Eşiniz gece siz olmadan arkadaşlarıyla (hemcinsleriyle) dışarı çıkabilir mi?
Canı gezmek istiyorsa gezebilir. Çıkıp dolaşsın, bara gitsin, arkadaşlarıyla takılsın. Yani ev hapishane değil gece dolaşmak istiyorsa çıkıp dolaşabilir. Arkadaşında veya erkek arkadaşında kalmak istiyorsa da kalabilir. Hesap soramam ki :S Kadın özgür olmalı. Canı bir başka erkek arkadaşını arzuluyorsa evinde gidip vakit geçirmesine de ses çıkaramam. Baskı yaparsam ileride başka erkeği sever bunu aldatma sayarım. Lakin eğlence amaçlı başka arkadaşının sadece bedenini arzulamayı ve onda kalmayı aldatma olarak saymam şahsen.
bunların gerçek düşüncelerin olmadığını artık biliyorum :)
Evet, hatırladın. :)
Genelde bu tarz sorularda bazen yazıyorum böyle ve gelen görüşler çok komik oluyor :)
Okurken şok oldum ya iyi ki gerçek değil
@Heymisbonn Gerçekte böyle bir sürü erkek var, emin olun :)
Erkek demeyelim ☺
@Heymisbonn Haklısın :)
Cikabilir ama arkasinda bir dedektifin oldugunu bilmeli 😀
Tesekkur ederim
Yok anacım gece oldumu benim yanımda olacak öyle gezeyim tozayım yasak 😀
Arkadaşlarının kim olduğua bağlı
Cevap
83Cevap
gündüz olsa öyle bir sorun olmaz ama gece izin vermem eğer dinlerse tabi :D şaka maka ortalık berbat ben başına birşey gelir diye izin vermem. ancak şöyle olabilir evden arabayla gitsin iyi bir mekansa eğer ordan çıkar çıkmaz binsin arabasına gelsin bu şekil belki bir orta yol buluruz :)
hemcinsleriyle nereye gidicek bara ülkemizdekiler barda sürtünme yoluyla kadınlarla ilişkiye giriyor
sokak desen keko dolu apaçi dolu
ee ev desen evde ne olur ne biter korkarım evhamlanırım en iyisi benle evde otursun çay içelim karşılık lı hı? olmazz mı? yanına püskevit te koyarım hmm? =((
Çıkabilir elbette; problem görmüyorum.
Zaten Allah'ın izni ile benim yanımda olacak kişinin benim gibi olacağını düşünüyorum ve kattiyen benim moralimi bozacak birşey yapacağını sanmıyorum. Gayet olgun olacaktır ve de arkadaşlarıyla buluşup dönecektir, isterse götürür ve dönüşte alırım ben.
Körü körüne sınırlamak, maçoluk kisvesi altındaki avamlık, cahilliktir.
böyle bir konuya izin mertebesinde görmem kendimi. izin vermek yasaklamak gereği duyacağım kişiyi hayat arkadaşı yapmam. Eğer çıkmak istiyosa yapmıştır hesabını kitabını. Bana sorarsa fikrimi söylerim izin vermek neymiş. Evcil hayvanmı besliyoruz
Sizi tebrik ediyorum. Ülkemizde malesef erkekler eşlerini kendilerine itaat etmesi gereken bir varlık olarak algiliyorlar. Oysa kadın bir bireydir. Kendi seçimlerini kendi yapabilir. Kararlarını kendi alabilir.
Çıkabilir, gece dışarı çıkınca beni aldatacağını düşünüyorsam zaten niye evli olayım acaba?
Buna 'Hayır, çıkamazz' diyen tiplerin nasıl bir iç dünyası var onu sorgulamak lazım asıl.
Çıkabilir tabiki. her zaman dipdibe olacağız diye bir şey yok. onunda arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. İzin vermem diyen tipleride anlayamıyorum kimsenin sahibi falan değilsiniz ne bu ego
Bu bir sorumu gerçekten? Dışarıdaki kasıt ne? bir ev gezmesi mi? bir kafede oturmak mı? Yoksa alkol alınan bir ortamda bulunmak mı? Bunun cevabı gitti yere göre değişir.
çıkabilir herhalde kapı pencereyi üstüne kilitleyecek halim yok prangaya vurup bağlayacak halim yok ama izin müsaade isterse gönlüm olmaz öyle bişeye haliyle ;)
Tabi ki çıkabilir hatta arkadaşlar da kalıp eğlenip masaj salonların da masaj bile yaptırabilir ne var ki bun da :) :)
Olgunlaşmamış çocuk ruhlu ergenlerin verdiği cvplara bak 😎😎
izin verirdim neden yapmayım bunu bana sadık olduktan sonra onu engellemem güvesizliğime işaret olur ve benden soğuyacaktır buna izin veremssem
eşim olmuşsa zaten sarsılmaz güvenimi kazanmıştır o. çıkarsa çıksın yeter ki evde benim olduğumu bilsin zamanını iyi kullansın
ya bir yürüyün hadi ya. Romantik komedi filminde mi sanıyorsunuz kendinizi? Türkiye'de bide güvenip nasıl göndereceksiniz eşinizi.
Cikamaz, ben de cikmam. Cikan taraf bir zahmet bavuluyla ciksin...
Gittigi yere bağlı 😀 uç beş yıla bir neden olmasın 😂😂😂
Ben yoksam cikamaz. Eger o cikarsa bir baska gun ben de cikarim hemcinslerimle. Isine gelirsee..
Gece çıkamaz. Adam gibi akşam çıksın, gece olmadan dönsün.
Çıkabilir diyen kızların ve erkeklerin hepsi birer yalancı net.
Neden cikamasin? Hayvanlar bile dogada ozgurce dolasiyorlar.
Çıksın tabi neden çıkamasın :)
Benden önce sanki hep benle mi çıkıyordu? :D
Not: Daha evlenmedim :D
Gitmek istediği yere ben götürürüm ne işi var benim eşimin bensiz dışarıda?
Eşim gece gündüz fark etmez, bensiz kafasını pencereden dışarı çıkaramaz.!.
Tabi olursa.
Ben eşim olmadan dışarı çıkmak istemem.. o da gece çıkamaz ben olmadan..
Bir mekana gideceklerse ben götürürüm, ben alırım. Ama dışarda dolaşmasını istemem.
BEN CIKAMAM yanlız bırakıp ayıkken soylerım musade ederse ama bır arkadaşın lafına bakıp ta eşımı yanlız bırakmam
Çıkamaz. Çıkan insanlada başından işim olmaz ya öyle birşey olurmu?
sen master değil miydin :) ?
guruydum. D herkestenfarkli6 tekrar geldim juli :D
tamam zere bir tanıdık geldin :)
hoşgeldin bu arada
hoşbulduk teşekkür ederim
istediğini yapabilir zaten ayrı evlerde yasiyacaz:))
Gündüz evli arkadaşlarıyla çıkabilir gece vakti nere sen hayırdır :D
bana göre gece 12-4 arası olduğu için çıkamaz :D akşam çıkabilir tabi
elbette çıkar isterse erkek arkadşalarıylada çıkabilir farketmez
Tabiki açık görüşlü ve çok anlayışlı biri olmamdan ötürü kesinlikle hayır 😊
Benim eşim beni tanıyorsa sevmediğim birşeyi zaten yapmaz, yapıyorsa benim ona güvendiğim içindir.
Zorunlu olmadığı sürece Gece çıkamaz. ne işi var gece vakti dışarıda.
Beni uykusuz endiseli icimde korku ile birakmaya vicdani elveriyosa tabiki
Çıkabilir istediğiyle erkekte olabilir modern insanım ben
Tabii ki çıkabilir ben anlayışlı biriyim.
Mermiden daha hızlı koşarim diyorsa, kapı açık 😂
Hele bir çıksın , çıkamaz aslaa...
neden gündüzün köküne kıran mi girmis?
Güvenli olmayacağı için çıkmasını istemem.
gece ne işi var
bensiz bir yere gidemez
net.
Cikabilir o konuda guvenirim.
Kovarım. öyle çıkar. kovuncada daha giremez eve.
Çıkabilir, çıkıyorda.
Evet erkek arkadaslariyla cikabilir
Hep olmasada arada olur niye olmasin.
çıkar isterse. ama arkadaşlarını tanımam lazım.
Gunduz varken gecee NE ayakla ola maz !
güvenmiyorum karı milletine.
Çıkabilir tabi adamı eve hapsedemem ki 😄
gündüzler sepetemi girdi
Evet. Yeter ki nerede oldukarını bileyim.
teklif dahi edilemez.
Hayır seks için arıyordur
Gündüzler çuvala mı girdi olmaz
Çıkamaz izin vermem lan
Bende gitsem olmaz mı
artik o mevzulara gecsem keske evlilik falan
Arkadaşlarını tanıyorsam çıkabilir.
Gidecegi yere ve arkadaslarina bagli
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar