Annem sevgilimi sevmeyecek çünkü Egeli olduğu için. Ben annemin fikrini nasıl değiştirmem gerek?

Annem sevgilim olduğunu bilmiyor. Bazen evlilik falan konuşuruz ama annem hep bana söyler: önce okul ondan sonra evlilik. Bende tabikide buna uyacak birisiyim. Problem şimdi söyle: Türk erkeklerini konuştuğumuz andan itibaren annem hep: Ege'nin erkekleri çok pis onlardan eş olmaz diyor. Ama benim sevgilim Egeli. Bende işte anneme diyorum: anne hepsi aynı değildir. Aralarında temiz olanlarıda vardır. Annem ondan sonra diyor ki: aldatma, kadına saygısızlık ve başka pislikleri bütün Egeli erkeklerde vardır. Bende buna tabikide çok üzüldüm ve sevgilimi savunamam çünkü annem bilmiyor. İleriki zamanda inşallah daha beraber kalırsak ben anneme onun diğer erkeklerden gerçekten farklı olduğunu nasıl ıspatlamam gerek? Ve annemin söylediği gerçekten doğru mu? Çünkü hayatında hiç iyi bir Egeli erkeği tanımadığını söylüyor😢😢😢
Annem sevgilimi sevmeyecek çünkü Egeli olduğu için. Ben annemin fikrini nasıl değiştirmem gerek?