20 yaşındayim lise sona giderken talihsiz bir olay yaşadım Bundan 4 ay önce nişanlandım 2015 de sevgilim vardı internetten tanıştık çok yardımı oldu ama asla para ve hediye almadım sadece internetten konuşma ve zamanla sms yoluyla hemen hemen 8 ay konuştuk ama hiç anlasamazdik sürekli kavga mutsuzdum ama hiç bir şekilde yüz yüze gorusmedik yan yana gelmedik o İst da ben Ank daha sonra anneme söyledim Cocuk alevi olduğu için Annem tepki gösterdi daha sonra büyük bir kavga oldu ve o bitirdi bende fırsat bu dedim bende tamam dedim daha bir kaç gün geçmeden özür dilemeler mesajlar geldi Annem kesinlikle hayır dedi zaten sevmiyorum içimde ne nefret ne sevgi hiç bir duygu kalmadı sonra engelledim onu sanal ortamda bütün hesaplarimi Sildim bana ulaşmasın diye sonra oda pes etti daha sonra severek nişanlandım ama şimdi geri peşime düştü görüntülü konuşuyorduk bazen kayıt yapmış beni tehdit ediyor annem babam nisanlim la umursamadim ama internetten sahte hesapla kuzenlerimden abime kadar ulaşıp okuldan eski arkadasiyim Nisan hediyesi yoluyacagim yardım edin demis abim benim arkadaş cevremin olmadığını bildigi için anladı bana sordu bende durumu anlattım meğer ayrılınca abime mesaj atmış kardeşine sahip çık diye şimdi beni tehdit ediyor abimle aram açıldı kimseye bisey diyemiyorum çok zor Dayım ama aramızda hiç bir şey geçmedi sadece görüntülü sohbet oldu ve montaj falan biseyler yapmış tehdit ediyor ne olursa olsun sevme gel diye nisanlimi çok seviyorum ona anlatsam çok sorun olur ve akraba ailelerin sorun yaşamasını istiyorum abim sadece sus diyor bende internetten nisanlima mesaj atar diye korkuyorum abimde yapamaz diyor sus diyor söyleme diyor ailem çok değişik affetmez korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen susarsam kafama takmazsam gerçekten oda bırakır mı tek isteğim huzurlu bir şekilde yuva kurmak şu an elimden gelen tek şey Allaha dua edip yalvarmak o kadar cagresizim ki kafayı yemek uzereyim her an korkuyla yaşıyorum yardım edin lütfen :(
Cevabın nedir?
Sen görüntülu konustun ve bisry yapmadın bence sen ona show bile yapmissindir bulmussundur yakiskli birini cocugu ortalimta birakmissin cocukta sana boylr bisey yapma geregi duymustur ve emjnim sen ona soynmussundur bile hani yok foto montaj filan eger sen eminsen foto montaj oldugundan nie şikayet etmion hii hani sen biseyler yapmissin ki cekinion sikayet etmekten ya da nisanlima soylemekten cunki gercek olan ona foto filan video filan atmissin ve cikicak lar die orda mezhep obe cikarman neyi yaomaya calistigin belli amac millet laf soylesin
213 Yorumla- +1 yıl
çok yardımcı oluyorsunuz... ben alevi olgunu öğrendim anneme dedim kısa sure sonra bitti zaten hemde kendi bitirdi şimdi yemin ettim inkam ya da sen diyor güzel dille konuştum olmadı kötü konuştum olmadı tehdid ettim olmadı yalvardim olmadı delirmek uzereyim nisanlima nasıl açıklarım bu durumu telefonla anlatmak istemiyorum ama şehir dışında ay sonu gelecek ama gelmeden önce öğrenir diye korkum var kendimi geçtim bir canim var Allaha borç ama aileler düşünüyorum benim yüzümden :(
- +1 yıl
Neye kızdım bilionmu cocuk sirf alevi diye annenin verdigi tepkiye neyse sen bu nisanljnla evlensen bile gor bak bu cocuga geri doncen cunki coxuk seni seviyo belli sende az da olsa duygun var ama iste zaman herseyi göster cek insanlik kisilkk meshepte irkta değil kişiliktedir unutma !!
En İyi Cevaplar
+1 yılabin nasil bir abiymiş öyle ben olsam o itin içinden geçerim
03 Yorumla- +1 yıl
böyle itlere birinin ceza kesmesi gerek ama polise git o zaman ne diyeyim ver savcılığa uğraşsın şeref. siz
Nişanlınla ne kadar birbirinize açık davrandığınız çok önemli burada.
Eğer ona hayatıma bugüne kadar kimse girmedi yalanını söylemişsen işler sarpa saracaktır.
Sana tavsiyem burada bu kadar uzun uzun anlattığın şeyleri uslubuna uygun bir şekilde nişanlınla paylaş. Seninle ortak bir hayat kurmaya gerçekten niyetliyse bu durumu halletmenin bir yolunu bulacaktır.
Eğer beladan uzak durmalıyım diye kaçarsa "evleneceğin adam" o olmamalıdır.01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpolise git durumu anlat görüntüler sendeyse eğer göster montajı da anlar düzeltirler ama saklama nişanlından, sohbetten kastın sanal seks gibi açık saçık birşey değilse neden çekiniyorsun ki başkalarından öğrense ve olay bayrak olsa o zaman hiç şansın kalmaz.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmadem abin yanında niye korkaklık ediyorsun bu kadar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
16Cevap
+1 yılHiç korkma sen prim werme o pislige hawlayan köpek ısırmaz tehditle bir yere waramiycani anladiginda wazgececektir olurda nisanlin duyarsa anlayisla karsilar belkide sonucta onunlayken degil gecmiste olan bisey Allah görüyo yuwaya mani olursa werecektir hesabini 😊😊
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılya canim abini dinle sus belkide olur ama nisanlinada anlatabilirsin sonucta eski birsey o gormeden sen soyle ama o zamanda belki sinirlenir o cocugun pesine duser ama nisanlini seviyorsan olur bir sekilde o cocukta aradan cikar ya da o cocuga nisanlanacagini o cocugu sevdigini soyle aptal degilse anlar ve birakir. Ve annenin sozunu dinleyip o cocugu biraktigina asla pisman olmazsin
06 Yorumla- +1 yıl
inşallah pesini birakir
- +1 yıl
peki ya inşallah mutlu olursun 🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim 😊
+1 yılpolise şikayet et napacaksın.. siz korktukça bunlar cesaret alıyor
13 Yorumla- +1 yıl
duyulsun bu durumdan iyidir.
Abine söyle ayarlasın arkadaşlarını, onu sağlam bir korkutun! Şantaj, tehdit neymiş haddini bildirin. Bunun dışında kesinlikle korkma, bir şey yapamaz. Ha olur da yaparsa sonuçlarına katlanır ezik, aciz herif.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Gidip ilgili makamlara şikayet et herkesin başına gelebilecek olaylar kimse seni yadırgamaz yadırgayan da zaten gitsin önce kendine baksın. Sağlam bir şekilde kurtulmak istiyosan şikayetçi ol.
10 YorumlaHerkese guvenirsen boyle olur. Aslinda nisanlina boyle birinin varligindan bahs etsen iyi olurdu. Yine seni kurtarsa kurtarsa nisanlin kurtarir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbennimde başıma geldi sanal seks mesajlarımızla tehdit ediyordu beni arkadaşalrıma kuzenlerime göndermekle ama çok şükürki yapmadı
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçok korktum öldüm korkudan benimle son kez konuşursan silicem tüm mesajları dedi ben konuşmadım ödüm bkuma karıştı ama ben konuşmadım oda dediğini yapmadı 1.5 yıl oldu birbirimize saplantılı hale geldik biribirimizden nefret ediyoruz ama seviyorumda onunda beni sevdiğini zannediyordum ama yeni sevgili yaptı kendine karışık bizim işler ben aptalım sanırım
Cevap sahibi+1 yılabine bile yazmış seninki tehlikeli biri nişanlına yazabilir. abin biliyormuş bak bence abinle konuş abinde onunla konuşsun uyarsın savcılığa şikayet ederiz vs derdin ne senin gibisinden atar yapsın belki anlar vazgeçer. geçmezsede abinle gidip şikayet et nişanlınada anlatsan iyi olur ama senden soğuyabilirde bilemiyorum nasıl biri olduğunu
Cevap sahibi+1 yılpeki görüntülerde ne var? kötü şeyler mi utanmanı gerektirecek cinsten mi?
Cevap sahibi+1 yılbence sen git direk savcılığa şikayet t reşit olduğun için gizli kalır kimsenin haberi olmaz zira ben o görüntülerin kusura bakma ama montaj olduğunu sanmıyorum nişanlın görürse işler bok yoluna gider annenin abinin haberi varmış sana destek olurlar git gizli gizli şikayet et konu kapansın biraz cesaret
Cevap sahibi+1 yıltamam ozaman bir çekincen yoksa o konuda nişanlınla paylaş başkasından duymasın
+1 yılAllah yardimcin olsun bence abini dinle ve umursama
17 Yorumla- +1 yıl
ulaşmaz ona cesaret edemez sanmıyorum
- +1 yıl
ama istersen anlat nişanlına yinede bilsin
- +1 yıl
kestirmek zor da aklinda kalmasin diye diyorum hemde herkes geçmişte hata yapar sonuçta
- +1 yıl
rica :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende Şu an tehtit ediliyorum ve susuyorsam aileme laf gitmesin diye işte toplum baskısının en kötü yanı bu. Çıkıp savcılığa polise gitmek varken oturdugum yerden ağlıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
allah bana yaptıklarını kanaya kanaya çıkarsın ondan
+1 yılAbin bu oğlanı sıkıştıracak ve engelleyecek bu durumu ama korkma erkekler hırs yapınca böyle yapıyorlar bı sure sonra sen hiç yazmazsan peşini bırakır rahat ol
00 Yorumlaçok üzüldüm ya ne şerefsizler var ne den bu kadar çakal insan var sen bana onun adresini ya da tlf versene onu nefes aldığına pişman edeyim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabine bu durumu aktardiysan ilgilenicegine inaniyrm fazla irtibata girmemek senin icin guvenli olur bence abinin dedigini yapmalisin sus unut gitsin
10 YorumlaCanım sen görüntulu konuşurken yanlış birşey yapmamissan çocuk nasil tehdit edecek bir insanla konuşmussun altı üstü, en fazla hiçbirşey yapamaz seni korkutmaya çalışmıştır
00 YorumlaPolise haber ver ya da sevgiline sole erkek erkegi firenler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kahretsin a-q nasıl bir puş-tla sevgiliymişsin sen
04 Yorumla- +1 yıl
bende kız kardeş sahibiyim eğer montajlı birşeyler çıkarsa hepsinden herkesten çok abinle baban yıkılır bence o montajları o çıkarmadan yok etmenin tek yolu polise şikayet etmen
- +1 yıl
duyurulmaz polisten rica edebilirsin gizli tutuyorlar ya da savcılıktan onları kimse görmeden yok edebilirler
+1 yılNişanlinin hesaplarından o çocuğu engelle nisanlina da şöyle daha önce konuştuğum çocuk rahatsız ediyor de
00 YorumlaKardeşim hak var hukuk var ne takıyorsun? git et şikayetini
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Cinsel bişey yoksa bişey yapamaz. Nişanlına dürüstçe anlat başkasından duyarsa daha kötü olur.
06 Yorumla
+1 yıldövelim ekibimiz var agzını burnunu kıralım :D
122 Yorumla- +1 yıl
ayıp ediyon ankaraya gelsin dövelim
- +1 yıl
sincandamı oturuyorsun sen
- +1 yıl
abinin öyle demesinden anladım zaten :D o cevre oldgunu :D
- +1 yıl
deme öyle bazen cagre oda :D
- +1 yıl
dün iki süriyeliyi dövüyordum abaza azmıs gibi ital abaza getirtiyoruz ülkeye suriyeden
- +1 yıl
2 tane arkadaşımı yeni öldürmüşler şimdi duydum biri 23 yasında astsubaydı
- +1 yıl
sagolsın
- +1 yıl
Halederdim ulaştığı yerleri komple degiştiridim. Telini facesini sonra kendim. ilgilenirdim
- +1 yıl
Sana nerden ulasıyor
- +1 yıl
Yapamaz
+1 yılbence nişanlın ile bu durumu paylaşmalısın ;)
133 Yorumla- +1 yıl
gizleme bence sana patlar
- +1 yıl
Off off isin cok zor be kizimmm
- +1 yıl
aynen öyle en doğrusu o ama ben yinede nisanlin ile düşün derim
- +1 yıl
yok tel den olmazz
- +1 yıl
yaa bence sen al karşına konuş adam akıllı anlayacaktr seni korkma
- +1 yıl
korkma bir şey olmaz..
- +1 yıl
rica ederim kardeşim korku ile yasamaktansa al karsina konuş adam gibi anlat de böyle böyle emin ol o da seni anlayacaktr basta tepki gösterse bile sana hak verecek
- +1 yıl
Aslında Müsait Olduğun bir Zamanda Telefondan Da Konuşabilirsin
- +1 yıl
söyle yaa sonuçta sen çıplak foto atmadn sanal seks falan da yapmadn utanma korkma o düşünsün
- +1 yıl
ya ulaşsa ne okacak ki seni nasil korkutacak ki allah aşkına
- +1 yıl
Utanilcak bisi mi yaptin sanki yoo
- +1 yıl
yaa çıplak foto mu var
- +1 yıl
ya kardesim korkma sen hic bisi yapamaz dsdece blof yapıyor güzel kardeşim icin ragat olsun
+1 yılSanaldan sevgilimi olunur kardeşim ya?
03 Yorumla- +1 yıl
Sanalda çok kafa dengi çıkıyor ya da öyle sanıyoruz diyelim. İlk öncelikle kendini biliyorsan hiç bir şeyden korkma şikayetçi ol tehditlerini ss al delil oluştur sal başından. Nişanlına da onun söylemesi yerine iş işten geçmeden senin söylemeni öneririm. Bu yaşlarda arkadaş ortamı sevgili bir geçmişin olur tabii ki hata yaptığını zannetmiyorum.
bunu millet okumaz kardeş
01 YorumlaSavcılıga ver yahu. Burnundan gelsın s..
01 YorumlaOff ne yazmışsın ya özet geçseydin
00 Yorumla
+1 yılHoc usenmedin mi bukadaar yazmaya yaa offf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. agız burun dal bence :(
00 YorumlaSus ve daha ileri giderse polise gidecegini soyle
00 Yorumla
+1 yılne ile tehdit ediyor
01 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlıyım ama eski sevgilim tehdid ediyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen :( ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler