2- Satanistlerin ayin yapması tamamen bireysel terapi amaçlıdır
3- Satanistler kurban vermez. Çünkü inandıkları ruhani bir güç yoktur
Detayları burada okuyabilirsiniz
link
1. satanistler kedi öldürmez.
2. satanistler insan öldürmez ve bunu din için allah için veya şeytan için gibi kılıflar uydurmazlar
3. çok tv izleme
4. a9 izle maşalla işallah
5. teistlerde ne kadar üçkağıtçı pazevenk oç varsa ateistlerde ancak onun tümleyeninin 1/4'ü kadarı böyledir.
6. ateistler iyi insan olmak için cezalandırılmaya ihtiyaç duymazlar akılları yeterlidir.
7. ateist/satanist değilim. sikik sikik cevaplar yazmayın
Eski birlikte olduğum kızlardan biri satanisti kızla sevişirken beni resmen parçalayacaktı o derece yani sonradan öğrendim satanist olduğunu kız dudaklarımı koparmıştı resmen:)) Ama iyiydi valla benım dusuncem Türkiyede var mıki vardır ama azdır satanisler evet kedi vs olayı vardır ama daha öteside vardır şeytana ıyılık yapma,ayinler vs vs dıye gıder sende satanistmisin?
savunmasız canlara kıyanlar hakkında ne düşünülebilir . hastalar!
allahu teala onları riyakarlardan cok daha fazla sever eminim..
İşte satanist bir arkadaşımız. Yakalayın onu. Kill her!
Sizin içinize Şeytan girmiş hanfendi. Hemde pıtışınızdan girmiş, bedeninizi kontrol ediyor. 2 dua okuyacağım bekleyin.
Hahaha. Bok yolunu seçmemiş iyiki.
Cevap
17Cevap
küçükken korkardım garip gelirlerdi len :/ bir de küçükken yine elime bir kitap geçmişti o da baya etki etti sadece satanistleri anlatan bir kitap.neyse büyüdükçe alıştım satanist değilim tabi sadece severiz kendilerini :/
valla herkesin inancı kendine beni baglamaz insan olarak yine konusurum dinlerim arkadas olabilirim sıkıntı yok
satanist biri nasıl aynı zamanda atesit oluyor anlamıyorum ben, tanrıya inanmayıp da şeytana inanmak garip değil mi, ikisini birbirinden nasıl ayırıyosun satanik kardeş?
Evet görünüşte mantıksız görünüyor. Linkte de yazdığı gibi:
Satan to us is a symbol of pride, liberty and individualism, and it serves as an external metaphorical projection of our highest personal potential. We do not believe in Satan as a being or person.
Bana çok anlamsız gelsede insanları kategorize etmiyorum.Herkezin kendi hayatı.
Anket dışı : /
Denk gelmedim o yüzden bişi düşünmüyorum balım ..
Tam 12 gün önce kedim öldü defalarda söyledim kurutturmayın lan soyunuzu :(
2000'li yılların başında onların nesli tükenmemişmiydi?
Psikopatlıktan başka bir şey değil. O ayinlerde neler yapılıyor. Seveni de anlamam zaten.
aklıma marlyn manson geldi amelyat olmustu.hey allahm
şeytanın dostları
şeytandan farksız ahmak salak ve embesiller köpekler
Satanistler ateist mi ? güldürme beni ya ameke biraz araştır. Türkiye'de bile örgütlenme vardı. Bahar ve yaz ayları özel bir günleri vardı bildiğim kadarıyla. Şeytana taparlar. Şeytana kurban verirler.
İngilizceniz varsa verdiğim kaynağı okuyun lütfen :)
Verdiğin kaynak ne denli doğru ? Tanıdığım birinin oğlu evlendiği kadını ayin yaparak kurban yapmış, hemde bir kaç kişiyle birlikte. Bana bu kaynaktan bahsetme.
Verdiğim kaynak modern satanizmi icat eden kuruluşun resmi web sitesi.
Dikkat çekmeyen isteyen insanların yaptıkları da beni ilgilendirmiyor :)
dogru ateist dgldir.satanist allaha inanirlar ama seytana taparlar
Satan kelimesinden türüyor satanistlik bir kere. Satanın Türkçe karşılığı şeytandır.Birde mordern satanizm diyorsun. Kullandığın kelimede şeytan geçiyor. Onlar Allah'ın varlığına inanıyor arkadaşın dediği gibi fakat şeytana tapıyolar, amaçları sadece kötülükten yana olmaktır.
Bir şeylere inanmadan önce araştırmanı çok yap.
Hahaha tamam haklısın doğru diyorsun oke.
Sadece gülüyorum sana. Bu kadar kolay inanmalarınız var ya bitiriyor beni. Neyse senle uğraşamam, ne desem boş bilinç altına yerleşmiş bir kere.
Sinirlerimi zorlama istersen yazma artık. Tahrik etme, bende senin bilgine hayran kaldım. Etrafa saçılıyor maşallah.
Farketmez boşa yaşayan insan sınıfında onlarda benim gözüm
Satanistlik saçmalık bence ben ateistim ama satanist degilim ve bence ikisi aynı şey değil
burzum severim ben..satanistleride sevmem..
Ben ne mayhemi ne de burzumu severim
O sen miydin. Unuttum
tek kelime : özentilik
O zaman sizi B şıkkına alalım
aynen onu işaretlemiştim:)
Severiz kendilerini ^^
Herkesin kendi hayatı. Bağane.
kedileri sevmediklerini duydum.
düşünmem bile gerek yok :D
Sevgisiz yaşanmıyor. Şeytanın da sevenleri olmalı.
ben zerdüşt takılıyorum.satanistlerden korkarım :(
Rabbim onları helak etsin
Amin
B şıkkı dedim.
güvenipte kedi emanet edilmez.
beyaz olanları <3
tamam :(((
büküyorum
şimdi bükücem artık
Bunlardan bazılarını kangallara parçalattılar
Allah ıslah etsin.
Satanist mi kaldi...