içinde bulunduğumuz bu hayat da tutunacak tek kaynağımız mutluluktur.. bu aile mutluluğu olur.. eş mutluluğu olur.. veya kariyer mutluluğu ve ya başarı mutluluğu vs vs mutsuz olmak her gün hayat yaşam enerjisinin git gide altına düşmek demektir.. BAkın insanlar teste tutuluyor ve başarılı insanların mutluluktan gelen bir kaynak olduğu savunuluyor.. şimdi siz kalkıp mutsuz bir insanın başarılı olamaz mı diyceksiniz olur elbet olur ama her mutsuzluğun altına gizli bişeyler yatar.. mutsuzlarda mutlu olma eylemindedirler ve hayat mutsuzken başarı ve hayat yaşam kalite ve enerjisinin her gün bir önceki güne nazaran düştüğünü fark ediceksiniz.. iiyi günler
benimle açlığa ve sefalete varmısın denir mi bir sevilen kişiye denmez elbet o zaman oda söylenmez çünkü haksızlık olur insanlar mutlu olmak için çabalarken.
Ya durup dururken , ben gayet neseliyken beni Mutsuz edecekse keyfimi kacircaksa yokum takibi ki. bence böyle bir sözde mantıklı değil. Zaten onu seven yanında mutlu olursun zaten. ha açlığa varım kötü duruma varım dersin ama mutsuzluk , mutluluk yanında olan insanlarla alakali. onları ne kadar sevdiginle alakali bana kalirsa
Çünkü ben bilirim ki iyi zamanlar da kötü zamanlar da Allahin bana bir imtihanı ki herkes için geçerli tabi gorebilene yani o yüze mutlu mutsuz her zaman varım
Dedim dedim de anlamadı ne demek istediğimi Aslında seninle mutlu olduğum bana yeter yok gözüm fazlasına lütfunda kahrında başım üstüne demsk istedim ama çözemedi ya da anlamamak istemiştir kim bilir
Mutsuzluğu beraber yaşadığın insanlardır zaten en iyi dostların arkadaşların, mutlulukta herkesin tebrik ettiği değil zorlukta beraber olmaktır yaşamak... o yüzdendir ki bazı insanlar mutsuzluğa iyilikmiş merhametmiş gibi bakar...
En İyi Cevaplar