Annem sevgilim olduğunu bilmiyor. Bazen evlilik falan konuşuruz ama annem hep bana söyler: önce okul ondan sonra evlilik. Bende tabikide buna uyacak birisiyim. Problem şimdi söyle: Türk erkeklerini konuştuğumuz andan itibaren annem hep: Ege'nin erkekleri çok pis onlardan eş olmaz diyor. Ama benim sevgilim Egeli. Bende işte anneme diyorum: anne hepsi aynı değildir. Aralarında temiz olanlarıda vardır. Annem ondan sonra diyor ki: aldatma, kadına saygısızlık ve başka pislikleri bütün Egeli erkeklerde vardır. Bende buna tabikide çok üzüldüm ve sevgilimi savunamam çünkü annem bilmiyor. İleriki zamanda inşallah daha beraber kalırsak ben anneme onun diğer erkeklerden gerçekten farklı olduğunu nasıl ıspatlamam gerek? Ve annemin söylediği gerçekten doğru mu? Çünkü hayatında hiç iyi bir Egeli erkeği tanımadığını söylüyor😢😢😢
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende sevgilinin annemle tanistir ama sevgilin olduğunu söyleme hatta yakın arkadaşının kullan yalandan yakın arkadaşınla çıkıyor muş gibi annemle tanistir veya başka birsey bul annenin onu tanımasını sağla ondan sonra annenin on yargıları kirilacaktir insanlar hep on yargilidir herkez hatta sen bile on yargilisindir annenin o çocuğu tanımasini sağla ilerde iş ciddiye binerse annen karşı çıkar şimdiden alt yapısına oluşurdur hatta annen çocuğun ilk olarak egeli olduğunuda bilmesinin eğer söylersen nasıl tanistirirsan tanistir yine egeli olduğunu duyunca on yargılı olacaktır bu arada annene abla diye hitap etsin teyze derse itici olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Muğlalı olarak söylüyorum. Ev yaparsın Tuğladan kız alırsın Muğladan. bir Marmara kadar bozuk değildir. MUĞLA şehir hayatı çok az, genel köy gibidir. Suç oranı düşüktür. Haberlerde olay zor görürsün hatta şaşırıyoruz. Turistik yerde oran biraz artar. O da yabancı kızlardan. Kızıda erkeğide iyidir. Az nüfustan, işten karşı cinsi zor görür zaten. Turistik yerler hariç.
016 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki İzmirli ve gerçekten çok temiz. Annesi falan zaten köyde doğmuş büyümüş sonra şehire taşındılar. Sevgilimle buluştuğumu biliyor ama sevgili olduğumuzu bilmiyor. Oğlan ın hakkında sorular sordu bende çok temiz iyi biri olduğunu söyledim ondan sonra işte: ne güzel ona. Bizim işimiz olmaz dedi çok üzüldüm
Soran+1 yılSağol valla😇
Soran+1 yılAmin inşallah ya oğlan beni gerçekten çok seviyor ve annemin gönlünü almak için elinden gelen herşeyi deneyecek ama benim annem çok inatçı ya
Soran+1 yılGerçektenmi?
Soran+1 yılÇok teşekürler gerçekten çok mutlu oldum
Soran+1 yılZaten onun ailesi bana bayıldı. Onlar beni biliyorlar ama benim ailem onları bilmiyor. Sadece İzmir'deki teyzem biliyor ve o da fazla karışmak istemiyor
Soran+1 yılBenim ki de İzmir'de
Soran+1 yılTamam atarım Sağol valla 😄😄😄
Yaşlı insanlar genelde ırkçı olduğu için, insanlardan sırf doğum yerlerinden dolayı nefret edebiliyorlar.
Eğer ömür boyunca annenle çok yakın bir ilişkide olmak istiyorsan Egeli bir insanla evlenme. Ancak annenden bağımsız, uzakta yaşamayı planlıyorsan onun nefret ettiği bir insan tipiyle evlenebilirsin.05 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu'nun erkeği ile asla evlenmem zaten annem Anadolu'daki erkeklerden uzak dur diyor. Yani ondan gönlünü aldım. Sevgilim benim anneme anne bile diyor bana ama o da üzülüyor annemin ön yargılı olduğu için
Soran+1 yılYok tanışmıyorlar. Benim sevgilim hep bana diyor: anneciğim nasıldır? Anneciğim napiyor falan. Yani benim annemi tanımadığı halde bile çok çok çok seviyor
Soran+1 yılson çarem zaten o olacak. Enişte işte kötü ya ondan ön yargılı oldu
Vala tam tersi ben Egeli erkekleri daha çok beğenirim. Yani tamam çapkınlık şu bu da var ve o kötü bir özellik. Ama genel olarak efendi, nazik, konuşması gayet düzgün ve tam tersi kadına daha çok değer veren insanlar. Daha naifler yani. Yani bir Karadeniz erkeğine göre kiyasladim ben.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi Nedeni biliyorum. Benim annemin kız kardeşinin kocası Muğla lı. İçki kumar herşey var adamda. Ve şimdi boşanıyorlar ve adamın umrunda bile değil. Ondan nefret ediyor
Soran+1 yılBenim ki alkol falan içmiyor ve gayet temiz birisi. Ama işte önceden kırıldı ya, benim başıma aynısı gelmesini istemiyor. Anlıyorum da
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
18Cevap
annrn niye irkcilik yapiyor. kendisi sanki ingiltere prensesi. egenin nesi var mis ki? insanlari cok iyidir. askerligimi aydin kusadasinda yaptim insanlarindan hic sıkıntı cekmedim
021 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen benimde egeli çok arkadaşım var ama hiç birisi kötü değil
Soran+1 yılYok kız kardeşinin kocası egeli ve kumar aldatma herşey onda var diye boku yine ben yiyorum
Soran+1 yılYok kel değil ama bende pek sevmiyorum onu
Soran+1 yılAmin. Ya gerçekten seven adam giriyor hayatına ondan sonra annen sevmiyor. Çok üzücü bişey bence
Soran+1 yılYok bence sadece bu en büyük sorun
Soran+1 yılArtık gece gündüz dua ediyorum yani
Soran+1 yılO zaten hep ediyor ahahaha
Soran+1 yılYok ben kaçmam zaten erkeğim de öyle bişey istemiyor. Benim anneciğim (burda benim annemi diyor) güzel temiz gelin istiyordur ve ben onu asla üzmem
Soran+1 yılÇok iyi ve temiz birisi ben bunu kaybedemem annemin yüzünden yemin ederim zaten gözlerim doldu şimdi
Soran+1 yılYa çok üzülüyorum ama işte ne güzel temiz birisi var, her kız ister böyle birisini neden Egeli diye şimdi annem sevmez allah akıl fikir versin yaa
Soran+1 yılİnşallah inşallah
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Egelilerle kesinlikle olunmaz. İçen, dana, odunlardır. Marmara'dan da uzak dur. Annen haklı. Doğu tarafındakiler de keko zaten, uzak dur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki çok çok temiz ama
Ahahahah gunumuzde kadin cinayetleri neden hep İstanbul veya ic anadolu dogu tarafindan cikiyor kizim biz egeliyuz Efeyiz Efelik mertliktir kaldirdimi elleri yurekleri titretir vurdumu dizini yere yeri göğü inletir..
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma düşünmüş 😂😂 egeliyim evet var öyle tipler ama illa bölgelere göre aldatacaksak bizde daha az :))
00 YorumlaKonuşmaları hariç iyi insanlar. Egeye gittiğimde yol tarifi anlatan dayıları dinlemek ayrı eziyet :// Genelleme yapması yanlış tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum Egeliler çok temiz insanlardır çok arkadaşım var İzmir'de ve tatilde hep oraya gideriz. Ama çok aldatma falan var diye Annem insanlarını sevmez.
Soran+1 yılBeni aldattı
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer bölgede kötü insanlar vardır ama gereksiz yere abartmış ne yani biz kötü insanların çocukları mıyız egelilerden özğr dilemelisin gemelleme yaptığın için
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim Annem öyle diyor benim Egelilerle hiç problemim yok.
Cevap sahibi+1 yılannenin nefret söylemi de haksız birisi Karslılar şöyle böyle dese annen kıyameti koparır
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Annemin egosu çok yüksek ya
Cevap sahibi+1 yılherkesin sevmediği yöre vardır ama annen gerçektin kendini bulunmaz hint kumaşı yapmış
Yahu, Ege olmayıp Anadolu ya da Doğu mu olsun?
Ege için öyle diyorsa Doğu ve Anadolu için ne der?03 Yorumla
Soran+1 yılAnadolu erkeklerinden zaten nefret ediyor onlarla hiç görmek istemez
Soran+1 yılNedeni biliyorum. Benim annemin kız kardeşinin kocası Muğla lı. İçki kumar herşey var adamda. Ve şimdi boşanıyorlar ve adamın umrunda bile değil. Ondan nefret ediyor
+1 yılAnnen belki aynı kültüre sahip olmanızı istiyordur ondan egeli olmasın demiştir..
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç alakası yok yemin ederim. Ona gelince hiç evlenmemi istiyor ama sonuçta kendisi diyor sen bilirsin ilk önce okul bitsinde
- +1 yıl
Yahu ben de mesela diyorum ki iç Anadolu'dan olsun aynı kültüre sahip olalım bunu istiyorum.. ızmirdeyim ama ben de istemem egeli biriyle evlenmeyi.. bunda kötü bir şey yok sadece alışkanlıklar düzenler farklı olur yoksa insan her yerde insandır.. bunu demek istedim
Soran+1 yılBiz genelde İzmir'de olduğumuz için ve kendimiz Hollanda'da yaşıyoruz için İzmir insanı gibiyiz yani bende sorun olmaz
Çok saçma bir egeli olarak anneni kiniyorum. Böyle ayrımcılık ve on yargılı olması hiç hoş bişey değil. Ayrıca egenin insanı en samimi en içten insandır. En azından sıcaklığı yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle gerçekten çok üzücü bişey ama nedeni işte. Benim annemin kız kardeşinin kocası Muğla lı. İçki kumar herşey var adamda. Ve şimdi boşanıyorlar ve adamın umrunda bile değil. Ondan nefret ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anne çok özürdilerim afedersin ama kaç kere egeli erkek denedin diye sorsana:/
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim ailede bir Egeli damat var o neden biraz öyle olduğu için herkesi aynı sanıyor
Egeliler Türkiye'nin en açık görüşlü insanları olduğunu düşünüyorum.
Annen keşke ön yargılı olmasa.00 Yorumla
+1 yılEgenin insanı harikadır annenin düşüncesi yanlış nereli olanları seviyor?
06 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle desem: hiç bir yerin erkeğini seviyor. Hepsinden nefret ediyor. Yemin ederim benim annem Stalin'i bile geçmiş yani durum o kadar fena
- +1 yıl
Hmmm madem öyle o zaman direkt kişisel sempati yaratmaya çalış hayatım ailesini değil oğlanı getir falan bir ısınma turları
Soran+1 yılOğlan a dedim annem böyle şöyle falan gerçekten devam etmek istiyormusun o da: senin için her zorluğu çekerim dedi
- +1 yıl
Ne güzel işte
Soran+1 yılArtık hayırlısı diyorum yani
- +1 yıl
Hayırlısı olsun hakkınızda
Annen bence fazla önyargılı yani demek istediğim herkes öyle olucak diye birsey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
+1 yılBugüne kadar annem ne dediyse hep haklı çıktı. Kadının bir bildiği var demekki uzatma bence
00 Yorumla
+1 yılBölgelere illere irklara göre kıyaslamadan nefret ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBende valla bugün yine konuştum hep bahane. Şöyle diyor: çok tanıdığım Sivaslı var ve hepsi edepsiz çıktı. Ben simdi nasıl güveniyim Sivaslı ya? Bende dedim: Anne abartma, cok ön yargılısın her Egeli ve ya Sivaslı ve ya bilmem nereli kötü değildir herhalde. Bu dedi: benim tanıdıklarimdan hiç biri iyi çıkmadı. Yani şimdi napmam gerek ya çıldırcam
- +1 yıl
Bu önyargıyi sevgilini iyi tanıtarak kirdirman gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereli olduğunu söylemeden tanıt onu annene senin dediğin gibi biriyse zaten anlayınca o da sever
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnem zaten erkeklerden nefret eder ahahaha ama işte kız kardeşinin kocası Muğla lı ya ve her tür pisligi yapıyor benim başıma aynısı gelir diye korkuyor
Cevap sahibi+1 yılPardon da bnde Muğlalıyım alınıyorum biraz insan insandır
Soran+1 yılDoğru bende işte aynı düşüncedeğim ama benim annem böyle şeylerden anlamaz işte. Ege yi sever ama halkından nefret eder
Cevap sahibi+1 yılO zaman işin zor
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Egeliler iyidir ama. her bolgeden pis adam cikar. yavas yavas tanit arkadasini annene
00 Yorumla
+1 yılegeliler sevilmezmi ya en medeni insanlar oraalrdan çıkıyor sıcak kanlılarda düşünme öyle elbet ikna olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama ya. Adanalı mı olsaydı? Adanalı vs izmirli düşün yani tam tersi :D
00 YorumlaAynı problem bendede var onun seni sevdiğini annene ispatlamaya çalış derim annenle tanıştırıp iyi vakit geçirmelerini sağla
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Peki sende neden sevmiyor?
Soran+1 yılYa bu Egeli ler gerçekten çok temiz neden böyle gıcıklık yapıyor annem yeminle anlamıyorum. Doğru düzgün adam gelmiş seviyor beni işte şimdi annem sevmiyor diye hayatımız maf olacak diye korkuyorum.
Soran+1 yılZaten ben şimdi daha 18 yaşındayım yani anneme söylersem sevgili var yeminle keser beni ama ileriki zamanda işte söylemem gerek ve inşallah araları güzel olur
Soran+1 yılAmin seninde allah yardımcın olsun
Ön yargının böylesi ege bölgesi gibi güzel bölge mi var
00 Yorumla
+1 yılege bölgesinde milyonlarca erkek ve her kıtadan erkek var tatlım annene aynen böyle söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam söylerim Sağol😂
+1 yılGüney doğu anadolu mu istiyor. d
01 Yorumla
Soran+1 yılOnları asla istemez. O zaman Egelileri seçer ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. On yargılar doğru değildir.
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle katılıyorum ama işte neymişte hayatında hiç temiz Egeliyi tanımamış da, yok bilmem erkekleri kadınları aldatıyor lar da
Soran+1 yılNapmam gerek bilmiyorum herkesi aynı sanıyor ve çıldırcam artık ya
Soran+1 yılValla arkadaş bu da şerefsiz çıktı. Beni aldattı
Mümkünse Egeli olsun evleneceğim kişi 😅
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin et. Neden?
Soran+1 yılOrası doğru ahahaha
+1 yılSaçma dusunuyor annen kusura bakma da
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama çünkü çok ön yargılı ondan sonra bana: çok safsın diyor
+1 yılHer yerin kötüsü çıkabilir. Egelileri severim :D
00 Yorumla
+1 yılEgeli erkekler çok hoj 😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki gerçekten çok temiz bir insan. Ama neden Egeli olduğu için anneme onu anlatamıyorum
- +1 yıl
Annede ön yargı varda ondan mesela bu egeli kızlar içinde aynı ön yargıyla bakıyorlar sanki hepimiz o. rospuyuz saçma bir bakış açısı
Soran+1 yılYa annemin arkadaşları var onların bazıları Egeli erkekle evli onlarda işte görüyor nasıl olduklarını öyle işte herkesi aynı sanıyor. Ben gerçekten çok üzülüyorum çünkü biliyor ben sevgilimle buluştuğumu ama sevgili olduğumuzu bilmiyor.
- +1 yıl
Egeli olduğunu söyleme ilk tanısın ön yargısızca ondan sonra söylersin egeli olduğunu
Soran+1 yılBak bu çok iyi bence çok teşekkürler ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek:)
Soran+1 yılAma şimdi ben Hollanda'da yaşıyorum ve erkeğim Türkiye'de ben zaten okuldan sonra Türkiye'ye taşıncam. Ordada şimdi sorun çıkar nerde buldun diye
- +1 yıl
Hollandada tanıştık de karadenizliymiş falan de sonra dersin sadece ön yargını yen diye öyle söyledim
Soran+1 yılSüper bir plan. Sağol valla😇😇
- +1 yıl
Rica ederim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıronun tekiyle evlenmekten iyidir
07 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha aynen
- +1 yıl
Sonuçta babanın da ne düşündüğü önemli
Boşver sen annenin dediğini
Soran+1 yılBabam anneme bazen anneme hak veriyor işte ama babam hep bana der ki: sen kiminle evleneceğine kendin karar vereceksin
- +1 yıl
Tamam o zaman dert edilecek bir şey yok
Soran+1 yılBiz Türkiye'de yaşamıyoruz ve annem hep kötü haberler görüyor belki ondan ön yargılı olabilirmi? Türkiye'de hayat zor falan diyor ondan
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılHollanda
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılO tanimasin evlenecek kisi o degil
00 Yorumla Alışır annen de yapacak bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Egeli olunca ne oluyo? Bu ne ayrımcılık.
01 Yorumla
Soran+1 yılEgeli erkekler içki kumar ve aldatmaktan başka bişey bilmiyorlarmis da ve hiç doğru düzgün Egeliyi görmemiş ondan
+1 yılBen engelli diye okudum
02 Yorumla
Soran+1 yılYok Ege li. Yani İzmir falan var ya
- +1 yıl
Biliyom canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen bir karslıyla köpekten beter yaşa o zaman
00 Yorumlasaçmalamış en düzgün erkekler oralardan çıkar
00 Yorumla
+1 yılAnnenin tecrübelerini kulak ardı etme derim ;)
00 Yorumla
+1 yılboşver beee sevmesin. koy şeyine
00 Yorumla
+1 yılsen nerelisin :D
027 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim Çerkez kızıyım hem anne hem baba Sarıkamışlı yani Kars'lı😄
- +1 yıl
sen Karslısın sevgilin İzmirli :D yani yanlış anlama ama Egeliler de doğuluları kolay kolay kabullenmez. Sordun mu sevgilinin ailesi ne düşünüyormuş?
Soran+1 yılYa biz zaten Dogulular gibi değiliski. Kars'a hiç gitmedik bile. Hep İzmir e gideriz. Sevgilimin ailesi sorun yapmıyor hiç umrunlarinda bile değil nereli olduğum. Hem Çerkez im ya, ondan da çok seviyorlar
- +1 yıl
nerde yaşıyosunuz?
Soran+1 yılHollanda
- +1 yıl
oh oh :D öyle desene tabi kabul ederler oğulları da çifte vatandaş olacak hem sizi zengin sanmıslardır kesin.
Soran+1 yılYok öyle bişey gerçekten yok çünkü zaten ben Türkiye'ye taşıncagimi biliyor. Hollanda'da Türklere çok kötü ayrımcılık yapıyorlar ve iş bulmak çok zor oldu. Bu zaten İzmir'den başka bir yere gitmek istemiyor. Ben zaten bununla buluştuğumda Hollanda'da yaşadığımı söylemedim. Sonra söyledim ondan sonra dedi: ben İzmir'den başka bir yere gitmem ve Avrupa'ya asla gitmek istemem
- +1 yıl
hımm izmirin neresinden sevgilin?
Soran+1 yılÜçyol
- +1 yıl
hıımm şimdii çocuğu sen daha iyi tanıyorsun ama İzmirli erkekler biraz çapkın olur söyliyim.
Soran+1 yılBaşka nasılardır
- +1 yıl
ortam çocuğu mu? eğer öyleyse tehlikeli ayrıca ilişkiniz ne kadar süredir devam ediyo
Soran+1 yılDört ay oldu
Soran+1 yılortam çocuğu değil
- +1 yıl
ya varya ciddi düşünmek için çok erken haberin olsun. Şimdiden sakın tanıştırmayı ve tanışmayı düşünme.
Soran+1 yılBiliyorum zaten evlilik düşünen o ama o da bana diyor: önce okul ondan sonra evlilik. Ama ileriki zamanda söylesem egeli olduğunu annemin tepkisinden çok korkuyorum. Çok ön yargılı ve gerçekten beni sinir ediyor
- +1 yıl
yahu ne güzel Egeli işte :D millet egeliyle evlenmek ister, mis gibi yaşamak için. Annen o kadar hollanda da yaşamış falan böyle düşünmesi doğru değil. Sen hollanda da mı doğdun annen falan?
Soran+1 yılEvet Hollanda'da doğdum. Annem korkuyor bence. Başıma bişey gelir boşanırım diye belki ondan kaynaklanıyor
- +1 yıl
ya şu konuda haklı Egeliler biraz rahatlar, boşanma ihtimalin diğer bölgelere göre daha yüksek :D
Soran+1 yılAnnem bunun farkında değil galiba ama İzmir'e gide gide artık Egelilere benzedim. Yani benim için sorun değil. Sonuçta ben evlencem o değil
- +1 yıl
boşanmak mı sorun değil senin için?
Soran+1 yılTabikide sorun ama yani ben kendimde rahatım
- +1 yıl
ya sen kendini çok kaptırma. Yaşın kaç? var ya daha kimleri kimleri seveceksin. Boşuna anneni karşına alma. ve evlenmeyi düşünmee şu an onu iyi tanı
Soran+1 yılValla ben düşünmedim o birden başladı. Askerden geldikten sonra 4 sene çalışıp birikim yapıcam dedi ondan sonra seni istemeye gelicem. Ben şaşırdım yani
- +1 yıl
Seninle dalga geçiyor olabilir, inan bizim oğlanlara garanti veremiyorum :D bekle ve gör ama hayal kurma ve pek ciddiye alma
Soran+1 yılZaten benim tek hayalim okulu bitirmem ve iyi bir iş bulmam. Ondan sonra evlilik falan düşünürüm
- +1 yıl
aynen güzel bir ülkedesin bu şansı tepme kullan. Benim de kuzenlerim hollanda da keşke ben de orda doğup büyüseydim :D
+1 yılNe alaka?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem işte nedense enişte neden pislik yaptı diye bütün Egeli leri aynı sanıyor
Annen saçmalıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. Annen mi evlenecek
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahahha ona öyle söylerim laf sokmak için
Soran+1 yılahahahaha valla çok güzel laf
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılSacma annen nereli?
08 Yorumla
Soran+1 yılKars'lı
- +1 yıl
Bizde karslilar soyle boyle desek annenin hosuna gidermi
Soran+1 yılYok gitmez ama işte neymişte Doğu'nun erkekleri kadının kıymetini biliyorlar Egeli ler aldatıyor lar
- +1 yıl
Hicte bile aldatan insan her bolgeden var
- +1 yıl
O yüzden mi töre cinayeti gibi berdel gibi çağ dışı gelenekler hep doğudaymıs? Annen neyin kafasında anlamış değilim
Soran+1 yılDoğru yani bu bölge ile ilgili bişey değil benve. Ama ona göre işte nedense Egeli erkeklerin hepsini aynı sanıyor neden bir kaç tanesi kötü diye
- +1 yıl
@kaptanpırays guzel yaklasim
Soran+1 yıl@kaptanpırays Hahahaha aynen
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sever
00 Yorumla
Devamını Gör(28)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Annem sevgilimi sevmeyecek çünkü Egeli olduğu için. Ben annemin fikrini nasıl değiştirmem gerek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler