha güzelini bulsun o zaman. Zorla değil ya bu işler. Ayrıca herşey güzellik değil, onu da bilmeli.. Ama böyle bir tip içinde küfür edilir yani, normal değil onun yaptıkları. Bir kıza güzel olmadığı, çevredekiler böyle düşünüyor denir mi ? İstersen surata bakılmayacak derece de çirkin ol yine denmez.. Kıza edilmiş en büyük hakareti ediyorsun.
- +1 yıl
o seni beğenmiyorsa sen hiç durma. Evlendikten sonra geri dönemezsin.Yarın öbürsügün sana başka ithamlarda atar adam. Kiişilik problemi olduğu kesin, normal bir insan böyle şeyler yapmaz..
- +1 yıl
Durdugum kabahat zaten, boyle biri sevilmeyi hak etmiyor. Evet cok dogru, hem evlendikten sonr ayrilmak cok daha zor olur. Orasi kesin.
Aynen oyl. - +1 yıl
kesinlikle. Seni beğenmeyenle sen niye birlikte olasın ? Evlilik yüzüğünü taktıktan sonra adriana lima mı olacaksın seni beğenmesi için ? Seninle birlikte olmadan önce nişanlanmadan önce adriana limamıydı da sonradan yıldız tilbeye dönüştün. Beğenmiyorsa çektirsin gitsin. Senin gençliğine yazık. Birdaha bulamayacaksın o yaşı, bir kere evleneceksin. O tiple mi olmalı.
- +1 yıl
Ne demek, olabilyor oyle yanlis anlasilmalar. Yani madem begenmiyorsa cekip gitsin, vallah kimse kimseyi zorla tutmuyor. Bence de, ama bazi insanlar onun bilincinde degil.:$ hic normal degil, bir psikolog arkadasim var, o da cok normal dedi kufur etmen, o senin kendini savunman, o yuzden hic kendini suclama dedi. Diyen insanlar var demek ki, yani, hic kimseye soylenilmemeli, karaktersizlik iste. Cok dogru, bir kiza soylenebilecek en buyuk hakaret, ama o bunun bilincinde degil.
- +1 yıl
Olmadı sen gitmek isteyince saçma sapan hareketler etmesin.Seninle oynuyor resmen. Senden daha iyisini bulursa bulsun, sen yakanı kurtarda. Yaa gayet doğal bişey küfür etmen. Küfür etmeyen kız mı var ? Kaldı ki sen zevk için etmiyorsun, o sinirle ediyorsun. İçini boşaltıyosun, kusuyosun. Sen kızsın senin elinden gelen sadece bu. Herkes kız yapar bunu.Kendini ayıplama bu konuda. Bir kıza çirkinsin ne demek. Yakında daha da ileri gider o. Bilincinde değil çünkü kişilik sorunları var belli ki.
- +1 yıl
hic belli olmaz. aynen oyle resmen dalga geciyor benimle. gitsin bulsun bulabiliyorsa. insanin kufur etmesi hos birsey degil acikcasi, sayginin olmadigini gosterir bu ama ben isteyerek kufur etmiyorum. evet oyle. hele seven birinin bunlari demesi cok sacma. bencede. ona gore normal galiba.
- +1 yıl
sen kararını ver adam hakkında gerisi gelir zaten. Elinde basit bir gerekçe yok senin bu tavırları sergilemende. Seni seviyorsa ona göre davranacak ki sevdiği de açıkcası belli olmuyor. Adam olan adam gibi davranır.
- +1 yıl
haklisin. boyle sebeblerden dolayi insan ayrilir zaten. kafasinda bir sorun var bence, sevgi anlayisi farkli demek ki, eger gercekten seviyorsa, boyle bir sevgi dunya da yok, adam degil ki boyle davraniyor.
- +1 yıl
o kafayla evde kalır zaten. Olmadı bir kızın abisinden dayağı yer oturur yerine, belki dandik kafası yerine oturur o zaman. Onun erkekliğine tükürmek lazım, onunla bir ömür geçmez. Ondan olacak çocuklarına şühpeyle yaklaşırım valla.. Özellikle erkek :/
- +1 yıl
Umarim oyle olur ki anlasin. Bence de. Adamligini birak insanligindan suphe etmek lazim, yani. Guldurdun beni vallah, dogru. Sen ne yapardin boyle biriyle?
- +1 yıl
hiç düşünmeden kıçına tekmeyi basardım. Beni beğenmeyen biriyle niye bir hayat birlikte olayım ? Zorla silah zoruylamı nişanladılar onu benimle.. Gitsin beğendiği güzelller varsa onlara sarsın.
- +1 yıl
En dogrusu da o olur zaten, aninda terk etmek. Dimi ama, onun soylediklerine bakilirsa oyle sanki.
Yani, yanina kimi yakistiriyorsa onunla olsun odun. - +1 yıl
Bunu yapmadan önce ailelere iyice açıklayıcı durumu kafanda toparla.. Onlar ne oldu diyince tokat gibi cevapların olsun, altında ezilme. Beni aşağıyordu ondan ayrıldım diyeme sadece anladın. Nişanlı olduğun için anlamamazlıktan gelebilirler, hem onlar hemde erkek tarafı. Sevgili olsaydın zaten çok basitti, sende biliyosun.. Erkek erkek değil kütük mübarek..
- +1 yıl
Haklisin, cok sey soylerler, ona gore onlarinda hak verecegi sekilde anlatmaliyim.
Evet, Keske de ozaman bitseydi. Bence de, - +1 yıl
senin tarafın bir süre sonra anlayışla karşılayacaktır haliyle ama erkek tarafı toz kondurmaz, cıngar çıkarır. O yüzden biraz başın ağrıyacak yani ama sende de hata var bu konuda. Sevgili olduktan sonra diyosun. Sen böyle bir öküzün huyunu bildiğin halde nasıl bile bile lades dedin ? Bir adam öncesinde neyse sonrasında da odur. Baştan tepkini koyacaktın..
- +1 yıl
Benim ailem dunden razi zaten, sevmediler onu, ama evet onun ailesi tabiki onun tarafinda olacaktir, kimse kendi cocuguna laf soylemez. En buyuk hata bende zaten, bir kere bukadar katlandigim hata, insan sevince aptallasiyor galiba, sineye cekiyorsun ama unutulmuyor bazi seyler. Evet haklisin, oyle bir laf var ya, simdi ki gecmis gelecegin aynasidir, oyleydi galiba. Bayat balik basta kokar ama biz gormezlikten geldik. yani, cevapsiz kala kala bu hale dustum. Simdi soylesemde suc benim olur.
- +1 yıl
Boşver sen yakanı kurtarda suç senin olsun. Bir daha ne ararsın ne sorarsın.. İnşallah cinsellikle ilgili az çok bişey de yaşamamışsındır bu kütük ile.. Sana daha fazla yazık olmuş olur o zaman. Ama ailen ne olduğunu biliyosa adamın, onlar bile ayrılmana razıysa hiç uzatmanın anlamı yok, zaten sevememişler. Karşı tarafta ne bok yerse yesin. Sen bütün bağları attıktan sonra üstünden büyük yük kalkacak zaten..
- +1 yıl
Yani istedikleri kadar suclasinlar. Aranacak bir sebeb de yok. Oyle birsey soz konusu bile degil.
Ailem zaten basta istemediler. Evet eminim oyle olacagina. - +1 yıl
He iyi o zaman sevindim. Ailen baştan istemediyse zaten sen kafanın dikine gittin o zaman. Demek onların az çok gördüğünü sen göremememişsin. Sağlık olsun, zararın neresinden dönülürse kardır demişler. Bir maceraya olarak bakmak lazım bundan sonra bu yaşadıklarına. Kütük erkek nasıl olur sorusuna aha böyle olur diyebilirsin artık.
- +1 yıl
O egitimsiz oldugu icin istemediler, yani kafamin dikine filan gitmedim. Ama evet senin goremedigini ailen goruyor, aileyi dinlemekte fayda var, cunku hakli cikiyorlar. Evet saglik olsun, hayirlisi buymus. Cok dogru demisler. Haha aynen oyle. Ben onu arayip soyledim bittigini, benim onun o laflarina kirilmam takmakmis, saka gibi ya
- +1 yıl
Artık aileler ilişkilere durumunu eğitim durumlarına göre karar veriyolar. Eğitim şart demişlerdi ya aha eğitimsizlik işte. Kız arkadaşına sen çok çirkinsin diyen bir dümbelek ve anlayış bekleyen bir dümbelek. Kesin onun kafasında birşey var onun. Bu kadar saçma ve mantıksı bir açıklama olamaz. Sana taktığı yüzüğü de bozdur ona birçok huni al. En azından ona baktıkça seni hatırlar..
- +1 yıl
Oyle evet, ama haklilar da, yani daha dogrusu egitimlidir diye iyidir anlamina gelmez ama yine de fark ediyor gercekten. Anlamamasina sasirmamak lazim aslinda, cunku anlayan biri olsaydi basta soylemezdi. Bence de, iyice emin oldum, gercekten ya cok sacma. O ne anlamadim ama hatirlamasina gerek yok.
- +1 yıl
ediyor ediyor. Baştan aslında öyle bakmamak lazım, adam, adam akıllıysa devam ama eğer seninki gibi kütükse dur demek lazım.. Seninkisi bayaa bir istisna, eğitim şart oğlu şartın göstermeliği.. O yüzden yol yakından kurçar yakanı. Yaşın kaç bilmiyorum ama eğer varsa ise bir an önce kararını ver.
- +1 yıl
Bu iliskiden sonra, egitimin ne kadar onemli oldugunu ogrendim. Evet dogru. Bence de, boyle birini tanidiktan sonra egitim sart diyorsun. Ne karari, ayrilmak icin mi, arayip ayrildim zaten.
- +1 yıl
hemen bittiyse oğlan da zorluk çıkarmadıysa helal olsun, hayırlı olsun valla. En doğru şeyi yapmışsın. Sana layık olanla birlikte olmalısın. Hayatın düzlüğe girer bundan sonra..
- +1 yıl
Yine agladi ama goz yaslarina inanmiyorum artik. Umarim oyle olur.
- +1 yıl
Timsah gözyaşları yani. Boşver ağlasın, kız gibi ağlasın dursun. Senin ağlaman lazım bu kadar yaşananlardan sonra..
- +1 yıl
Ben yeterince hergun agladim
- +1 yıl
Senin haklı nedenlerin vardı ama o çakallık peşinde.. Artık ağlama zamanı değil senin için, önüne bakıp güzel günleri yaşamak zamanı.. O yüzden hiç kafana takma güzel demiş çirkin demiş falan..
- +1 yıl
Bitti o gunler, aglamalar yok. Ben bana gore hakliyim, oda kendini nasil oluyorsa hakli goruyor. Evet aynen oyle, tesekkurler yorumlarin icin.
- +1 yıl
rica ederim, iyi şanslar bundan sonra..
- +1 yıl
Tesekkurler sanada.
sanırım nişanlında aşağılık kompleksi var seni yakıştıramıyo yanına
125 Yorumla- +1 yıl
Yakiştirmiyorsa niye benimle beraber? Onu zorla tutan yok ki
- +1 yıl
Yani, adam olan adam boyle birsey yapmaz.
Zorlan birak beni diyor resmen, en dogrusu o galiba, ayrilmak - +1 yıl
Bunun konusulacak bir yani kalmadi, ayrilmak en dogrusu.
Gecenlerde de bana agzin maymunlarinkine benziyor dedi. - +1 yıl
Dusuncesizlik baska birsey degil, hayatimda boyle birseyle karsilasmadim
- +1 yıl
Hem patavatsizlik, hem dusuncesizlik, hem saygisizlik hemde terbiyesizlik.
Kendini kaf daginda goruyor.
Surekli kendini ovme sorunu var, yok cok yakisikliymis, yok cevresindekiler cok karizmatik oldugunu soyluyorlarmis mis da. - +1 yıl
Bence de, cevresi ona yakisan bir kiz bulsunlar.
- +1 yıl
Yani, oyle tabi.
Seviyorum dedigi insana bunlari demek, gercekten akil alir gibi degil... - +1 yıl
gercekten seven insan oyle sever, kusur bulmadan, kusur aramadan sever. Adada olan adam, adam gibi sever, dedigin gibi ama adam olmadigi ortada.
- +1 yıl
Hayir, bir omuru birak, insanin bir gunu bile gecmeleli boyle biriyle. Yani ozur dilese, kendini affettirmeye calissa bile kabul edilmez. Sen boyle birseyi affeder misin?
- +1 yıl
Evet bence de affedilmez, affedilmemeli. En dogrusu da o zaten, aninda birakmak.
- +1 yıl
Etki altinda mi, kendi akli yok mu
- +1 yıl
Cok haklisin, degilde zaten, baskalarinin lafina hep inanir, herseyini baskalarina anlatir, cocuk gibi yani. Aynen oyle.
- +1 yıl
Oyle tabi, ama ayrilmamak aptallik olur.
gidip sor bakalım niye böyle yapıyor
ayrıl dersek ön yargılı olmuş oluruz11 Yorumla- +1 yıl
On yargi olmaz bence, helede bu sekilde asagilaninca
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünmenin ötesine geç ve kesinlikle ayrıl.başka birşey demiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
En dogrusu da o zaten.
ayrılma nişan al ve kafasına fırlat! :D
ciddiyim. beğenmiyosa başkasını bulsun.14 Yorumla- +1 yıl
:$, neden boyle hic anlamiyorum, kac defa ayrildiysam, kapimda hep agladi zirladi ve bir şekilde hep kandirdi. Bana bunlari soylediginde hep sesiz kaldim, hic cevap vermedim ama bir gün buyuk bir patlama yaşiyacagim gal�ba.
- +1 yıl
Hersey beklenir galiba degil mi
ne gibi eleştiriler meselaa?
05 Yorumla- +1 yıl
Iste yok bilmem su arkadasim dedi ki o kiz guzel degil, yok bu arkadasim dedi ki bula bula o kizi mi buldun ve bunun gibi seyler.
- +1 yıl
Kafasina dank edecegi bir sekilde ayrilmak istiyorum, birdaha kimseyle bu sekilde konusmasin.
Aptalliktan bu zamana kadar katlandim. - +1 yıl
aynen oyle yapicagim :)
+1 yılsende aynısını yap ve ayrıl
11 Yorumla- +1 yıl
Kafasina dank edecek bir sekilde ayrilmak istiyorum.
ayrıl gitsin
yüzde yüz aldatır bu seni11 Yorumla- +1 yıl
Gitsin guzelini bulsun, zorla tutan mi var.
+1 yılne diye nisanlanms ozman bu adam
06 Yorumla- +1 yıl
Bende onu anlamis degilim :$
- +1 yıl
bence bir is var bu isn icinde.sana bu adamdan bska gzel dglsn dyen varmi ya da ima eden?2 cisi nisanlin yakiskli bakimlimi.istersen ozeldn yaz..
- +1 yıl
Nasil ozelden yaziyorsun? Yeni uye oldum pek bilmiyorum.
- +1 yıl
benim profile gr mesaj at yani.
- +1 yıl
Ok arkadaslik istegi gonderdim sana
- +1 yıl
arkadaslik istegi geldi mi
neden ayrılmadığını anlamadım zaten..
13 Yorumla- +1 yıl
Haklisin :$, suc benim zaten
- +1 yıl
Ayrilicagim zaten de nasil ayrilmaliyim
kesinlıkle ayrıl evlenınce napar kım bilir
19 Yorumla- +1 yıl
Yani, simdiden beni cok uzuyor.
- +1 yıl
Haklisin, nasil ayrilmaliyim sizce? Ki kafasina dank etsin.
- +1 yıl
Hmmm, evet guzel olur bu, insallah anlar ve birdaha kimseyle bu sekilde konusmaz.
- +1 yıl
tesekkurler, sizede.
- +1 yıl
sagolun..
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sevdiği insanı nasıl güzel bulmaz bir insan ya?
010 Yorumla- +1 yıl
Benim anlamadigim da o. Yani insanin sevdigi gozunde dunya güzeli/yakişiklisi olur, dogru degil mi? Onunkisi nasil bir sevgi anlamadim gitti. Gercekten seven bir insan, cevresindekiler oyle dese bile, onlari susturmali ve bana yansitmamasi gerekir. İnsanlar boyle duşunuyor ona gore benim degerimi bil, demeye mi getiriyor.
- +1 yıl
gerçekten sevmiyor seni bu kişi. bunun başka bir açıklaması yok. tamam etrafındaki insanlar ona o kız güzel değil falan diyebilir. hatta oda cesaret edip onları susturamıyorda olabilir. ama bunu sana anlatması soytarılıktan başka bişey değil. böyle biriyle geçen 2 gününe bile yazık.
- +1 yıl
Boyle bir sevgi dunyada yok zaten. Haklisin.
Cok dogru, zaten soyleyenlere kizmiyorum, kimse kimseyi begenmek zorunda degil, ama onun gelip bana anlatmasi cok ayip, saygisizlik.
Cok haklisin, olan bana oldu, ozguvenim gitti. - +1 yıl
Tesekkur ederim oyle dusundugun icin.
:$ - +1 yıl
Tesekkurler ne diyim, oyle gorduysen.
- +1 yıl
Sagol, umarim.
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi