Nişanlıyım ama eski sevgilim tehdid ediyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen :( ?

20 yaşındayim lise sona giderken talihsiz bir olay yaşadım Bundan 4 ay önce nişanlandım 2015 de sevgilim vardı internetten tanıştık çok yardımı oldu ama asla para ve hediye almadım sadece internetten konuşma ve zamanla sms yoluyla hemen hemen 8 ay konuştuk ama hiç anlasamazdik sürekli kavga mutsuzdum ama hiç bir şekilde yüz yüze gorusmedik yan yana gelmedik o İst da ben Ank daha sonra anneme söyledim Cocuk alevi olduğu için Annem tepki gösterdi daha sonra büyük bir kavga oldu ve o bitirdi bende fırsat bu dedim bende tamam dedim daha bir kaç gün geçmeden özür dilemeler mesajlar geldi Annem kesinlikle hayır dedi zaten sevmiyorum içimde ne nefret ne sevgi hiç bir duygu kalmadı sonra engelledim onu sanal ortamda bütün hesaplarimi Sildim bana ulaşmasın diye sonra oda pes etti daha sonra severek nişanlandım ama şimdi geri peşime düştü görüntülü konuşuyorduk bazen kayıt yapmış beni tehdit ediyor annem babam nisanlim la umursamadim ama internetten sahte hesapla kuzenlerimden abime kadar ulaşıp okuldan eski arkadasiyim Nisan hediyesi yoluyacagim yardım edin demis abim benim arkadaş cevremin olmadığını bildigi için anladı bana sordu bende durumu anlattım meğer ayrılınca abime mesaj atmış kardeşine sahip çık diye şimdi beni tehdit ediyor abimle aram açıldı kimseye bisey diyemiyorum çok zor Dayım ama aramızda hiç bir şey geçmedi sadece görüntülü sohbet oldu ve montaj falan biseyler yapmış tehdit ediyor ne olursa olsun sevme gel diye nisanlimi çok seviyorum ona anlatsam çok sorun olur ve akraba ailelerin sorun yaşamasını istiyorum abim sadece sus diyor bende internetten nisanlima mesaj atar diye korkuyorum abimde yapamaz diyor sus diyor söyleme diyor ailem çok değişik affetmez korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen susarsam kafama takmazsam gerçekten oda bırakır mı tek isteğim huzurlu bir şekilde yuva kurmak şu an elimden gelen tek şey Allaha dua edip yalvarmak o kadar cagresizim ki kafayı yemek uzereyim her an korkuyla yaşıyorum yardım edin lütfen :(
Nişanlıyım ama eski sevgilim tehdid ediyor ne yapmalıyım yardım edin lütfen :( ?