Öyle seviyorum böyle seviyorum demelere son! Artık beklediğiniz sevginin tarzını siz belirleyeceksiniz. Yani şöyle! Sevdiğiniz kişinin sizi ne kadar sevmesini isterdiniz sorusuna cevap yazın ki, birilerine de ilham olsun ;)
Benimki ekmeğe gül saplayacak kadar sevsin yeter :)
Vicik vicik bir sevgi asla istemem dozunda bir sevgi istiyorum sevgisini sadece seni seviyorom diyerek gostermesin hali tavrı hareketleri.. sadece söylediklerimi duymasın söylemek istediklerimi de anlasın omzuma yük olmasın omzumdaki yükü hafifletsin içimi rahatlatsin 😊 çok sevmesin ama hep sevsin en kızgın anında da sevsin en zor anında da 😊
insan gibi sevsin merhamet duygusu yogun olsun kiyamasin bana baskalarinin benim hakkimda soylediklerini dusunmicek kadar sevsin duymicak kadar uzerimi ortup alnimdan opecek kadar sevsin kitap okuyup masal anlatcak gibi sevsin hastayken corba yapip eliyle yedirceek kadar sevsin ben ne gul isterim ne hediye ne de. para saf gercek sevgi
Bütün zekâmı, yeteneğimi, şöhretimi, eserlerimi akşam eve zamanında gelip gelmeyeceğimi merak eden bir kadın için feda edebilirim! - Bernard Shaw Ben de diyorum akşam eve zamanında gelip gelmeyeceğimi merak edecek kadar sevsin diyorum. Sessizce yanyana oturabilecek kadar samimi olalım
Züleyhanın aşkı beni etkiledi bazen keşke benide öyle çok seven güzel bayan olsaydı diye iç geçirdigim olmuştur halen böyle bir kadın var mıdır yıllarca sevdigini bekleyebilirmi şimdiki kadınlar https://i.hizliresim.com/lEG1VB.jpg
Var emin olun hala öyle sevdiğini adam gibi sevip sadakatle bekleyen kızlar var tanıyorum öyle bitini 14 yıldır bekliyor, bir ömürde bekleyecek Allah büyük beklediğine değer inşallah
Sevgisini hissetirecek kadar sevsin. Odun odun seni seviyorum deyip hareketleriyle aksini ıspatlayan tiplerden olmasın yeter. Açıkcası sevenide aramıyorum artık 🙄🙄 hepsi lafta Mecnun icraatda tam bir Bilal İnci
Iğğğ cıvık cıvık hareketler boş sözler boş sevgiler içinde ciddiyetin asaletin saygının ve gerçek manada sevginin olmadığı ilişkiler böyle şaklamanlıklara muhtaçtır
önemli olan çok sevmesi değil güven versn önce... herkes seviyor zaten ama nasıl seviyorlar ona bakmak lazım... yoksa herkes seviyor önemli olan sevmek değil...
Fotoğrafın iticiliği bende bütün fikirleri dağıttı.. Yeni gelin sunumlari, iğrenç düğün çekimleri derken şimdi de bu fotoğraf ksden çıkma sebebim olacaksınız yemin ederim..
Ekmek ve gul guzel anlamini anlamayan arkadaslar icin soylim ekmek vazgecilmez bir ihtiyacimiz yani vazgecilmrz gulum demis tebrik ederim bunu yapan arkadasi :)
Benim onu sevebiliecegimin %25 i kadar bile sevebilecek birisini bulsam hiç kaçırmam evlenirim ama bu zamanda düzgün insan bulmak zor sevgiden bile bıkanını gördüm
Aslın da sevseydi yeterki onun için canımı verirdim ama gel gör ki senden soğudum dedi bırak beni git dedi o an zihnim de bitti sadece kalbim de devam ediyor.
En İyi Cevaplar