+1 yılKurs daha yeni başlamış gün geçtikçe kaynaşacaksınız. Hoşlandığın kızla göz teması kur kaçamak bakışlar at. Telefonunla pek ilgilenme bence sevgilin olduğunu bile düşünebilir :D öyle bir tat ki olaya ona herkesten farklı davrandığını anlat bakışınla veya laflarınla. O kız erken gidiyorsa kursa mesela sende çok erken gkt belki kimse gelmeden mubabbetiniz olur. Veya kursa giderken yolda gördün diyelim git yanına meraba falan de işte kaç bindeydin ne istiyorsun de sende kendi isteğini anlat sonra baya bilgili birisine benziyorsun sana takilirsam soru sorarim artik falan de şakalaş sonra girin kursa bence böyle böyle samimi olursunuz. Sonra işte ileride sosyal medyadan takiplesirsiniz vs. Aceleye gerek yok 😊 önce biraz tanismaya calis. Cekinme be korkma yani ayni yere gidip geleceksiniz sen cesaret edemezsen baskasi eder senden önce o yüzden uygun anda şey yap ama asla teslim olma ilk zamanlardan. Arkadas falanda olma buna izim verme sonra kiz sana ben seni arkadasim olarak goruyorum der uzulursun..
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yazı, çok teşekkür ederim gerçekten :) Kurs karman çorman Halk eğitimin ya tabi, yarım yamalak yapacaklar illa ki her şeyi. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an. 3 4 gün geç başladım diye geç kaldığımı düşünüyordum. Ama kimseyi kaynaşmış görmedim. Kimse kimsenin adını bilmiyor, sohbet ettikleri yok. Otobüs olayında boşu boşuna birşey yapamadan oldu bitti. Aynı otobüse binmemize rağmen :(
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce merhaba de, kendini tanıt. Arada sırada merhaba demeye devam et. Bir gün güzel bir çikolata al ona ikram et. Yanında ilginc şeyler taşı, ne olduğunu ya da nerden aldiğını sorabilir. Çok fazla ilgilenme, onu rahatsız etmeyecek düzeyde ilgilen. Aranizdaki arkadaşlık yeterince ilerlemeden ona açılma. Iyi şanslar 😉
29 Yorumla- +1 yıl
Anlatabilirsin. Gidip ona söyleyecek değil ya :D
- +1 yıl
Kıza bağlı, entellektuel gorunmeye calisma, direk oyle ol
- +1 yıl
Cok iyi, zaten hazirmissin
- +1 yıl
Sevindim :)
+1 yılŞanslısın kendini kasma kendine güven, kıza karşı özgüvenli yaklaş. Yanına git merhaba filan deh misal bir şey merak ediyorsan sor muhabbet kur.
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmaz sa karşında rahat ca ulaşıp konuşabilirsin !
- +1 yıl
İşallah kardeşim.
Onunla muhabbet kurmanın yolunu ara mesela soru sor espri yap vs.
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Şey yapsana savunduğun için teşekkürler falan gibi birşey demedin mi öyle muhabbete girsen ya da bu ayni okuldan olan arkadaşın falan sizi bir araya getirsin bir grupla falan oturun sohbete dahil olun belki öyle bir muhabbetiniz olur ve kafede ya da herhangi bir mekanda kızın karşısına otur hep göz teması kur.
127 Yorumla- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊 bende mezunum bu arada mezunları görünce mutlu oluyorum 😂 yok yok bence seni itici bulmuyor erkeklerle pek muhabbet etmiyosa o zaman seni itici bulmuyordur. Ama sen giyimine saçına başina koluna özen göster. Bol şans knka hadi bakim kap gel yengeyi 😉😂😂
- +1 yıl
Demek mezuna kaldın sende. Açıkçası bende mutlu oluyorum benim durumumda arkadaşlarımı görünce :) Yani ne bileyim kızlarla takılıyorum ya, gerçi yanımda erkek olan arkadaşımız da var ama bazen o olmuyor kursta. Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Kızların yanında bir tane daha erkek bir arkadaş var onunla da tanıştık. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Kendi grubumuzu kurduk ve dolaşıyoruz 6 kişiyiz zaten. 4 kız ve 2 erkek yani. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
Kızlarla öyle yakınlaşma tarzında olamam. Üniversite ortamına benzer arkadaşlık tarzı olur ya öyle bir grup olduk. Espri yapıyoruz gülüyoruz falan onlarda biraz deli dolu. Bazen sesli gülüyorlar falan. Sevgili olduğumu zannedeceğini sanmam pek yani. Ama dediğin gibi ince düşünceli olmuyor karşıdaki insanlar. Kız havalı ve güzel bir kız. Onun getirdiği ağırlıkta var. Kız iyi birisi tabi ki. Ama, havalı ve asillik var yani. Asil duruyor, duruşuyla. Bizim gruba gelmeli değil mi?
- +1 yıl
Tamam o zaman bazen kızlarda arkadaştır ama fazla yakınlık gösterenler de olur acaba öyle mi dedim ama değilmiş. Tabi tabi katılsın gruba sen bir ortak arkadaş aracılığıyla falan muhabbet ortamı olur o yüzden sizin gruba dahil olsun bir şekilde. Şimdi kız güzel ve asıl duruyorsa sende giyimine kokuna dikkat et kızlar kendine bakan özen gösteren erkekleri sever birde mizahın iyise süpersin 😉 güzel haberler bekliyorum 😄
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sana :) Mizah konusunda iyi sayılırım genelde salak salak esprileri sevmem ve kaliteyi seviyorum. Grupta ne kadar şakalaşıp, samimi olsakta ciddiyetimi koruyorum. Yani yapım mi bu bilmiyorum şimdi kendimi övüyormuş gibi de anlaşılmasın ama, sürekli ciddi olmam gerekiyor gibi hissediyorum. Tabi ki yerine göre eğlenmekte gerekiyor. Kız soğuk işte umarım bir gelişme olur :) Sana da haber veririm mutlulukla.
- +1 yıl
Selam canım arkadaşım. Çok sinirli ve dertliydim bugün. Sınıfta bir tane oğlan var, sınıfta pek kimse birbiriyle konuşmuyor, herkes kendi grubuyla takılıyor ama, sınıftaki oğlanlarla selamlaşıyorum falan. Bugün birisinin yanına oturdum, selamlaştığım ve hal hatır sorduğum bir kişi. Hiç samimi değiliz, benim kendi grubumda o çocuğu sevmiyor, benim kendi arkadaşlarım. Çocuk kendini bir şey sanan artistin teki. Hoşlandığım kız bizim önümüze oturdu. Kızın saçları arka sıraya geliyordu, oğlan çaktırmadan kızın saç tellerine dokundu, ama kız rahatsız oldu galiba bir daha arkaya yaslanmadı önde durdu hep. Geçen hafta da oğlana dikkat ettim kıza bakıp duruyordu. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Ah be arkadaşım ya 😞 çok sinirlendim o çocuğa 😠😠 eğer bir daha saçına dokunmaya kalkarsa kızın saçını bu sefer sende sesli bir şekilde "ne diye kızın saçiyla oynuyorsun belli ki kız rahatsız oluyor!" Falan de kız da bilsin onu savunduğunu çünkü o daha önceden seni savunmuş ya bence hoşuna gider. Olur da böyle bir durumda kız sana kizarsa senin savunmana ihtiyacım yok gibisinden çocuğun yaptığı terbiyesizlikti falan dersin ağırlığını koru 😉 o çocukla da pek yan yana durma ama sürekli kızı koru 😉 inşallah birşeyler olur arkadaşım ya boyle olmasina çok sinirlendim 😠 ah ben olucaktim orda çirkeflik yapardım rezil ederdim o çocuğu 😤
- +1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım ya. Aslında kendimi çok zor tuttum yemin ederim. Kavga bile çıkarabilirdim ama, kiz sevgilim değil, bir şey değil ve dediğin gibi " sen neden karışıyorsun ki? " gibi cümleler olabilirdi. Ya şimdi sen öyle deyince kendime daha çok kızmaya başladım arkadaşım. Keşke bir şey deseydim diye düşünüyorum. O an bir savaş verdim kendimle. Söylesem bir dert, söylemesem bir dert. Kız tepki gösterseydi veya iş kızı rahatsız etmeye doğru giderse elbette müdahale ederim. Ama, bugün kendime kızıyorum, kızın hiçbir şeyi olduğum için ne desem saçma olurdu. Sevgilisi olsam zaten o oğlan, kızın saçınyla oynamayı bırak, bakış atamazdı. Ya kendime kızıyorum oldukça keşke bir şey deseydim diye. Geç mi kaldım veya kötü mü o kadar yaşadığım? Arkadaşlarım halen bilmiyor kızdan hoşlandığımı.
- +1 yıl
Bak öncelikle kendine kızma sakin ol. Arkadaşlarından güvendiğin birine söylersen daha iyi olur hem o da yardımcı olur kız da olabilir daha iyi yardımcı olur hem sana kızın nelerden hoşlandığını falan söyler 😉 dediğim gibi kızı savunduğunda birşey derse eğer desin ağırlığıni ortaya koymak için yapar bunu ama tepkilerinde abartiya kaçmamak şartıyla.. eğer birileri bilirse senin kızı sevdiğini falan iyi olur çok yardımcı olur canlı canlı görmek başka anlatmayla yorum yapmak başka olayları gören birinin sana yardımcı olması daha iyi arkadaşım 😉
- +1 yıl
Anlatmakla geç bile kaldım diyek düşünüyorum. Gerçi kurs tam anlamıyla geçen pazartesi başladı. Yani düzenleme açısından. Bir hafta içinde samimi olduk benim grup olduğum arkadaşlarımla. Kendi grubumdaki arkadaşlarıma durumu anlatmalıyım o zaman. O çocuk bir daha yapar mı o yaptığını? Ve kendime çok kızdım, kızmalı mıyım? Yoksa zaten elimden bir şey gelmez miydi? Bu fırsatı kaçırdım. Keşke bir şey yapabilseydim..
- +1 yıl
Hayır hayır sen sabırlı davranarak iyi yapmışsın.. sen sadece kendi grubunuzdan çok guvendiğin birine ya da o kız arkadaşın varmış ya aynı okuldan mi ne ona anlat. Eğer kızı sevdiğini herkese duyurursan kız bundan hoşlanmaz 😉 sadece gruptan guvendiğin birine anlat maksat sana yardımcı olması ve kızın ağzını arayabilir birileri mesela o kız işte
- +1 yıl
En mantıklı tavsiyeleri sen veriyorsun bana çok teşekkür ediyorum bu yüzden. Şimdi kızın sevgilisi değilim, ortada taciz gibi rahatsız etme durumu da yok. Bi' saç oynama yüzünden oğlana bir şey desem kavga çıkacak ve saçma olacak olaylar sarpa saracaktı. Bir şey demek imkansızdı yani. Sana iki sorum olacak değerli arkadaşım. Öncelikle bir şey dememekle iyi yapmış mıyım? 2. sorum ise, 4 kız var 1 tane de erkek var demiştim sana bizim gruptan. Hepsi güvenilirdir yani. Yine de tek kişiye mi anlatayım, diğerleri de bilse bir şey olur mu ki mesela?
- +1 yıl
Rica ederim arkadaşım her zaman yardımcı olmak isterim yeterki siz mutlu olun 😊 evet sakin davranmakla iyi yapmişsin dediğin gibi birşey yokken aranızda böyle davranman pek olmazdı. 2. soruna gelince babamın hep söylediği bir söz vardı söyleme dostuna söyler dostuna demişler sen dost dersin ama herşeyi anlatır yayar herkese kimsenin içini bilemezsin elbette iyidir arkadaşlarin ama ona lafım yok ama şimdi herkese söylersen illaki birileri ağzindan kaçırır ya da bak zaten gruptan herkese söyledi o kadar özel değildir der ve birçok kişiye yayılabilir. Sen şimdilik sadece bir kıza söyle ne olur ne olmaz diye ama çok yavaşta davranma kızı kapmasinlar
- +1 yıl
Ya kız beni itici mi buluyor, sevmiyor mu? Gibi sorular sürekli aklımda değerli dostum. Bugün kursta matematik dersimiz bitti, edebiyat dersi için farklı sınıfa geçiyorduk hepimiz. İsteyen diğer derslere kalmıyor çoğunda gidiyor, kız da gidiyor genelde fakat, biz sınıfca sınıf değiştirdik işte edebiyat sınıfına girdik oturduk. Kiz kapıdan girdi baktı, beni gördü girmedi içeriye ve bir daha da gelmedi gitmiş. Sence ne oluyor ki? Utangaçlık desem değil, kız havalı, özgüvenli birisi yani.
+1 yılKızla hemen muhabbet kurma çabasına girme ağır dur, kız arkadaşın güvenilirse ona bahset o ortam yaratsın beraber oturun sohbet filan kurun. Hemen de olmasın şıpsevdi gibi durma şimdi, zamanla niyetini belli et ve kendisiyle konuş tavrına göre yolunu çiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben de kursun ilk günleri aynen senin gibi düşündüm ve onlara anlatmadım değerli arkadaşım. Hemen ne ara sevdi demesinler diye. Bu arada kızların yanında takılan bir tane daha erkek bir arkadaş varmış, onunla da tanıştık. Hani benim gezdiğim samimi kız arkadaşlarım var ya onlarla beraber. Hoşlandığım kızı tanıyorlar ama pek takılmıyorlar onun samimi bir arkadaşı var demiştim. Hoşlandığımı açıklamalı mıyım yakın arkadaşlarıma, yoksa belli edeyim mi, etmeyeyim mi? Onlar bana yardımcı olmak adına kızı grubumuza alsa mı? Yani kızla derste konuşuyor bizim kızlar ama teneffüste bizim grup geziyoruz. Ben, kızlar ve geçen seneden tanıdığım kız arkadaşım falan. Tabi bir de o oğlan. Hoşlandığım kızda bizle dolaşsa, samimi duruma gelsek diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Bence anlat yakın bulduğun arkadaşına onlar da gruba dahil olma teklifi sunsunlar kıza, bir yerlerde oturun sohbet edin sen sohbeti kur. Sonra sosyal medyadan eklersin zamanla da mesaj atar muhabbeti kurarsın eğer ters davranırsa istemiyordur yapacak bir şey yok.
bastan soylıyım guncellemeyı okudum :D
araya eskı arkadasını katmamalısın kımseye guven olmaz. kucuk bakıslar zaten kızı sana cekecektır. ama bakıslarını o baktıgı anda kacır ve fazla dıkme gozlerını onun uzerıne. bır zaman sonra gunaydın ve ya ıyı aksamlarla basla. daha sonra (bı kac gun) nasılsın dıye muhabbete gır. ama dıkkat et senden once davranan olmasın :) hadı sımdıden mutluluklaaarrr15 YorumlaHepsini Okumadım Üsendim Ama Galiba Konu Kiza Açılamaman. Çekingen Olma Derim Açikca Söyle Ne Kaybedersin ki? Söylemezsen Kendi Kendini Yersin. Yüzüne Söyleyemem Diyorsan Sosyal Medyadan Yaz Yoksa Not Yazıp Defterinin Arasına Falan Koy. En Azından Acabalarin Olmaz.
28 YorumlaŞimdi artık seviyorsan soğukkanlılığını bir kenara bırakmalısın en azından yanına gidip yüz yüze konuşmaktan çekiniyorsan dahi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsin. En azından niyetini anlar kız.
Birde zaten birbirinizi sürekli görünce ister istemez bir etkileşim oluyor. Kızın tavırları nasıl sana karşı? Buda önemli aslında. Misal senden çok çekiniyorsa bence hoşlanıyordur.115 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım. Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye? Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Beni mi istemiyor acaba, o ortama girmek istemiyor?
- +1 yıl
Tabikide yanlış anlaşilırsın açıkcası ben sürekli kızlarla konuşan onlarla gezen bir erkek hayatımda istemezdim kim ister ki dimi?
Helede soğukkanlı bir kız hiç istemez.
Yani yanaşmıyorsa yanına çekiniyordur senden veya itici bulmusta olabilir belki erkeklerle samimi olmayı sevmiyordur. Sadece kızlarla takılmayı uygun görüyordur bence sen o kızın konuştuğu kızlarla takılmakla hata etmissin ben sana söyleyim.
- +1 yıl
İlk başta kimseyi tanımadan tek başıma cool şekilde takılıyordum aslında :) Ama, bir yandan ortamımı kurmam lazımdı çünkü, kursa tek başıma gidip gelemem. Kimseyle konuşmadan suskun da duramazdım. Arkadaş ortamı olsun ve onlar da bana yardımcı olsun diye tanıştım zaten. Şimdi benim hiç mi şansım yok? Senin dediğin gibi kızın tavırları önemli. Güzel soruyu sordun mesela. Benden çekindiğini nasıl anlayacağım? O kızlar yakın arkadaşım. O kız onlarla dersteyken konuşuyor genelde. Ben varken pek gelmek istemiyor. Biz ders arasında dışarı çıktık, kızlar onu da çağırdı, o lavaboya gideceğini söyledi ve gelmedi. Kız utangaç değil bu arada. Havalı, güzel, soğuk.
- +1 yıl
Ya tamam ortamını kurman gerekirdi ama kızlarla ortam kurman gerekmezdi kizlarla ortam kuran bir erkek bir kızın gözünde pek iyi şekillenecegini düşünmüyorum.
Sen dedin ya yanımıza gelmiyor diye ya çekiniyordur senden ya da itici buluyordur bu ikisinden birisi işte :) normalde kiz başka erkeklerin yanına gidiyormu mesela yoksa tek seninmi yanına gelmiyor.
Soğuk kızlar genelde öyledir zaten bilirim ben kendimden. Erkeklere fazla yüz vermezler. İşin zor biraz çok peşinde koşturur bu kiz seni. - +1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşım :) Bu soruyu ilk sorduğum gün yorum yazanlara verdiğim yanıtlardan daha detaylıca bilgilere de ulaşabilirsin. Bu kız hiçbir erkeğin yanına gitmiyor ve konuşmuyor da zaten. Sadece samimi olduğu bir kız arkadaşı var, kursta tanışmışlar büyük ihtimalle. Bir de benim kız arkadaşlarımla konuşuyor dersteyken. Birkaç gün önce benim geçen seneden tanıdığım kız arkadaşım, ben, hoşlandığım kız ve onun arkadaşı yani dördümüz kurs arasında oturup konuşmuştuk. Üniversite, meslekler falan filan. Ben erkek olduğum için bana az soru soruyorlardı. Tek samimi olduklarım, geçen seneden tanıdığım kız arkadaşım ve kursta ki kızlar. Ben hislerime güvenirim. Sanki kız beni itici buluyor gibi. Yani neden bizle takılıyor diye düşünüyor olabilir mi?
- +1 yıl
Rica ederimm.
Hiç bir erkeğin yanına gitmiyorsa üzgunüm kızın yapısında var soğukluk erkeklere karşı. Valla helal olsun kıza en iyisini yapıyor şimdi doğru söylemem gerekirse öyle.
Olabilir bak. Itici bulma ihtimali şu an %70 gibi duruyor. Seviyorsan kızı eğer sadece onunla konuş ve ilgilen :/ diğer türlü o kızın sana pek bakıcağını düşünmüyorum üzgünüm :( - +1 yıl
Sevgilisi olduğunu düşünmüyorumda. Erkeklere karşi soğuk kız bildiğin cidden enn iyisini yapıyor. Kendiside böyle oldugu için karşisındaki insaninda öyle kizlarla haşır neşir olmasını istemiyor ve sen tam zıttısın yani :/ birde sana tavsiye kızların çogu sevmez öyle kızlarla arkadas olan erkekleri acıkcası bende itici bulurum.
Kızdan bahsetme. Ama arana mesafe koy o kızlarla bir zaman sonra soğuk davranınca onlar senden otomatikmen uzaklaşır zaten. - +1 yıl
Anlıyorum. Başta ne güzel tek takılıyordum ya :( O kızların takıldığı bir tane daha oğlan var demiştim ya. Onunla da samimiyiz. yani grubumuz 4 kız 2 erkek oluyor toplam. Çok kalabalıkta değil, üniversite arkadaş grubuna benzer bir arkadaş ortamı gibi bir şey yarattık. Cidden kız beni itici mi buluyor acaba ya? :(
- +1 yıl
Ama tek başıma takılsam, içine kapanık havası vermez miydim? Hadi diyelim cool göründüm gerçekten. Ama, uzaktan da olmazdı ki. Kızla yine konuşmam gerekiyor olacaktı. Şimdi bundan sonra hiç mi şansım olamaz? Bir tane daha erkek olan bir arkadaş var ya grupta. Sadece ben ve kızlar değil yani.
- +1 yıl
Selam canım arkadaşım. Çok sinirli ve dertliydim bugün. Sınıfta bir tane oğlan var, sınıfta pek kimse birbiriyle konuşmuyor, herkes kendi grubuyla takılıyor ama, sınıftaki oğlanlarla selamlaşıyorum falan. Bugün birisinin yanına oturdum, selamlaştığım ve hal hatır sorduğum bir kişi. Hiç samimi değiliz, benim kendi grubumda o çocuğu sevmiyor, benim kendi arkadaşlarım. Çocuk kendini bir şey sanan artistin teki. Hoşlandığım kız bizim önümüze oturdu. Kızın saçları arka sıraya geliyordu, oğlan çaktırmadan kızın saç tellerine dokundu, ama kız rahatsız oldu galiba bir daha arkaya yaslanmadı önde durdu hep. Geçen hafta da oğlana dikkat ettim kıza bakıp duruyordu. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Tek sen hoşlanıcak değilsin sonuçta :/ ya dershanede benimde bir çocuk şaçımla oynardı hep 🙈 cidden baya rahatsız edici bir durum.
Sanırım çocuk yavaştan kıza açılmaya başlamış :/
Bilemiyorum ne yapıcağını :/ kızlarla takılmayı kes ve yavaştam sende kıza değer verdiğini ondan hoşlandığını belli et. - +1 yıl
Ya kız beni itici mi buluyor, sevmiyor mu? Gibi sorular sürekli aklımda değerli dostum. Bugün kursta matematik dersimiz bitti, edebiyat dersi için farklı sınıfa geçiyorduk hepimiz. İsteyen diğer derslere kalmıyor çoğunda gidiyor, kız da gidiyor genelde fakat, biz sınıfca sınıf değiştirdik işte edebiyat sınıfına girdik oturduk. Kiz kapıdan girdi baktı, beni gördü girmedi içeriye ve bir daha da gelmedi gitmiş. Sence ne oluyor ki? Utangaçlık desem değil, kız havalı, özgüvenli birisi yani.
+1 yılbaşlangıç olarak iyi günler günaydın iyi akşamlar gibi kelimeler kullan daha sonralarında nasılsınız gibi sorular sormaya başla ama o kadar çok ilerletmelisin ki bu dediklerini kızla bir iki ay sonra daha samimi bir dil kullan yavaştan al yani.
110 Yorumla- +1 yıl
Kursa geç gitme diğer kız arkadaşına da bir şey anlatma normal herkesle nasıl olması gerekiliyorsa öyle ol kızla sınıf kaynaşmaya başladımı yap dediklerimi
- +1 yıl
Bugün kurstan geldim, en arkada kendi hallerinde oturan erkek grubuyla konuştum, adımı sordular falan. Başkalarına sordu sordum. Halen konuşmuyorlar tabi ki başkalarıyla :) Derse katıldım bugün, göz ucumla kızın baktığını hissettim sanki. Yanlış bir düşüncede olabilir tabi ki. O kız ve bazı kişiler erken ayrıldı, ben derse kalmak istedim. Onunla beraber çıksam belki aynı otobüse de binebilirdik. Neyse sence nasıl? İyi mi bu durumlar?
- +1 yıl
Güzel gidiyorsun😊 devam et
- +1 yıl
Hmm bak sen iyi gidiyorsun yani. Biraz daha samimi olabilirsin kızla
- +1 yıl
Sadece sana karşı mı soğuk davranıyor
- +1 yıl
Yani ne bileyim kızlarla takılıyorum ya, gerçi yanımda erkek olan arkadaşımız da var ama bazen o olmuyor kursta. Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Kızların yanında bir tane daha erkek bir arkadaş var onunla da tanıştık. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Kendi grubumuzu kurduk ve dolaşıyoruz 6 kişiyiz zaten. 4 kız ve 2 erkek yani. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
Hmm kızlar ile çok samimi olman biz kızların hoşuna gitmez. Sinir oluruz ama ona karşı bir ilgin olduğunu hissettirmelisin artık
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. git konu nye aci cekiyorsun ergenmisin :D yetiskin insanlar gbi konusun abisi artik yeter platonik asiklardan biktim :D ya olur ya olmaz sonuc olur en azindn
111 Yorumla- +1 yıl
Peki :) Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye?
- +1 yıl
Haha teşekkür ederim arkadaşım esprili yaklaşımın ve moral verdiğin için :) Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Kızların yanında bir tane daha erkek bir arkadaş var onunla da tanıştık. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Kendi grubumuzu kurduk ve dolaşıyoruz 6 kişiyiz zaten. 4 kız ve 2 erkek yani. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
arkadaslarinla devam et ayni sekilde kimse icin ortamini degstrme :D ama kizada acil yani konusmaya calis kimsnin olmadgi bir ortmda :D birlkte bsyler icebilirmiyiz dye sor en basitinden bir gun yanina gidip az cok belli eder rengni oda. arkadas kalmak istyrsa isine bak ama baska bsyde olk icn potansyel gøruyorsa konusup kaynasin bol sans sana :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Aynı otobüse hep denk geliyorsanız iett kartını unutmuş gibi yapıp ondan rica et ücretini almazsa ufak bir hediye al ertesi gün ver azıcık aş kendini aman yok derse ne olacak ya ölüm mü var ucunda
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye?
+1 yılonunla iletişime geçmekten asla cekinmemelisin ama bunu kimseyle iletişime geçmemek şartıyla yapmalısın yani burda vermeye Çalıştığımız mesaj ben de buralarda yeniyim hadi kaynasalim olmali
139 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ayrıca ters bir cevap alsan da ne olcak ki dünyanın sonu değil ya
- +1 yıl
oradaki arkadaşınla da konuş bence söylediğine göre de kimseyle iletişim kuramiyormussun zaten o eski arkadaş yeni kız için bir yol olabilir 😏
- +1 yıl
Kimsede söyleme diyor buradakilerin ama, kararsızım ya. Söylemekte iyi olabilir aslında. Bu sınıftaki kimse birbiriyle ilişki kuramıyor, sorun bende değil. Yanlış anlaşılmasın :) Herkes yanındaki arkadaşıyla konuşuyor, başka kişilerle muhabbet kurmuyorlar. Ayrıca, kızla aynı duraktan, aynı otobüse bindik ayrıca bugün. Hiçbir şey yapamadım.
- +1 yıl
ohoo daha ne istiyorsun ki sen allah yürü ya kulum demiş 😂😂aynı otobüs durak falan bence bir sekilde iletişime gecmelisin artik
- +1 yıl
anladim tabi yine de sen bilin
- +1 yıl
Bugün kurstan geldim, en arkada kendi hallerinde oturan erkek grubuyla konuştum, adımı sordular falan. Başkalarına sordu sordum. Halen konuşmuyorlar tabi ki başkalarıyla :) Derse katıldım bugün, göz ucumla kızın baktığını hissettim sanki. Yanlış bir düşüncede olabilir tabi ki. O kız ve bazı kişiler erken ayrıldı, ben derse kalmak istedim. Onunla beraber çıksam belki aynı otobüse de binebilirdik. Neyse sence nasıl? İyi mi bu durumlar?
- +1 yıl
😂😂anladım 😏😏
- +1 yıl
guzel gelismeler bunlar sagol haberdar ettigin icin
- +1 yıl
ya kizlar boyledir ondan hemen kaynasmasini bekleme ama konusmayi da birakmamalisin
- +1 yıl
biraz resmiyetini koru canım sen de ama arayı da soğutma kanka ayağına yat ya ne biliyim bak neler yazdiriyosun 😂😂😂
- +1 yıl
ee o zaman sorun yok pikaçu
- +1 yıl
Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Yalnız takılınca daha gizemli düşünür diye yorum yaptı diğer yorum yazan arkadaşlar. Ben de kararsız kaldım. Kursun ilk başlarında yalnız takılıyordum ama hep yalnız olunca da kız ezik gibi düşünmez mi?
- +1 yıl
ya ne yalan soyleyeyim olabilir tabi de seni begendiyse hiçbir sıkıntı yoktur zaten ama ille de kafana takiliyorsa erkek kankalar edin sen de
- +1 yıl
Erkekler birbirleriyle konuşmuyor. Herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Kızlar kendi arasında kaynaşmış, kursta tanışmış. Ben bu soruyu ilk sorduğumda yalnızdım, kursta tek takılıyordum. Tek takıl, cool olursan seni tanımak ister. Tanışmak için arkadaş ortamına alırlar dediler yorum yazanlar. Şimdi ben keşke tek başıma mı takılmaya devam etseydim, ortama girdiğim iyi mi oldu acaba?
- +1 yıl
yok ya boyle iyi olmus cok da takma kafana sen
- +1 yıl
bu kadar aceleci davranma bence sonra kizlar arasindaki fisfisfiskosa engel olmazsin ve bu da alir basini gider mazallah ayrica kizlar kankalari bile olsa bu kiz guzel degil sana layik degil benzeri seyleri soylemekten hic ama hic cekinmezler bizzat kulaklarimla tescilledim. hazirsan sert konusucam 😂o yuzden ben diyorum ki kiz milletine guven olmaz az biraz erkek ol su kiza en uygun zamanda açıl hic olmazsa kendi isini kendin gormus olursun kimseye de eyvallahin olmaz ama su kizlarla kanka olma isi cok yakinlasmadan mantikli olabilir ha bir de cok yakinlasip baci kardas olmamaya ozen goster bir mesafende olsun tabi ki ama okuzlesmeden kirmadan yani.
- +1 yıl
Ya ben istesem yalnız takılırdım halen şu an kursta. Ama, kızlarla arkadaş olmamın sebebi, hem yalnız kalmayayım birileriyle muhabbetim olsun diye hem de ortama gireyim ki, kızla yakınlaşmam daha kolay olsun diye. Çok teşekkür ederim uzunca da yazmışsın. Yani kızlarla aşırı kanka olmadıktan sonra arkadaş olmamda bir soru yok değil mi?
- +1 yıl
kesinlikle sorun yok sonucta irak gibi haremlik selamlik bir ulkede degiliz ki... kizlar ve erkekler pek ala kanka olabilir ve sen boyle bir durumdaa kesinlikle kanketoskoo olmalisin 😉😉😉 uzun uzun yazma mevzusuna gelicek olursak bana da iyi oluyor bele takiliyozz vakit geciyor hem. ayrica dediim gibi yalniz takilmaman akillilik olur boylece asosyal olmadigini kanitlamis oluysun hele de su kizlarla arkadaslik kurma konusu erkeklerce nedense hep garipsenmistir ve dusunuyorum da benden hoslanan bir erkek benim kankalarla yakinlasirsa " cohh hojdirrr" olur yani😂boyle devam dogru yoldasin ama dedigim gibi kankaligi dunya ahret baciliga tasima sakn
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim :) Seni de sıkmadığıma çok sevindim. Evet, öyle bir takıntım yoktur zaten. Kızlar ve erkekler pek tabii ki arkadaş olur. Hani, bu neden erkeklerle takılmıyor diye düşünür diye çekiniyorum. Ayrıca kız kıza takılmak isterlerse belki diye. Zamanın geçmesi için yazmak istiyorsan uzun uzun konuşmaya devam edelim canım arkadaşım ya :) Bana o kadar iyi geliyor ki anlatamam. Yardım ediyorsun, derdimi dinleyip, benim için önemli bir konuyu göz ardı etmiyorsun. Çok teşekkür ederim sana. Evet, yalnızlık asosyallik gibi olur bana göre de. Diğer takıldığım kız arkadaşlarım whatsapp grubuna eklemiş beni ama, hepsi kız tabi :) Umarım hoşlandığım kız o grupta yoktur.
- +1 yıl
ozelden yazmayalim ya senin kafandan da burdan da halledip bitirelim bu olayi artik. bak whatsappa bile eklenmişsin be olooom daha ne istiyorsun ki sen 😉😉hic garipsemez sen bosver ya bu kiz da cok geri kafali olmasa gerek... o yuzďn sikinti TUNNE 😂😂😂
- +1 yıl
onemli degil🤔🤔
- +1 yıl
hahahahhaahh hem oyle diyorsun hem boyle arkadas ben de anlamadim ki bir 10 dk daha konusalim o halde saatte gec oldu yarin okul var malum.
- +1 yıl
yaw ne tripci ciktin sen de ha diyorum ki anlat bir 10 dk daha
- +1 yıl
sagol o zaman 😂ya dedigim gibi kankaligi elden birakma bir defa ve o kizla da biraz sohbet et hani boyle tatli tatli flort et ama kimseye caktirmadan olsun sadece onun anlayacagi seylèer mesela oyle bisey soyle ki lafin ucu ona dokunsunn ve sadece o bu durumu caksin kisacasi yavas yavas isle kiza duygularini zaten sonrasinda da arsizliga vurursun cekinmezsin hicbir seyden ama çapkın serseri cocuk görüntüsü oluşturmadan yap bunu da bu sefer de kizi sogutursun. oyle yani...
- +1 yıl
ben yatiom arkadas bir de
- +1 yıl
onemli değil iyi geceler 🤗
+1 yıl3. kisiyle uğraşma hiç arada eksik olduğun konular varsa ordan sohbeti kurup devam ettirebilirsin ayrıca kursa geç gitmen kötü bir durum evet ama olan olmuş sende kaynaşırsın nolcak sanki
13 Yorumla- +1 yıl
ha o zaman sorun yok ya
+1 yılOncelikle kendine güven kızın karşısında heyecanlanma sakin ol merhaba günaydın iyi akşamlar vs. diyerek konu açabilirsin her sabah gördüğünde günaydın de mesela gülümse büyük ihtimalle kızda sana gülümseyecektir sonralardan da samimiyeti ilerlet kaçırdığın konuları sor gerisi kendiliginden gelir zaten😊
031 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşına henüz birşey anlatmamalısın bence birde aynı durum olursa gidip birşeyler konuşmalısın kızla ilgisini çekmelisin.
- +1 yıl
Biraz düzene girmesini bekle aradan da zaman geçsin 2 3 hafta gibi sonrada ilgini göstermeye başla bence.
- +1 yıl
Ben de diyorum bende mi sorun var. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an. Ne yapacağım?
- +1 yıl
İnsanlarla kaynaşmaya çalış onlardan adım bekleme her zaman. Sen git onların yanına isimlerini falan sor öyle sorular sorarak kaynas şu an daha düzene girmedigi icin boyle olabilir zaman ilerledikçe kaynaşmada olucak.
- +1 yıl
Takma fazla 1 aya herkesle kaynaşırsın.
- +1 yıl
- +1 yıl
Baya ilerleme var bence hem yeni kişilerlede tanışmışsin böyle olmaya devam et daha hızlı alışırsın kızın ilgisini de çekersin hem.
- +1 yıl
işler baya yolunda gidiyor demek ki böyle olmaya devam et kızın ilgisini çekiyorsun bence.😃
- +1 yıl
Sanmıyorum belki karakteri öyledir hemen kötü düşünme ☺
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim sana da ya :) Moral veriyorsun hep. Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Ben de kızlarla dolaşıyorum 3-4 kişiyiz zaten. Birisi benim geçen seneden arkadaşım, okuldan. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
rica ederim herzaman iyi yanindan bakmak lazim😃 sen devam et kizin arkadaslariyla arkadas olmaya Şu an buyuk ihtimalle kizin ilgisini cekmissindir umarim o da yakinda sana birseyler hisseder.😊
- +1 yıl
Hayır istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin butun sorunlarini cozebildigim kadar cozmeye calisirim.😊Hem bence kızın sana karşı kotu bir dusuncesi yok sana oyle gelmistir bence.😊
- +1 yıl
Canım arkadaşım benim sağol, çok ama çok teşekkür ediyorum sana :) O kızların yanında takılan bir tane daha erkek bir arkadaş varmış, onunlada tanıştık. Hani benim gezdiğim samimi kız arkadaşlarım var ya onlarla beraber. Hoşlandığım kızı tanıyorlar ama pek takılmıyorlar onun samimi bir arkadaşı var demiştim. Hoşlandığımı açıklamalı mıyım yakın arkadaşlarıma, yoksa belli edeyim mi, etmeyeyim mi? :) Onlar bana yardımcı olmak adına kızı grubumuza alsa mı? Yani kızla derste konuşuyor bizim kızlar ama teneffüste bizim grup geziyoruz. Ben, kızlar ve geçen seneden tanıdığım kız arkadaşım falan. Tabi bir de o oğlan. Hoşlandığım kızda bizle dolaşsa, samimi duruma gelsek diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Bencede onlara anlatmalısın belki kızla ikinizin arasında birşeyler yapabilirler bunu denemelisin bence daha iyi olur.☺
- +1 yıl
Hayir bakmazlar neden baksınlar ki birinden hoşlanmak ayıp birşey değil sonuçta.
- +1 yıl
Bugün arkadaşlarla konuşurken sıkça o kızdan konuyu açtım da gülerek baktılar bir an. Toplam benle beraber 3 kişiydik kurs çıkışında konuştukta. Daha önceden söylese miydim, daha doğrusu yeni arkadaş olduk sayılır gerçi :) Ama samimi arkadaşlarım oldular, iyiler yani. Söyleyeyim değil mi? Birkaç gün önce kafeye gitmiştik beraber yine. Keşke orada anlatsaydım diyorum. Daha doğrusu geç olacak bir zaman söz konusu değil ki :) Geç değil söylemek için demi?
- +1 yıl
Hayır geç değil sen onlara anlatınca zaten kızdan yeni hoşlanmaya basladigi dusuneceklerdir. Bence biran önce anlat onlara da😊
- +1 yıl
Zaten geç olacak bir şey yok :) Ne diye kafama takıyorsam anlamadım :) Sana yazdım ya daha yeni sınıflar düzenlendi diye. O zaman samimi olduk asıl. 2 gün önce yazmışım yorumlara baktım da. Yani hemen direk söylemedim. Sınıflar yeni ayarlandı, ne ara hoşlandı kızdan diye düşünmesinler diye söylemek istemedim. Arkadaşlarım yanlış anlar, kötü bakmasın diye. Ama hoşlantı zaten sadece. O zaman söyleyeyim. Konusu açılmıyor ki. Durduk yere söylemeye utanırım. Ne yapacağım :)
- +1 yıl
Bencede haklısın hemen soyleseydin öyle dusunebilirlerdi simdi soyleyecek olman daha iyi oldu hem yardımda ederler sana😊.
- +1 yıl
Konuyu kıza getir onlarla konuşurken sonra onlarda kızın hakkında birşey diyeceklerdir sonra da ben bu kızdan hoşlanıyorum sanırım falan de utanma hiç.
- +1 yıl
Anladım çok teşekkür ederim arkadaşım :) O kızın konusunu hep açtım ama, söyleyemedim :) Anlasınlar diye o kızın konusunu açıp durmuştum bugüne kadar. Ama, dediğin gibi kızdan konuyu açıp, söylemenin vakti geldi. Bu pazar günü kursumuz tekrar başlıyor, tatilden sonra :) Hadi bakalım..
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılKızı sosyal medyalardan ekle. Sınıfta illaki muhabbet olur. Arada sırada bak, göz göze gelince bakışlarını kaçır. Sosyal medyalardan yazma hiçbir şekilde, realde muhabbetiniz olmadığı sürece. Sevgilisi olup, olmadığını öğren. Konuşmak için bahaneler uydur. Kalem iste. Soru sor. Vb. Yavaş yavaş konuşma başlar muhakkak.
034 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşına anlatma. Fakat arkadaşınla kızın muhabbet kurmasını bekle. Sonrasında arkadaşınla konuşuyormuş bahanesiyle hoşlandığın kızada yakın olursun. Arkadaşına söylersen, illaki kızın kulağına gider ve ön yargıyla yaklaşa bilir.
- +1 yıl
Halk eğitim kursları, öyle oluyor genelde. Ne beklenir ki :D
- +1 yıl
Gerçekten geneli mi öyle? :) Ben de diyorum bende mi sorun var. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an. Ne yapacağım? Sende bunu mu kastetmiştin?
- +1 yıl
Halk eğitim devlet tarafından, mecburi eğitim vermekle zorunlu. O yüzden genelde yarım yamalak olur her şey. Arkadaş ortmıda sen kurmaya bak. Çok fazla yararı olur mu ders açısından, bilemiyorum. Dershane gibi olmasını bekleme zaten. Pek özen göstermezler, diye düşünüyorum. Bu arada "... kaynaşma yok şu an. Ne... " yazısından sonrası açılmıyor telefondan kaynaklı hata yüzünden. Devamın da ne yazdın?
- +1 yıl
Anladım. Kaynaşmak senin elinde. İnsanlarla tanışırsan ve samimi olursan, ortamını zaten kurarsın. Geç kalmamışsındır bence. Sınıfta herkes arkadaşıyla takılıyorsa bile, mutlaka senin gibi sap gelen insanlarda vardır. :D
- +1 yıl
Rica ederim :D Sağolasın Evet orası öyle geç kalmış sayılmazsın. Gidince anlarsın zaten. Hayırlısı olsun hakkında...
- +1 yıl
Rica ederim. Tamamdır
- +1 yıl
- +1 yıl
Kurstan arkadaş edinmedin mi sadece böyle konuşmamı geçti
- +1 yıl
Sen kaynaşsaydın ya, niye konuşmadın mı? Nereden geldin, nerede okuyorsun vb :D
- +1 yıl
Tamam, sen yenisin sonuçta. 😏 millete soru sorma bahanesiyle, konuş. Okul biter sen arkadaş edinemezsin gibime geliyor :D
- +1 yıl
Kurs*
- +1 yıl
Ee tamam da, o arkadaş olanlarla nasıl konuşup, aralarına girmeyi düşünüyorsun 😏
- +1 yıl
Evet tabi ki :D umarım başarırsın :/ tek tek yakın olursun işte :P
- +1 yıl
Arkadaş oldun mu kızla peki :D
- +1 yıl
Seninle neden ilgili olsun ki? Açılmışmıydın kıza?
- +1 yıl
Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Kızların yanında bir tane daha erkek bir arkadaş var onunla da tanıştık. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Kendi grubumuzu kurduk ve dolaşıyoruz 6 kişiyiz zaten. 4 kız ve 2 erkek yani. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
Sen kızlarla takılıyorsunda, kızlara yakınlık gösterme. Belki olabilir, eklesene sosyal hesaplardan hani konuşmuşsunuz zaten isteğini kabul eder.
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne oldu ki hayırdır? Sınıfta ki oğlan seninkine mi yürüyor ki?
- +1 yıl
O zaman çocukla arkadaş olup tatlı dille uyar. Ya da çocuğa fırsat verme
- +1 yıl
+1 yılniye kendini bu kadar kasıyosun anladık soğuk birisin ama bunu sevdigine yani hoşlandığın kıza yansıtma
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye?
- +1 yıl
kızlarla içli dışlı olma o kadar onlarla konusa biliyosan o kizlada konus
- +1 yıl
ne cekiniyosun bse olmaz ilerde keşke demek istemiyson konuş biseler sor
- +1 yıl
ya sen hala kıza acilmadin mı
+1 yılSen şanslısın ben 3 hafta geciktim bu konuda :D Bence duygularını hiçbir zaman gizleme. En azından sonucu bilir ona göre davranırsın.
124 Yorumla- +1 yıl
Daha ilgili davran ama bu onu sıkacak, endişelendirecek düzeyde olmasın. Bir soru sorduğunda kimse bilmiyorsa sen bir fikir sunmaya çalış. Eğer olumlu tepkiler görürsen duygularını paylaş.
- +1 yıl
Hayır değil. Rica ederim :)
- +1 yıl
Şimdi okudum. Bence kimse kaynaşmamışsa o eski sınıfından arkadaşına hiç anlatma çünkü bir faydası dokunmaz. Aksine sürekli sorarak seni sıkabilir. Mezunuz sonuçta artık daha bilinçliyiz kimse 1 sene daha kaybetmek istemiyorsa da kaynaşmıyor olabilirler. Takma kafana ben 3 hafta geç kaldım kararsızlıktan. Hiç de çekinmiyorum artık. Ama o kızla konuş bence.
- +1 yıl
Evet, sana anlatmıştım ya Ekim'in 1. günü yaptık başvuruyu. Daha geçen cuma ayarlamışlar. Cuma toplantı olmuş. Hafta sonu kurs başlamış. Ben 3 4 gün geç gittim kurs başladıktan sonra. Dediğin gibi hemen kaynaşma olmaz ve kimse birbirini tanımadığı için, derslere önem verdikleri için arkadaşlık kurmuyorlar. Belki zamanla olur.
- +1 yıl
Aynen öyle :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence gayet normal. Dediğim gibi bir senemiz zaten yandı. Artık herkes bilinçli işinde gücünde. Kızla da konuşmanı tavsiye ederim. Önemli bir dönem bizim için. En korkutucu şey belirsizlik, üzülmek falan. Bunları yaşamanı istemem.
- +1 yıl
En sinir olduğum erkek tipi. Senin kız baya kendi halinde anlattığın kadarıyla. Öyle insanlara pabuç bırakmaz merak etme.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım. Benim de en sinir olduğum erkek tipi, hep tipi yerinde diye kendini beğenmişlik yapıyor. Ciddi duruşlu ama ukala bir tip. Kız büyük ihtimalle hissetti saçına dokunduğunu ve rahatsız oldu bir daha arkaya yaslanmadı. Oğlan yanımda oturuyor ya, bir tane çakasım geldi ağzına fakat, kız sevgilim değil bir şey değil yani. Kız pabuç bırakmaz değil mi ona?
- +1 yıl
Zannetmiyorum. Çocuk gelip yanına mı oturdu?
- +1 yıl
Yok, şimdi benim grubumda ki kız arkadaşlarım zaten sınıftaki kızlarla oturuyor. Ben de erkeklerle oturuyorum genelde veya bazen tek başıma oturuyorum sınıfta. O oğlanın yanına da oturmuştum daha önceleri. Yine günaydın dedim, oturdum yanıma. Sonra olanları görünce sinirden delirdim. Oğlan geçen haftada kıza bakıp duruyordu, ben oğlanın davranışlarını farkettikten sonra oğlana odaklanmaya başladım ve kıza yanaşmaya çalışıyor gibi. Yani kızla hiç konuşmuyor, yanına gitmiyor tabi ama, ona karşı bir şeyler hissediyor. Ama, hoşlandığım kız mesafeli, soğuk ve hanım hanımcık birisi olduğu için pabuç bırakmaz diye düşünüyorum ki, kızın haberi bile yoktur. Dediğim gibi ilk defa bugün, oğlan kızın saç tellerine dokunuyordu bizim sıraya kadar uzanıyordu çünkü. Kız fark etti mi bilmiyorum ama öne doğru durarak oturdu yani. Ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Eğer bu hareketlerine devam ederse kız rahatsız olur ve belirtir zaten bunu. Ve sevgilisi ol olma buna her erkek ses çıkarır. Kız rahatsız olursa herkes yardım etmeye çalışır yani. Öyle sevgilisi değilim ne diyebilirim ki diye düşünme bence.
- +1 yıl
Yok ya iş taciz boyutuna girerse tabi ki ses çıkarırım. Ama, oğlan kızın saçlarıyla oynuyorsa veya oynamaya çalışıyorsa '' Neden kızın saçlarıyla oynuyorsun?'' demem saçma olacak. Yanlış mıyım? Kız müdahale ederse tabi ki ben de dahil olurum o zaman. Kız sesini çıkarmıyor, ortada taciz denecek bir durum yok falan ya hani. Ama, sana yemin ederim kendimi çok zor tuttum. Kavga çıkabilirdi.
- +1 yıl
Aynen ses çıkarmaman doğru olmuş bu durumda.
Sakin kal sürekli onu aramasın gözlerin. Her şey olacağına varır. - +1 yıl
Bir şey yaptığını sanmıyorum
Sosyal medya hesaplarından çocuk takip falan ettiyse kız o şekilde dile getirmiş olabilir
Ya da kız geri çekildiği için çocuk sıkılmıştır
Genelde öyle havalı, ukala insanlar kendileriyle ilgilenilmesinden hoşlanırlar. Beklediği ilgiyi görememiş uzaklaşmış olabilir - +1 yıl
- +1 yıl
Sanmıyorum seninle alakası olduğunu
Belki kim var diye göz atmak istemiştir o kadar - +1 yıl
Ben biraz beklemeni tavsiye ederim
İyice gözlemle
Sakın ol korkma kimseye anlatma. Kıza meraba Günaydın hangi okuldan mezun oldun vb muhabbet aç yavaş yavaş diğerleriyle de konuş
17 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım :) Herkes kaynaşmıştır ben 3-4. gün gidiyorum diye üzülmüştüm. Sınıfın havası da öyle zaten. Herkes ot gibi, herhalde benden kaynaklı sanıyorum ama, kimse yanındaki arkadaşından başkasıyla konuşmuyor. Ayrıca Kızla aynı duraktan, aynı otobüse bindik ayrıca bugün. Hiçbir şey yapamadım ben ya.
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. tanış sadece hani sohbet kurmaya çalış hemen canım cicim gibi çok yakın olmaya bakma zamanla dahada yanında olduğunu hissettir kıza
15 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle ilgin için teşekkürler :) Bu kursa başvuruyu çok önceden yaptı herkes. Ekim ayının 1. günü. Ama geç hazırladılar sınıfları. Bu cuma başladı, orada benim geçen seneki okuldan, yani sınıfımdan bir kız arkadaşım da var. Ona anlatmalı mıyım? Daha bugün başladım kursa ama Hoşlantı gibi sadece. Bir de birkaç gün geç gitmek kötü mü sence?
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKursa bir kaç gün geç başladığın için gelmediği günler tuttugu notları felan varsa isteyebilirsin. :) Bu sayede konuşmuş olursun
13 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle ilgin için teşekkürler :) Bu kursa başvuruyu çok önceden yaptı herkes. Ekim ayının 1. günü. Ama geç hazırladılar sınıfları. Bu cuma başladı, orada benim geçen seneki okuldan, yani sınıfımdan bir kız arkadaşım da var. Ona anlatmalı mıyım? Daha bugün başladım kursa ama :) Hoşlantı gibi sadece. Bir de birkaç gün geç gitmek kötü mü sence?
- +1 yıl
bir kaç gün geç gitmek kötü değil de son giden sen olduğun için bir garip hissedersin. Sen de duygularından tam emin olmadan kimseye anlatma. Yoğunlasmasini bekle. Sabahları Günaydın felan de. Sohbet açılırsa sende katil. Ortama göre dersle ilgili felan birseyler sorarsn zamanla alışırsn zaten :)
+1 yılDers hakkinda bir sey sorman gerekirse ona sor mesaj at filan aynisini bana yapiyor biri hoşlandığını anladim... 😂😂
27 Yorumla- +1 yıl
surekli okul degistirdim lise boyunca 😂 hic sorun etmedim oyle yakin arkadasim da yok ne farkeder ki sorun yapma
- +1 yıl
Biraz zaman gecsin konusun ondan sonra soylersin pat diye soyleme 😂
- +1 yıl
Olabilir bakman gulumsemen olabilir gunaydin iyi aksamlar filan dersin djjd
bişiler sorun anlasanızda anlamasanızda öyle devamını getirin :D
15 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle ilgin için teşekkürler :) Bu kursa başvuruyu çok önceden yaptı herkes. Ekim ayının 1. günü. Ama geç hazırladılar sınıfları. Bu cuma başladı, orada benim geçen seneki okuldan, yani sınıfımdan bir kız arkadaşım da var. Ona anlatmalı mıyım? Daha bugün başladım kursa ama Hoşlantı gibi sadece. Bir de birkaç gün geç gitmek kötü mü sence?
İletisimim olmassa zor kusura bakma bir sekilde tanismak zorundasn patt diye seni seviyorm veya hoslaniyorm denmz belki sevgilisi vardir bir ogrende sonra bakars
145 Yorumla- +1 yıl
Bugün kurstan geldim, en arkada kendi hallerinde oturan erkek grubuyla konuştum, adımı sordular falan. Başkalarına sordu sordum. Halen konuşmuyorlar tabi ki başkalarıyla :) Derse katıldım bugün, göz ucumla kızın baktığını hissettim sanki. Yanlış bir düşüncede olabilir tabi ki. O kız ve bazı kişiler erken ayrıldı, ben derse kalmak istedim. Onunla beraber çıksam belki aynı otobüse de binebilirdik. Neyse sence nasıl? İyi mi bu durumlar sence?
- +1 yıl
- +1 yıl
Kimseye anlatma. Direk git kız kafeteryada bir yerde otururken izin iste yanına otur konus
16 Yorumla
+1 yılNormal tanış not falan iste bir iki sonra hoşlandığını söyle
114 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle ilgin için teşekkürler :) Bu kursa başvuruyu çok önceden yaptı herkes. Ekim ayının 1. günü. Ama geç hazırladılar sınıfları. Bu cuma başladı, orada benim geçen seneki okuldan, yani sınıfımdan bir kız arkadaşım da var. Ona anlatmalı mıyım? Daha bugün başladım kursa ama :) Hoşlantı gibi sadece. Bir de birkaç gün geç gitmek kötü mü sence?
- +1 yıl
Hayir değil avantaj bile olabilir
- +1 yıl
Gec başladım ilk konulari bilmiyorum siniftandan da kimseyi tanımadığım için rahatsiz etmek istemiyorum rica etsem biraz anlatir misin veya notlari verebilir misin de sonra bir kahve ismarla teşekkür olarak falan
- +1 yıl
Okudum dediğim gibi tanış bir kaç gün sonra açıl çok uzatma kanka olursun
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Yarin yap veya sonraki gün
- +1 yıl
Gazan mübarek olsun
- +1 yıl
Ne yapmalısın hiç bilmiyorum :D pek anlamam bu işlerden
16 Yorumla- +1 yıl
Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki :) Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye?
+1 yılNot isteyerek konu açabilirsin
112 Yorumla- +1 yıl
Geç başlamış olman sorun değil 2 hafta içinde kaynaşır herkes
- +1 yıl
Kurs karman çorman. Halk eğitimin ya tabi, yarım yamalak yapacaklar illa ki her şeyi. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an.
Bugün kurstan geldim, en arkada kendi hallerinde oturan erkek grubuyla konuştum, adımı sordular falan. Başkalarına sordu sordum. Halen konuşmuyorlar tabi ki başkalarıyla Derse katıldım bugün, göz ucumla kızın baktığını hissettim sanki. Yanlış bir düşüncede olabilir tabi ki. O kız ve bazı kişiler erken ayrıldı, ben derse kalmak istedim. Onunla beraber çıksam belki aynı otobüse de binebilirdik. Neyse sence nasıl? İyi mi bu durumlar? - +1 yıl
Dediğim gibi sınıflar farkli bile olsa yakinda okul ortamını yakalarsınız çevresinde olmaya çalış. Derslerini de ihmal edip erken çıkma bence biraz sabırlı olmalisin
- +1 yıl
hadi bakalım hayırlısı :)
- +1 yıl
Kızın arkadaşlarıyla fazla samimi olma belki yanlış anlar
- +1 yıl
kızla ayni ortama girmeye çalış ama arkadaslaryla mesafeli ol biraz
- +1 yıl
Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Cana yakın arkadaşlar, bende onlarlayım. Kız nasıl bakar bilmiyorum. Beni wp grubuna eklediler bugün. Hepsi kız :)
- +1 yıl
hmm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla hiç anlamam bu işlerden girt konuş bence 😄
114 Yorumla- +1 yıl
okudum orayıda sorun ne peki
- +1 yıl
Daha zamanla kaynasır duvarları tekmelersiniz merak etme ama brnce ona soru sorarak muhabbet kurabilirsin iyi oldugu bir ders varsa git soru sor onla ilgili 😄
- +1 yıl
Ya haaaa sonra sen hangi bölümü istiyosun ygsde kaç aldın hedefin ne vs vs diye gir
- +1 yıl
Kurs karman çorman :) Halk eğitimin ya tabi, yarım yamalak yapacaklar illa ki her şeyi. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an. Ne yapacağım?
- +1 yıl
Ben gecen yıl gittim dershaneye çok memnun kalmadım ama konu eksiğim yok bu yıl test çözcem tek 😄 sen kızı görünce takip et bak bu durumuda sorabilirsin ona😄
- +1 yıl
Bende anlamam diyegirdim bunişlerden kırk yıllık çapkın çıktım 😄😄
- +1 yıl
hsha iyi olmuşş baya adına sevindimm😄
+1 yılKanka konusuruz biz bunu senle
11 Yorumla3 . cü kişilerı araya katma der susarım.
119 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Peki teşekkürler arkadaşım benim :) Bir de otobüs olayı var ya. Aynı yerde otobüse bindik demiştim bir önceki kursta. Keşke bende erkenden çıksaydım, kızla otobüse denk gelirdim yine. Gerçi otobüs beklerken de konuşmuyoruz ya, o ayrı. O ve bazıları bugün erken ayrıldı kurstan. Ben kaldım derse. Hata mı ettim ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılNe biliyim günaydın de bişi de sohbeti başlat
11 Yorumla Geri kaldığın yerleri sor eksik notları al
122 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Cana yakın arkadaşlar, bende onlarlayım. Kız nasıl bakar bilmiyorum. Beni wp grubuna eklediler bugün. Hepsi kız
+1 yılilk baş sevdiğinden emin ol
11 Yorumlaondan hoşlandığını belli et!
182 Yorumla- +1 yıl
Yok yok :) Kurs karman çorman. Halk eğitimin ya tabi, yarım yamalak yapacaklar illa ki her şeyi. Şimdi şöyle. Bana ders programı verdi yönetim. Tarih A sınıfına gideceksin dedi. Sınıflara bakıyorum, ne tarih sınıfı yazıyor, ne A sınıfı diyor falan. Bir sınıfa girdim, tarih dersinin olup olmadığını sordum da öğrendim. İşte kimse birbiriyle konuşmuyor, sadece yanındaki arkadaşıyla yakın. Beraber yazıldıkları arkadaşları büyük ihtimalle. Dershane gibi değil yani, kaynaşma yok şu an. Ne yapacağım?
- +1 yıl
- +1 yıl
Peki teşekkürler arkadaşım benim :) Bir de otobüs olayı var ya. Aynı yerde otobüse bindik demiştim bir önceki kursta. Keşke bende erkenden çıksaydım, kızla otobüse denk gelirdim yine. Gerçi otobüs beklerken de konuşmuyoruz ya, o ayrı. O ve bazıları bugün erken ayrıldı kurstan. Ben kaldım derse. Hata mı ettim ki?
- +1 yıl
sonra kızın sürekli karşısına çık karşılaş kızın olduğu yerden yanından geç. Sonra yavaş yavaş bakmaya başla o bakınca gözlerini kaçır gene bak 3-5 gün bunu yap sonra kızın tepkilerini ölç bakıyomu diye sonra sen kıza gözünü kaçırmadan bak uzun süre eğer bakamassa utanmış bişey olabilir. Sonrasında gidip merhaba demek kalır.
- +1 yıl
:) Bilmiyorum, değerli arkadaşım. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi.
Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış.
Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Ben de kızlarla dolaşıyorum 3-4 kişiyiz zaten. Birisi benim geçen seneden arkadaşım, okuldan. Değerlendirmen nedir? - +1 yıl
Yani dediğim gibi erkekler birbiriyle konuşmuyor ve bazıları da serseri tipli. Onlarla takılıp, imajımı zedelemekte istemiyorum. Kızlarla takılıp, kızı rahatsız etmek istemiyorum veya rahatsız olmasından korkuyorum. Neden bizle dolaşıyor diye düşünebilir. Kız kıza gezmek ister diye falan. Ne yapacağım peki?
- +1 yıl
Pekala o zaman :) Keşke gizemli olarak dolanmaya devam etseydim ama neyse artık. Uzaktan uzaktan da aşk olmaz. Aynı ortamda olup konuşacaksın zaten değil mi? Veya kız benden hoşlanıp, beni tanımak mı isteyerek yürüyecekti acaba iş? Bilmiyorum ya çok dertliyim. Zaten daha ortama girmiş değilim kız açısından. Sınıftaki kız arkadaşlarla konuşuyorum ama kızla samimi değiliz.
- +1 yıl
Anladım çok güzel ve ilginç bilgiler bunlar. Rahatsız edip, asılıyor duruma düşmek gibi olmasın da. Hep aklımda rahatsız eder miyim? düşüncesi var. Ya bıktım bu düşüncemden. Nasıl atabilirim bunu? Malum günümüzde erkekler rahatsız ediyor ya kızları hep. Bende kızın rahatsız olmasından korkuyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılİçimden nasıl geliyorsa öyle yaşa kendin ol kasma 😉
00 Yorumla
+1 yılHiç anlamam böyle aşk konularından.
112 Yorumla- +1 yıl
Uzun yazmışsın. En az notlarım kadar. Neyse hatırın için okuyayım :)
- +1 yıl
Demek ki kız senin gibi çekingen.
Kıza ilgini belli etmek için göz kırp.
Göz göze gelince sırıt, sırıt derken 32 dişi gösterme. Hafif gülümse ve göz kırp ;) - +1 yıl
Çok teşekkür ederim sana arkadaşım ya :) Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Kızların yanında bir tane daha erkek bir arkadaş var onunla da tanıştık. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Kendi grubumuzu kurduk ve dolaşıyoruz 6 kişiyiz zaten. 4 kız ve 2 erkek yani. Değerlendirmen nedir?
- +1 yıl
Rica ederim. Şimdi anladığım kadarıyla kızda sizin gruba katıldı. Doğrumudur?
O zaman kızın arkadaşına söyle ya da dediğim taktiği uygula kızda aynı şekilde sana yakın davranırsa ona açıl. - +1 yıl
Aynen söyle. Hem belki bu sayede kızda öğrenir ona olan ilginden ;)
- +1 yıl
Kız belki çekingen. Belki de o da sana karşı boş değil ve kızlarla takılmana sinir oluyordur ;)
- +1 yıl
Yani şimdi durum şöyle. Kızın çekingen olduğunu sanmıyorum. Kız havalı ve ağırbaşlı. İçine kapanık tiplerden değil. Havalı, güzel yani hoş bir kız bayağı ve olgun tavrı var. Kız benim arkadaşlarla konuşuyor yani kızlarla, o doğal. Ama benim suratıma bakarak konuştuğunu hiç görmedim. Ortaya konuşuyor, beni görmezden gelir gibi. Gerçi yanımızda bir tane daha erkek arkadaş var. Ama, kız bu durumdan rahatsız mı veya beni itici bulmuş mudur? Sen bir erkeği itici bulur musun bu durumda? Sonuçta üniversite ortamı gibi bir ortam bu kurs. Kız ve erkek arkadaş olarak karışık halde grubuz. 2 erkek 4 kız falanız. Nasıl sence? İticilik var mıdır bu durumda?
- +1 yıl
Sanmam. Sen arkadaşlara söyle onunla ilgilendiğini. Bak bakalım ne olacak
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. kurstayken not muhabbeti felan yap yakınlık kur
11 YorumlaÇok uzun okuyamadim kbakma
11 YorumlaGit konus.
116 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ben de anlamadım ve kötü hissettim açıkçası. Kimse birbiriyle kaynaşmış durmuyor veya ben yeni katıldığım için mi öyle geldi bilmiyorum.. Ama analizlerim iyidir, inceledim durumu. Çoğu buralı ve kendi grupları var, ben ise yalnız kaldım. Ne yapacağım? Benim gibi olanlarda var tabi. Tek tük.
- +1 yıl
+1 yılgit konus kalbinin sesini dinle bisey kaybetmezsin
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum. Kendi grubumu kurdum sınıfta. Üniversite ortamı gibi sanki Mezuna kaldım bu sene de, üniversiteye hazırlanıyorum. Kimse sınıfta birbiriyle konuşmuyor. Ben kız arkadaşlarla çevremi kurdum, 3-4 kişiyiz zaten. Yanlarında bir tane de erkek olan bir arkadaş var. Grubumuz iyi, ama dışarıdan yanlış anlaşılır mı sürekli kızlarla gezmem? Kursta herkes kendi arkadaşıyla geziyor. Erkekler başka erkeklerle konuşmuyor mesela. Sadece kursa yazıldığı arkadaşıyla. Hoşlandığım kız, benim grubumdaki tüm kız arkadaşlarımla arkadaş. Ama, beni görünce pek yanaşmıyor aramıza gelmeye?
- +1 yıl
yoo niye yanlis anlasilsin bizde kursta 3 kiz 1 erkek grubumuz vardi hem milletin ne dedigi onemli degil ama kizla bir sohbet kurmaya calis sana karsi tavri ne bir ölç tart
- +1 yıl
yani sen bilirsin istiyosan bir destek al
- +1 yıl
okumaya üşendim
110 Yorumla
+1 yılGit konuş 😄 başka ne yapabilirsin ki
013 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hmm demekki senden çekiniyor olabilir bence kızlarla arkadaşlığını kesme ama çok takılma da
- +1 yıl
Aniden kızlarla konuşmazsan sınıfta tek kalirsin
- +1 yıl
Bilmem kıza derler senin hoşlandığını
- +1 yıl
- +1 yıl
Sana rakip çıkmış ama öyle hippi bir tipse eğer kız da normal bir kızsa öyle bir çocuktan hoşlanmaz diye düşünüyorum ama senin o çocuktan önce davranmam lazım ki en azından o çocuk durumun farkına varsın ve kızdan uzak dursun
- +1 yıl
Hippi bir tip değil ki, böyle kendini beğenmiş bir tip. Tipi yerinde sayılır ama ukala yani. Kız herkese karşı soğuk zaten. Kız pabuç bırakmaz diye düşünüyorum. Kız büyük ihtimalle hissetti saçına dokunduğunu ve rahatsız oldu bir daha arkaya yaslanmadı. Hissetmemişte olabilir çünkü, sadece saç telleri bizim sıraya geliyordu. Oğlan yanımda oturuyor ya, bir tane çakasım geldi ağzına fakat, kız sevgilim değil bir şey değil yani. Kız pabuç bırakmaz değil mi ona?
- +1 yıl
Bırakabilir belli olmaz çünkü herkese soğuk davraniyorsa ona da davranır zaten bir süre sonra o kadar soğuk olacağını sanmıyorum işte o zaman o çocukla konuşabilir şaşırma yani
- +1 yıl
Ya bir şey de diyemiyorum şimdi, kızla çıksam zaten öyle bir şey yapamazdı görürdü sevgili olduğumu. Ya da kız benden hoşlansaydı sadece bunu da ben bilsem kavga çıkardı zaten. Ama, kız hiçbir şeyim ve kız rahatsız olup oğlana laf etseydi bende savunurdum. '' Kızın saçıyla niye oynuyorsun da denmez?'' Ses etmedim. Ne yapsam ki ya? Kötü durumdayım?
- +1 yıl
Kızla konuş başka çare yok
- +1 yıl
+1 yılNumarasını iste
11 YorumlaAşk konusunda iyi değilim ya 😕
026 Yorumla- +1 yıl
Samimi degiliz ki hiç maalesef. Ben ince düşünüyorum galiba biraz. Acaba beni mi itici buldu, kızlarla takılmam hoşuna gitmedi mi? şeklinde sorular aklıma geldi. Kızın samimi olduğu tek yakın arkadaşı var. En çok onunla ikisi dolaşıyor kursta. Diğer kızlarda var ama çok samimi değiller. Erkekler birbiriyle konuşmuyor dediğim gibi herkes kendi arkadaşıyla yazılmış. Ama, kızlar kursta tanışmış birbirleriyle kaynaşmış. Cana yakın arkadaşlar gerçekten. Ben de kızlarla dolaşıyorum. Değerlendirmen nedir?
Git konuş elinde imkanında var
00 Yorumla
+1 yılçelme at
06 Yorumla- +1 yıl
bir merhaba herşeyi çözer çok basit bir kelimedir ve 7 harften oluşur :)
- +1 yıl
utangaç olursan hoşlandığın kız başkalarıyla ilgilenir :)
- +1 yıl
sende izlersin
Direk gidip konusucan
00 Yorumlakonuş. biliyon mu?
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası