Ahirete inanmayan dünyadan nasıl zevk alır?

Düşünsenize Ahiret hayatına karşı bir inancınız yok.herşey ölümle yokluğa gidecek ,anneniz babanız eşiniz çocuklarınızla birdaha görüşemeyeceksiniz,böyle düşünen biris
Güncellemeler
+1 yıl
güzel gidiyor orjinal cevaplar geliyor arkadaşlar.idam sehpasına giden adama türlü türlü baklavaların ne lezzeti olabilirki.Hazreti Ali '(ra) nın yanına bir ateist gelir ver derki.sen hep Allah diyorsun ibadet ediyorsun eğilip kalkıyorsun dünya zevkinden istifade etmiyorsun,ben ise hertürlü eğlenceyi tadıyorum,yani ben senden daha çok zevk alıyorum deyince .büyük üstad derki.bana tüm helal eğlenceler içkiler serbest bırakılmıştır.orda bile senden büyük zevk alıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
senin zevklerin ise ,fani ve ani, diyeceğim oki yani.eğer senin dediğin gibi ahiret yoksa yandı gülüm keten helva,benim ise kaybedeceğim birşey yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Ölümü unutmanın kendimizi aldatmaktan başka birşeye yarayacağına inanmıyorum.sadece hayvanların aklı yoktur,onlar geçmişi ve geleceği düşünmezler.insanda ise akıl ve vicdan olduğundan,ölüm ve ayrılık onu her zaman paralar.seçimimizi iyi yapmalı.ya aklımızı kullanmalı Allah'a ve ahirete inanmalı,yada akılsızlıkta kalıp hayvan olmalı.
Ahirete inanmayan dünyadan nasıl zevk alır?