Bu arada zaafım kaslı erkeğe değil gerçekten çikolata gibi tene. <3 Bazen böyle anlık duygular hissediyor insan. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama, ben korkuyorum zencilerden. bir de şimdi İstanbul'dakilerin falan uyuşturucu sattığı söyleniyor, yerinde olsam pek bulaşmam, sen bilirsin yine. Ama Afrika'ya gidersen farklı, her ırkta ve millette iyi insanlar da kötü insanlar da vardır. Esmer ve zenci farklı ama. Esmer ve koyu renk saçlı olup hakikaten yakışıklı olan erkekler de var, yüz hatlarıyla ve karakterle alakalı bir durum. Ben sarışın severim şahsen. Fotoğraftaki hoşmuş ama..
bende bayılırım bitter
Öyle arkadaşlarım var.
İnsanın içtenliğidir önemli olan Ne beyaz olmuşsun ne siyah ne esmer olmuş ne kumral ne kaslı olmuşsun nede şişman seni sen yapan içindeki taşıdığın ruh karakterindir saf insanlar her zaman gerçektir.
Turk kızlarının basına ne gelırş ya meraktan ya... dan hastanelık olan turk kızları bılıyorum meraktan, bılmem anladın mı kısacık boyunuzla boyunuzdan buyuk ıslere kalkısmayın
Cevap
26Cevap
Öyleler. İstisnasız her siyahi arkadaşım -kız/erkek fark etmez- aşırı sempatik insanlar.
ben de siyahileri çok beğeniyorum... ama tam zenci değil.. melez olacak, tadından yenmiyor
Valla Amerika'dakiler genellikle sinir bozucu ve gevsek tipler. Cekicilik kismi beni ilgilendirmedigi icin, yorum yok tabii.
Hollanda milli voleybol macina gitmistin. Yedek kulubesinde zenci bir cocuk vardi masallah😍 cok tatliydi
Buna yabancı çekiciliği deniyo. Mesela kendi ülkesindekilere benzemeyen erkeklere ya da kızlara ilgi duymak gibi.
Boş versene ya görmekten bıktım artık burda her yerde var pek çekici değiller
ben gıbı degılmıı bende sıyahım ama okadardegılım esmerım sadece
Seven her insan tatlıdır.
Bende geçen spor salonunda kıvrımlı arkası büyük (thick) 172 boyunda sarışın bir hatuna bayılmıştım
İçten gülen insan herzaman güzel gelir insana
Kısacası üç bacaklı seviyorsun doğru mu? 😏
Hayır, koyu renk teni seviyorum.
kadınları da cok tatlı
ee tabi adamlar 30 cm önde başlıyorlar
istersen öyle biri ele tanistirabilirim seni
Siyahileri ben de sempatik bulurum.
Bence neden olduğunu biliyorum
Sen bir de yatakta gor
Aynen doğru.
@Askme18 Kötü yönlendirmiyorum doğru yazmış bencede doğru yani.
Evet blacklivesmatter
alın bu kızı burdan :)
(şişe geçirilmiş tavuk parçası gibi olmak)
Yiyemiceğin yarrağınn altına yatma boşver
Bebekler çok tatlı 😍
Arkadaşlarım var benim.
Olabilir.
ayakkabı boyasıyla kendimi boyayasım geldi :D
kumral iyidir
Abazasın sanırım
Neden abaza olayım?
Bence değil
Değil
Höödd
değil