Şahsen hani bazı çiftler var ilk önce abisi falan sanıyorum. Sizin fikriniz nedir?
O çiftin birbirine bakışıyla ilgili bu. Enerjileri Güzelse tatlı duruyorlar ciddi anlamda fakat tersinde de hakikaten hoş durmuyor daha doğrusu çift olduklarını algilayamiyosunuz. O değil de her şekilde ilk etapta dikkat çektikleri kesin 😄 yakışanlar da oldukça tatlı duruyorlar yalnız kabul etmek lazım😍 ben gayet minyonum misal ama hep iriler denk geliyo, uzun değil yalnızca, dolayisiyle minyon 40 kilo nun bir şekilde onlara daha çekici geldiğini düşünmeden de edemiyorum. Fantazi dünyası midir artık erkeklikten gelen koruma Güdüsü mudur onu tam bilemedim 😄
Bıktım bu boy sorunlarından. Ne kadar dış görünüş meraklisisiniz. Sevgi diye bişey var ya unuttunuzmu? Hersey boy pos mu neden bu kdar takiyosunuz boya Allaha aşkına. Insanlar in durumu hiç iyi değil bir boy konusu almış başını gidiyor
Bu kadar ciddi alma ben yargılamadım düşünce olarak belirttim yoksa dış görünüş sorun değil :))
Mesela benim boyum kısa. Boyumu takmiyordum ama lanet site ye girdikten sonra boy takıntısı yaptirdi bende. Ben anlamıyorum kısa insanları asagilamalarini sanki biz yaptık boyumuzu. Ayrıca ünlü filan değiliz TV'ye çıktığımız yok ama diyolarki kısa kızı kimse beğenmez bilmem ne sanki kendileri Kıvanç Tatlıtuğ. Ayrıca dediğim gibi ünlü filan değiliz öyle çok begenilme gibi bir durum söz konusu değil yani
kısa kızlar tatlı oluyor zaten sadece sevgili durumunda hoş bulmuyorum. Aman boşver önemli oln sevmek değil mi
Zaten 1.90 erkek istediğimiz yol Kom uydurduysa onu. Çok genel konusuyolar ona sinir oluyorum
https://i.hizliresim.com/rEDyZ3.jpg
Wladimir klichko
1.98 boyundaki boksör
yengede 160 felan herhalde
yani kardeşım git boyuna posuna yapışcak bır hatun bul
ulan şu boyla yanındaki kadına bak kadını hor görmuyorum yanlış anlaşılmasın ya da anlayın mk, adamın heybetıne gıtmez yakışmaz herkes dengını bulmalı
kimisi iri oluyor minyon sevıyor , kimisi minyon oluyor kendını korucak erkek arıyor birbirini bulmuşlar mutlu olmuşlar bize mutluluklar dilemek düşer :)
Aynen :-)
Cevap
41Cevap
Minyon candır uzun boylu heyecan 😜 kız ne yapalım yani manken gibi hatun çıktı da karşımıza boylu poslu güzel yok mu dedik ortalama kısa boylu biz ne yapalım he ama şirin oluyorlar minnak minnak o ayrı 🤗
maskot gibi duruyorlar ben beğenmiyorum... ama küçük kızlar daha çok büyük erkek seviyor yapacak bişi yok
Minyon erkek iri kız kombini kadar tuhaf olamaz hiçbir şey.
hiç hoş durmuyorlar sanki adam elinde pazar poşeti taşıyor gibi
en sağdaki resim fotoşop yalnız.
orjinali burda
https://i.capsspot.com/s/1/2/111488.jpg
İstatislikler. uzun boylu erkeklerin minyon kızlardan hoşlandığını gösteriyor. Benede dahil. 1,65 boy 50 kg iyidir
1.50 hatunlar bu durumda çok yakıştıklarını düşünüyorlar nedense.
Erkek eğilmeden, bükülmeden, akrobasi yapmadan kızı öpebilmeli.
Kızın alnı, erkeğin dudak hizasında olmalı.
itme çekme gücü iri kızlar minyon erkek sever minyon kızlar iri erkek erkeklerde de durum tam tersidir.
bende 185 boyum 75kiloyum kız arkadasım 160 45 kilo ben ben cok yanıma yakıştıgını düşünüyorum :)
öyledir ben herkes için konuşmadım zaten, gördüğüm kadarıyla düşüncem bu yönde oldu 😅
dayım 198 yengem 150 onlarda mutlu :DD dayım bazen diyor omzumda taşıcam seni :DDD
Allah Ayırmsın ne diyim 😅
ahahahahah :D
Oha, minyon kızlar büyük erkek seviyor demişler. Ben iki metre olduğum için 1.90 boylarında bir kız arkadaş edinmem lazım, ki bu nasa'nın mars'a bir aile gönderme ihtimalinden bile az..
Kısa erkekler bu yüzden yalnız. Alayı manyak tutturmuşlar erkek uzun olmalı diye
Bunları sevmezsiniz, aynı boyda çiftleri sevmezsiniz. Ne seversiniz?
Ben sevmiyorum demedim ilk öncelikle ve başkalarının dediği şeyleri benim üstümden konuşmamanda tavsiye var... Demek istediğim erkeklerin kızların yanında kaba kalmaması benim düşüncem bu
Ben bireysel olarak sana demedim hemen kızmana gerek yok :) genel bir sitemdi bu
Ben de aynı şeyi düşünüyorum da kızlar çok abartıyorlar, yok en az 20 cm fark olacak falan. Sence?
Kızmadım yanlış anladın da ben öyle değilim hani bilmem 5 cm olsun bilmem şu kadar olsun diye seçim yapmıyorum. Hani bazı yerlerde gördüğüm kadarıyla böyle iri erkeğin yanında kız ciddi ciddi kardeşi gibi duruyo böyle olmasını istemezdim yani
Çok haklısın, evet olmasa daha iyi olur ana kalp işi bu:)
Sen de sanırım uzun boylu bir kızsın, öyle mi? Kaçsın?
Hep kucukler uzun erkekleri cekiyo aliyo bizede yani uzun kizlara kisacik tifillar kaliyo
Birbirierini seviyolarsa sorun etmiyolarsa
Bana ne
Ortadaki çift bence tatlı ama 😔
sondaki resim? 😅
🙄😂😂
Kötü duruyor. Ama kızlar uzun adamları çok seviyor. Yapacak bisey yok.
Bir erkeğin yanındaki bir kız hakkında bir şey düşünmemeye özen gösteriyorum..
Bız ortadakı gıbıyız bence tatlı duruyoruz ya aman :D
Aynen 😂 iri sayılmam ben de minyon istiyom
😂😃
Komik duruyor da shaq kimle yanyana yürüse yanındaki ufak kalacak
Erkek ve kız mutluysa kime ne...
Sonra kadınlar neden mide kanseri 😁
Bence güzel. Severim ufak tefek hatunları :)
Ya tatlı duruyor da erkeğinde yanında kaba durmaması lazım yani 😂 Düzeyde olsun hatunun gene minik olsun 😄
Bana fark etmez şey :) Ufak tefek olsun, arada uçurum bile olabilir yani :)
Güzelmiş
Çok çekici geliyor, yapacak bişey yok yani :)
Aynen öyle
Evet :)
Açıkçası hoş durmuyot
Biz seni fake sanıyoduk
Ee sonra
Güzel
Çok abes duruyorlar; ama mutlularsa bize ne.
Komik duruyo bazıları da yakisiyo
hoş durmuyo ama aşk oluncada farketmez
Fena yapıyordur kızı diye düşünüyorum.
Erkek icin gercekten cok zevkli oluyor
Sondaki hariç genelde tatlı buluyorum.
Sanirim toplamlari dengelemeye çalisıyorlar😂😂
zevk meselesi :D
abisi diye biliyorum ben onları
Ne yalan soyliyim komik görünüyorlar
Aman bea yatakta herkes aynı boyda degilmi😂
Zevk ben sevmem şahsen
Yaninda minyon kiz düsüncem bu kiz minyon
3. resmi koymazsan olmaz
Kızlar şanslı diyorum 🙄🙄
edi budu olayi net
süper kız
En sondaki foto hariç diğerleri normal bence
Şans işte :D
Düşünmüyorum
Hiç bişey
kötü duruyo evet
Normal
Tatlılar
sevımlı oluyorlar
yazık
Bence çok tatlı
Ooo 3 cok fenaymis
gormedim duydum
hayırlsı sevmişler
Komik duruyor
Seks
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar