Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Erkekler değer verir ama herkese vermez verdiğinde de ciddidir zaten.
Biz kızlar sanki her erkeğe değer mi veriyoruz ince eleyip sık dokuyoruz ve kolay vazgeçiyoruz onlarda öyle geçmişte darbe yediyse bu durum daha da zordur o yüzden insanları iyice tanıyıp ince teline vurmayı o değeri kazanmayı bilmeliyiz herkes adına geçerli bu durum13 Yorumla
Soran+1 yılTaktik var mı verebilcegon peki
Soran+1 yılHmm tesekkur ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler neden değer vermez diye bir soru olmamalı. Kadınını kendisinden hatta ailesinden çok önemseyen erkekler de var, veya herhangi birini, bir şeyi?
31 Yorumla
+1 yıldeğer görmek istediğin erkek çok popülerdir tüm kızlar ona yazıyordur. bolluk içerisindedir yalnız kalıp ayrılık acısı çekmez elini sallasa ellesi tiplerdir kadını et olarak görür. çevresinde de dolu et varsa değer vermez. Biraz daha az talibi olan erkeklere yönelirsen daha fazla değer görebilirsin tabi istediğin gerçekten değerse
21 Yorumla
+1 yılEvet dediğin sıradan her erkek değer vermiyebilir ama Adamlar değer verir hak ediyorsa verir :)
26 Yorumla
Soran+1 yılNerden alabiliriz temin edebiliriz bulabiliriz onlari?
- +1 yıl
Kendinizi fazla zorlamayın en güzel şeyler onları en az beklediğinde olur yani kimse için çabalamayın kimse 4 4 lük değil ayrıca bu gibi şeyleri çok yakışıklı erkeklerden beklediğiniz için belki de hüsrana uğruyorsunuz ama zaten bir insan size değer veriyorsa sizin karakterinizi sevmiştir fikirlerinizi davranışlarınızı yani kendiniz olun ve aynı şekilde kadın gibi kadında ortalıkta kalmamış anne olabilecek eşine sadakatl bağlanabilecek ve bir ömür boyu mutlu olunacak kadın sayısı giderek azalıyor maalesef :(
Soran+1 yılOff off
- +1 yıl
Ne için ofluyorsunuz anlamadım yazdıklarımın gayet gerçekçi olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılHayir yazdklarin dogru ondan problem yok
- +1 yıl
Evet acı gerçekler bunlar maalesef insanlar anne-baba olmak ne demek bilmiyor bunların bilincinde insan sayısı çok az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
değer versekte bunu dile getirmek istemeyiz aynı şeyleri dile getirmekten sıkılırız sizler aynı şeyleri defalarca duymak isteyebilirsiniz belki ama bir erkeğe aynı şeyleri söyletmek zordur tabi istisnalar var onları bir kenara alalım...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her erkeğin hayatında değer verdiği biri olur. Ve o kişi acı da olsa kimseye değer vermemesi gerektiğini öğretir. Senin şansızlığında o bunu ona öğreten kişiden sonra hayatına girmen.
20 Yorumla
+1 yılşahsen değer verdiğim her kızın kötü bir geçmişi vardı ve ben değer verdikten sonra da aldatıldım. bundan sonra nasıl güvenip değer verebilirim ki. sizler birsürü erkekle çıkacaksınız, hepsine aynı kelimeleri söyleyip kullanılıp ayrılacaksınız, sonra da değer bekleyeceksiniz. biraz zor.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bir söz söyleyecem yarası olan gocunur mu gocunmaz mı bilmem :)
Merkebe fazla deger verirsen kendini bazen yarış atı sanabiliyor
Vesselam mı kelam içimizden seviyoruz ki totoları kalkmasın06 Yorumla
Soran+1 yılAhh onu anlasam ayaginin altini bile operim yeterki sevsin neresinden severse sevsjn cnku ben kopek gbi seviyorum acaba bazen benmi anlamiyorum. diyorum bazen cok seviyor diyorum bazende hic sevkiyor diyorum dengesiz yaa
- +1 yıl
Ah bir se bizi senin gibi seven olsa :) ayaklarımın altını öpmesine gerek yok tatlı tatlı sevsin yeter :)
Soran+1 yılAhh ahh bide sevdiklerim kiymet bilse ama sunu cok iyi. biliyorum ki hep kaybettikten sonra askimdan olup bitiyolar cnku. iliskimde hattinden fazla deger verp. ilgi gosteriyorm kaybednce anliyolar ama. bir kere bende bittimi bidahasi istesemde olmuyor
- +1 yıl
Ee yapcak bir şey yok bu işler böyle hanfendi :)
En iyisini yapıyorsun biten şeyin ikinci hakkı olmaz olmamalı da yıpratıyor çünkü
Soran+1 yılAynen dedigim. gbi elimden gelenin en iyisini yaparim bittigi zaman ben yaptim ama olmadi diyebiliyorum. ve uzulmuyorum
- +1 yıl
Aynı ben :D 😀
Her şeyden önce vicdan rahatlığı 👊👊👊
- Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılaslında bu durum kızlar içind egeçerli. mesala ben bir kızı seviyorum ediyorum anneme açıyorum ve evlilik ile ilgili geleceğimi planlıyorum bakıyorum kız değer vermeyip gdiyor. Tabi erkeklerinde pek kalı yanı yok
10 Yorumla
+1 yılsaçmalama benım verdığım değeri kımse veremez! ama anlayan pek insan olmadığı içinde artık değer vermeyı bıraktım, kendı kabuguma çekildim. hak edene vereceğim bundan sonra.
10 Yorumla
+1 yılHayır, ben tanıdığım herkese Canımı verecek kadar değer veririm. Sevgilim olsa var siz düşünün. Ben o gruba dahil değilim. 😁
10 Yorumladogru soru neden her erkek deger vermez olacak
ayni soruyu neden her kadin deger vermez diye de sorabiliriz...10 Yorumla
+1 yılBence değer verir ama karşılık bulamaz ya da triplerle uğraşamıyordur. Ya da sabırsızdır 😊😊
12 Yorumla
Soran+1 yılSabirsiz derken
- +1 yıl
Mesela kız cevap verecektir ama 1-2 günde anca döner. Kendisi saat başı mesaj atıyordur ve kızdan da aynısını bekliyordur vb... Birçok konu ile çeşitlendirilebilir bu
Her erkek degil belki ama deger verenini bulmak samanlikda igne aramakla es deger.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılcunku onlara hakettıklerınden fazla deger veren bızler varız. gerek var mı deger vermeye?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu özlediğim için her gece ağlıyorum, ona son bir kez sarılamadığım için hala sol yanımda bir acı var.
Şayet ben hiç kadın aşk şairi de görmedim, erkekler değer vermez mi?10 YorumlaHepai değil bence değer bizim elimizde peşimizden koşturmayıda biliriz değersiz bir varlık gbi görünmeyide
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHak edeni hayatıma sokarım hak etmeyenin hayatına sokarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolda bulan yolda bırakır. Tanışılan atmosferde önemli. Kadının davranışlarıda önemli belki kadında yanlış vardır. Evet olabilir çünkü sorudada grnelleme yapılarak yanlış yapabiliyor kadın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı. Değer verince elde var bir muamelesi görüp ihanete uğradığı için. İş sizde bitiyor yani
00 Yorumla
+1 yılBen çok değer verdim de bana da değer bilmeyenler denk geliyor nasıl olcak
00 Yorumlabizi sev diyip bedenimizi yiterler. o yüzden. yanında olmam rahatsız ediyorsa uzaktan izlesin
00 Yorumla
+1 yılönce hakkedecek ne yaptım de kendine. cevabı almış olacaksın
015 Yorumla
Soran+1 yılEvi temizliyorum yemek yapiyorum evden cikmiyorum calisma dedigo icin calismiyorum haber vermeden biyere gitmiyorum giyme dedigini giymiyorum gelsigi zaman guluyorum konusuyorum yemegi hazir oliyor dusuna kadr ben yaptiriyorum vs vs sence gercekten ben haketmiyormuyum?
- +1 yıl
sen es degil yovmiyeli temizlikci olmusun.
Soran+1 yılYoo yanlis dusunuyosun soncta bu evde bende yasiyorum yemek is bunlar benm yapmam gereken ama sana soruyorum peki sen ne beklersin bir kadindan. madem boyle dusunuyorsn
- +1 yıl
benım ne dusundugumu bosver. ben evlikik sistemine karşı bir insanım.
kocanın yaptığı gibi bir kadınla evlenip ev işi yaptırıp gece çökünce de seks yapmak benım tum kurallarıma karşı. bir defa özgürlüğü kısıtlayıcı.
zaten kadın dediğin çalışıp kendi ayakları üstünde duramıyorsa böyle senin gibi köleleşir. ev temizler çocuk bakar bide gece mikilir.
adam ne diyosa desin öcelikle bir iş sahibi olmalısın kocanın buyruğundan kurtulmalıi yeri geldiğinde onun eline bakmadan kendi ayaklarının üstünde durabilmelisin ki özgür olabilesin. - +1 yıl
sen benim partnerim olsan şahsen elini sıcaksudan soğuk suya sokturmazdım.
kimi insanlar hayattaki güzelliklere ki biri sensin hiç değer vermiyorlar.
Soran+1 yılYooo sen bwni yanlis anladin ben aslaa onun eline bakmam 1 kere para istemis insan degilim ben muhtac olmam kole olmam :)
- +1 yıl
ama köle gibi davranıyorsun anladığım kadarıyla. bir ayaklarını yıkamadığın kalmış.
- +1 yıl
benim tanıdığım tek bir İzmirli böyle değil. sen neresindensin izmirin :D
Soran+1 yılBiz seninle anlasamadik galiba tabiki kole degilim kendimi biliyorum olmamda zaten ama olmuyo ben anlatamiyorum swn anlamiyosun bir anlasamadik gitti :D
Soran+1 yılİzmir karsiyaka
- +1 yıl
yahu yemegını yapıyorum camasırını yıkıyorum bulaşığını yıkıyorum dıyosun. duşunu bile hazırlıyomusun adamın.
evlilik buysa bende evleneyim.
benım anlamadığım neden daha 21inde gittinde evlendin.
Soran+1 yılAyni evde kaliyorum yemek yapmazsam ac kalirim camasir yikamazsam pis gezerim senin karin yapmasin mi evlenince :D dusunu hazirliyorum o dogru
- +1 yıl
hiç yardım etmiyosa emeğine yazık.
Soran+1 yılAzcik eder :D konu nerd3n. nerey3 geldi yaa
- +1 yıl
ben halacsenin gibi birinin bu yasta boyle bir adamla evlenmesine hayretle bakiyorum 😀😀
+1 yılArtik erkekler iyice light oldu canim istedigimiz kadar deger aliyoruz bence😊
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hep mavolara denk geliyorum demekki :D
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Sevgili olduğun birisi mi arkadaş olduğun birisi için mi
00 Yorumla
+1 yıl@KolalıCelibonnn knk nicke bak 😄
112 Yorumla
Soran+1 yılHeyaaa ayni bende bgn gordum biyerleri karistiriken :D degismiyomu bu nick
- +1 yıl
Yok değişmez 😄
Soran+1 yılO zsman hesabimin ablasini buldum :D
- +1 yıl
bula bula bu nicki mi buldun
Soran+1 yıl@KolalıCelibonnn o an aklima geldi bu oldu baska oldugunu bilsem zaten yapmazdim ilk hesabim bu
- +1 yıl
hıhım eminim öyledir
- +1 yıl
@KolalıCelibonnn sakin olun görende benim için kavga ediyonuz sanacak :D :D :D
- +1 yıl
gördükçe sinirim bozuluyo bom yapmış bide hdjxjdjs
Soran+1 yılUfaklik abisi naparsin kendimden kucuklerle kavga etmem ben :D
Soran+1 yıl@KolalıCelibonnn hahah mal kim gorduk bu kelimeden sonra ben senin gibi klavye agasi degilim sen anca burdan yazarsin hadi simdi gordukce sinirlen etiketlerim seni bol bol :D
- +1 yıl
doğru diyosun en azından ben evli olup burda beylerle sohbet içerisinde değilim
Soran+1 yıl@KolalıCelibonnn hahaha sen evlenince daha beterlerini yaparsin demekki geri kafali orumcek beyinli olmak bu olsa gerek cocuk
+1 yılKimisi değer verse de belli etmez bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sana değer vermeyenleri denk gelmiş
10 Yorumla
+1 yılUmursamaz olduğumuz için ama verenlerde var
10 Yorumlasevmiyorsa deger vermez zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendileri değersiz olduğundan olabilir
Erkek olmak erkek yaşamak hiç hoşuma gitmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılOlaya gell eee kardes bundan sonra ne yaomayi dusunuyosun :)
Cevap sahibi+1 yılGizli gizli kadın gibi hissedip öyle yaşayacağım
Gönül ister normal hayatta da yasayayım
Lakin toplum henüz buna hazır değil :)
Erkekler sarraf gibidir tenekeyide Altını da bilir ona göre kıymet verir
06 Yorumla
Soran+1 yılAlla alla kustah
Soran+1 yılUstume almadim ama sen fazla asagiladin sanki genel konustum. ben
Soran+1 yılBide burdan gor istersen :)
Bence bunun cinsiyet ile alakası yok
20 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum çok karışık
10 Yorumla
+1 yılHevesini alana kadar herşey
10 YorumlaVerirler. Ama %80 i şrfsz onlar hariç 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldeğersiz olan değer vermez
20 YorumlaSevmiyorsa deger vermez
10 Yorumla
+1 yılAmacı sevgiyle yönetilen ilişki olmayabilir.
10 Yorumlasana öylesi denk gelmiş
10 Yorumla
+1 yılÇok Değer verdiğim de oldu karşılık göremedim
10 Yorumladeğer verilecek olan varda vermedikmi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı. Değer kalmamıştır 😀 çok ustumuze gelmeyin
00 YorumlaDeger verdikleri kızlar azına... Icin
00 YorumlaDeğmeyeceğini düşündüğü için.
10 Yorumla
+1 yılGenellemeler, genellemeler
10 YorumlaVermeyene denk gelmissin tanisalim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılniye genelleme yapion :/
10 Yorumla
+1 yılBazıları şerefsiz çünkü
00 Yorumla
+1 yılBence genelleme yapmayın insandan insana değişir
10 Yorumla
+1 yılDeğer versek başkasına koşuyorsunuz
00 YorumlaDegeri hak edecek kiz olunca veriyoruz valla.
00 Yorumla
+1 yıldogru erkegi seversen istedigin degeri de alırsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılnicke bak ne kadar özgünsün sen öyle
07 Yorumla
Soran+1 yılNe demeye calisiyorsun sen
- +1 yıl
ne demek istiyorum acaba
Soran+1 yılYav he he hadi ufaklik otede oyna
- +1 yıl
ufaklık mı :D yaş 21 ama 12 gibi duruyo burdan
Soran+1 yılSense o bile durmuyo
- +1 yıl
türkçe de konuşamıyor aman yarabbim
Soran+1 yılHahaha coook tatlisin naparsin
kişiye göre değişir genelleme yanlış.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevdim mi tam severim
00 Yorumla Öyle demeyin. Erkek var erkek var şimdi.
00 Yorumla
+1 yılyoksa kızlarmı deger vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanc :)) bnden caldın fikri :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. değer verilesi olana verirler
00 Yorumla
+1 yılDeğer verirler yeterki siz erkeği buyuleyin
00 YorumlaYoo verir
10 Yorumladeğer verir ama kızlara yeterli gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Erkekleri bilmem de adamlar fazlaca verir
00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar