NE BİRLİKTE OLABİLİYORUZ NE AYRI KALABİLİYORUZ?

Çok güzel başlayan bir ilişkim oldu 6 ay önce. Erkek arkadaşım aynı zamanda babamla aynı iş yerinde çalışıyor , evimize girip çıkan ailemi yakından tanıyan birisi. Kendisi biraz sinirli ve agresif bir kişilik. Başlarda çok alışamamıştım ona ve bana çok sabırlı davranıp kendisini bana sevdirmek için elinden geleni yaptı kısa zamanda ailesiyle tanıştım derken ailesiyle ev gezmeleri düğünler artık heryere benide götürmeye başladılar ki sevgilim de bu konuda çok mutlu. Herkes evlencez gözüyle bakıyor. Son iki aydır çok yıprandık ama sürekli kavga etmeye başladık. En ufak bir olay aramızda mesele haline geldi. Ben telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam ama ne zaman telefonumu eline alsa hiç beklenmedik kişilerden mesaj gelmeye başladı ve kıskançlık güvensizlik oluştu bunları aştık ama bu sebeplerden çok kavga ettik. Birkaç kez ayrıldık ama bir şekilde barıştık ya ben döndüm ya da o. En son cumartesi günü kız arkadaşımın kına gecesine gittim ve kendisi de gelecekti. Dar bir pantolon giydim ve iç çamaşırım belli oluyormuş bu yüzden birbirimize girdik.Üç gündür konuşmuyorduk ve dün akşam beni aradı nasılsın diye kapattık. Sonra bu sabah aradı babam evde olmadığımı söylemiş nerdeydin diye aradı durumu açıkladım, rahatmısın böyle dedi bende sessiz kalmayı onun seçtiğini yalnız kalmak isteyeceğini düşündüğüm için aramadığımı söyledim evet yalnız kalmak istiyorum o pantolonu kendine yakıştırdınmı dedi bende farketsem giymezdim dedim ve yine sinirlendi bak seninle ilgili bir olumsuzlukta geriliyorum hemen tahammülüm yok sana dedi bende ayrılalım dedim biraz daha düşüncem dedi bende düşüncek bişey yok ayrılınca seni birdaha aramıcamı biliyorsun dedim ve yemin ettim neyse sonra konuşalım dedi ne zaman bu şekilde ayrılalım desem konuyu kapatıyor. Ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım evet seviyorum ama hep bu sebeplerden kavga ediyoruz küçük meseleler dağ gibi oluyor nasıl düzeltebilirim bu durumu?
NE BİRLİKTE OLABİLİYORUZ NE AYRI KALABİLİYORUZ?