doğruca söyler misiniz bir kız eğer sizi sevdiğini söylüyorsa onu umursar mısınız?
onun hakkında ne düşünürsünüz?
tepkiniz ne olur?
onun hakkında ne düşünürsünüz?
tepkiniz ne olur?
1-Doğruca söylemek pek doğru değildir , genelde saha araştırması yapmak lasım ( o benden hoşlanıyormu felan arkadaşlarının agzını aramak )
2-neden umursamim ki , böyle bir kanı var kız toplumunda yıkın artık korkularınızı
3-benden hoşlandıgını ve okadar çok sevmişki cesaret edip bana açmış kalbini , gerçekten cesaret gerektiren bişi diye düşünürüm
4- eğer kıza olumlu cevap verceksem zaten bekletmemde eğer olumsuzsa kırmadan üzmeden hayır derim.
*Tabi adam gibi adamlar gelecek cevap bunlar , kalkıp piç diye tabir ettigimiz erkeklere denk gelirsen bunların hepsi değişir söyliyim...
böyle birşey başıma geldi açıldı ben ona karşı bir şey hissetmiyordum ısrarcı oldu küçümsemedim böyle birşey söz konusu bil olamaz güzellikle kendisine karşı birşey hissetmediğimi söyledim biraz sancılı oldu ama anladı.kız olsun erkek olsun sevdiğini,hoşlandığını karşısındakine söylemesi kadar doğal bir şey yok ancak her kızlar ve erkekler genel olarak sevdiğini söyleyen kişiyle dalga geçerler hava basrlar bu yanlış..
çünkü egoları tatmin oluyor hoşlarına gidiyor ve işi şova dökmeye kalkıyorlar ayrıca kültür eksikliğinden dolayı dalga geçerler
eger hayatımda kimse yoksa bana karşı olan bu yaklaşımını gözümde degerlendiririm. nasıl birisi oldugunu falan ögrenirim daha önceki ilişkilerinde nasıl oldugunu araştırırım ama hayatımda birisi varsa elbetteki umursamamam söz konusu bile olmaz.
Cevap
16Cevap
İster 90 yaşında nine olsun, ister 4 yaşında bebek, ister zenci olsun, ister beyaz, beni tüm samimiyetiyle sevdiğini söyleyen herkesi evet umursarım. Hem de çok umursarım. Belki iş sevgili boyutuna taşınmaz ama o insana değer veririm. Kalbini asla kırmam.
Ben seven birini ne diye umursamayım ki. Seviyorum diyorsa sevgi testinden geçirilir. Testi başarılı bir şekilde geçerse bil mukabele karşılık verilir.
Bunun kızı erkeği yok. İşi kuralına göre uygulamak gerek. Önce sevdiğini söylemek riskli. Hisler gelişir, olgunlaşır ama karşı tarafın ruhu duymaz. Bir şekilde tanışmak gerekir önce. Hisler nasıl olsa açığa çıkacaktır.
yalan söylüyor demektir asla ciddiye almam
kızlar sevmez sever gibi gözükür
umursarım tabi neden umarsamayayım , ama şimdi ye kadar öyle bir şey ile karşılaşmadım tabi :)) )
yelağğnnnnnnn söylüyorsuuunnnn der çarparım bir tane :D
hoşlanmıssam denerim hoslanmamssam kırmadan reddederim
bana bunu söyleyen hiçbir kızı kırmadım kırmamda. oturur olmayacağını anlatırım.kız ezilmez yani
bi kız beni sevgini solüyo ondan elektirik aldıysam umursarım acıkcası
Sen söylüyorsan fena:)
işte kız böyle olmalı derim cesur ve harbi.
sevilmek herkesin hakkı
karşılık veririm
oda bir insan dinlemek lazım
sanmam.
samimiyetini ölçerim konusurum
nasıl bir kız ama :)
Yalan Söylüyordur ..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar