Sevgilim çok sorumsuz artık beni takmıyor eskisi gibi değil lütfen yardım edin?

10 aylık bir ilişkim var. başladığımızda herşey çok güzeldi bir gün ailesiyle tanışmaya gittim ailesi çok garibime gitmişti annesi babası çok değişikti ekonomik açıdanda çok farklıydık benim ailem gibi değillerdi çok farklı aile yapılarımız var bu hep içime sıkıntı oldu çünkü biliyorumki benim ailem onun ailesini görünce benim ciddi bir adım atmama müsade etmeyecek Daha sonra 8. Ayımızda benden ayrıldı sebebi benim onu çok bunaltmam o para konusunda çok savurgandı ben tutumluydum ama bu onu paranın lafını yapıyorum olarak algılamıştı ve benim sürekli gelip geçerken eski sevgilimin dükkanına baktığımı söyledi bu sebeplerden ayrıldık bir ay sonra daha çok benim çabalarımla barıştık hiçbişey eskisi gibi değil eskiden benim için herşeyi yapan adamın yerini bir başkası almıştı önceden arkadaşlarıyla buluşmayan adam bana söz verip arkadaşlarıyla buluştu sabit bir işi yok sürekli biyere girip anlaşamayıp çıkıyor askerliğini yapmadı üniversite okurken okulunu bıraktı Onunla çok farklıyız ikimizin ortak borçları var son ödemesi geçen kredi kartı ve başka faiz binen borçlar bunları hiç umursamıyor ileriyi düşünmüyor Kısacası şöyle anlatayım onu çok seviyorum onsuz nasıl olurum tahmin edemiyorum başkasıyla onu düşünemiyorum ama çok olumsuzluk var eskisi gibi ilgilenmiyor arkadaşları ön planda aile yapılarımız çok çok farklı askere gitmedi gitmek istemiyor sabit bir işi yok üniversiteyi bıraktı 9 milyar borç var yarısının ödemesi geçti bunları takmıyor akşama kadar uyuyup akşam dışarı çıkıyor. evlenirsek bu sorumsuzluklarına devam ederse ben ne yapıcam ona surat yapsam uzun mesajlar atsam takmıyor beni ona işe girip çalışman gerekiyor Borç var iş seçme diyorum girmicem geçici işe diyor ama girmesi gerek onu seviyorum gerçekten biz onunla herşeyi yaşadık birlikte olduk sırf onu sevdiğim için onu bir başkasıyla düşünmediğim için beraber olduğumuz için onu bırakamıyorum başka hiçbir elle tutulur olumlu yanı yok bana yardım edin lütfen ne yapıcam düşünmekten kafayı yiyorum
Sevgilim çok sorumsuz artık beni takmıyor eskisi gibi değil lütfen yardım edin?