Beni sevmeyeni çok severken nasıl sevmeyi bırakabilirim?

3 yıldır sevdiğim kız var geçen sene açıldim. Reddetti. Sonra uzaklaştı benden aradan zaman geçtikten sonra tek tük konuşmaya başladık. onun doğum günü geldi çevresinde bir sürü arkadaşi varken sadece ben hatırladim. o gün aramızda bir şeyler oldu gibi sonra 1 ay bakıştık. Yazın 3 gün boyunca deniz kabuğu topladım. Sırf Denizi çok seviyor diye bende kabuklarla bileklik yaptım. okullar açılınca vermek istedim almadi. ben de çantasına koydum geri çantama koymuş yanında ben senden hediye falan istemiyorum sana umutta vermedim benden uzak dur lütfen diye. O günden sonra ben yokmuşum gibi davrandı 1 haftaya yumuşadı bu sefer ben o yokmuş gibi davrandım ama çok acıttı bana bakmaya başladı biraz şimdi de şu sıralar önümdeki erkekle çok samimi arkadaşlar o da çaprazımda oturuyor soruları beraber çözüyorlar beraber şakalaşıp eğleniyorlar aynı sırada koluna falan da giriyor bende iyice delleniyorum 1 kere sinirden kahkaha attım. Geçenlerde de erkek olan sevdiğim kıza papatya vermiş kayboldu diye 2 saat aradi sonra bulamadi. Ben de sinirden iyice kudurdum ama yapacak bir şeyim yoktu. Son 1 haftadır ben bakınca o da bana bakmaya başladı çok çok az da olsa konuştuk ama herkese güler yüzlü bakarken bende yüzü gülmüyor hala nedense içimde bir umut var sever beni de diye ama mantıksal düşününce bırak diyor yardım edin lütfen...
Beni sevmeyeni çok severken nasıl sevmeyi bırakabilirim?