Dün akşam otururken annemin ağzını yoklamak istedim acaba ne der diye. Gülerek ''anne sana mardinli gelin getiriyim'mi'' dedim annem, ablam, teyzemler falan birden ''hayır'' diyerek öyle bir çıkıştılar'ki gülen yüzüm birden asıldı. ''Bizim o insanlar'la ne işimiz olur. Onlar kim bizim soy adımızı taşıcak. Bak bakalım ailene ya da sülalene kim kürt'' diye bir çıkıştılar. Bizim 2 senden beri beraberiz yani anlıcağınız onu çok seviyorum. Böyle işte işim zor. Bu nasıl olur sizce nasıl aşarım bu engeli?
Cevabın nedir?
+1 yılAga yani yanlış konuşuyor ailen. Cahil bir aile sanırım. Okumamışlardır, ya da okuduklarını anlamamışlardır. Üniversite mezunu olsa hepsi, böyle konuşuyorsa cahildir. Okumamışsa da aynıdır. Çünkü diyor ki, bizim sülaleye bak, hiç Kürt var mı? Sanki insanlar kendi seçebiliyor bunu. Doğuştan kendisi de Kürt olarak doğabilirdi? Rastgele geliyoruz dünyaya, ne olacağımız belirsiz. He bana sorarsan, ben de sevmem onları pek. Niye, korkarım. Çünkü genelde kan davası, adam vurma onlarda var hep yobazca şeyler. Yani bir gün bir şey olsa kızla ayrılsanız, bir şey yapsan kıza, seni vururlar. Doğulular sakattır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cehalet çok kötü bir şey. Halen insanları ırklarına gore direk kötü etiketi yapistirmalari durumu ozetliyor. Hdpkk ülkeyi böldü zaten konu bir tek özerklik değil. Her yere Türk Kürt duşmanlığı aşılamaları bile yetti. Seviyorsan birakmazsin zaten birader sizin istemeniz yeterli.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtler zor ve karışık insanlar. Sana normal duzgun geleni bile bir noktada öyle bir kurt milliyetçiliğine bağlıyor ki kendi konuştukları bozuk Türkçeyi bile bizimkinden daha güzel olduğunu savunuyorlar. Türksen türkle evlen kardeşim. Kürtlerle illa ki aile arasinda sorun çıkıyor.
525 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim ablam da kurt enişte getirdi bize. Adam iyi ama konu bu meselelere gelince öyle bir konuşurlar ki ailece nefret ettiriyorlar. Gerçekten öyle o yüzden.
Cevap sahibi+1 yılTürk Kürt meseleleri işte. Hepsi şey gibi sanki fırsat bulsa seni arkandan bıçaklar ulkeni elinden almaya dünden hazır falan. Hele bir de alevi falansa ne bileyim mezhep farkı da var yani. Evlilik zor iş. Ailen de istemiyor bir bildikleri var çünkü. Onlari dinle sen
- +1 yıl
Türk kürt kardeştir orsp kaç kürt altından geçtin böyle diyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa bak aralarında gerçekten iyi olanlar var. Ama iş evlilik kurumuna gelince illa iş değişir illa bir gün bunun sıkıntısı çıkar ortaya. Sevgilinle biraz konuşsan vereceği cevaplardan az çok belli eder kendini. Olmazsa annen bir tanissin kızla. Duruma göre annen de anlar belki fikri değişir.
- +1 yıl
evlenme sen iyi misin kaç Türkler evlendigi arkabam var belki bende Türkler evlenirim bilmiyorum Türk kürt se aynı niye yapmazsin çokta güzel yaparlar
- +1 yıl
elin köru😂😂
- +1 yıl
şu an kimle kavga ediyorum kafam karışti😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Birgülll17 birgül kullandığın cümle benim kullandığım cümleleri onaylıyor. Belli ki Kürt sün. Birini taniman evlilik hayatlarını bilmen için altına yatmak gerekmiyor. Sen bir yemeğin tuzlu olduğunu anlamak için hepsini yiyorsun galiba. Neyse. Kendi yorumunu ayrıca yap benim yorumuma karışma.
- +1 yıl
sen Kürtler laf söyleme karisimayim hem yemiyorum içiyorum 😂😂
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Türk böyle yapıyorsa sogumuyorsa Kürtler Türkler sogmasin
- +1 yıl
kürtum sanane lan gtvrn ırkı mi saklacam
Cevap sahibi+1 yılHelal be Mert
- +1 yıl
misafir geldi bak ağzına burnun Kırarım sen kimsin
- +1 yıl
sen sektir git gel dov gotvrn
+1 yılGüzel soru nasıl aşarsın. Buna yapabileceğin tek şey. Kızı anlatmak, onlara gerçekten onu sevdiğini anlatman lazım. Gerekirse her gün bunu konuşman lazım, onun farklı biri olduğundan bahsetmen lazım. Bu çok bişey. İşin çok zor çünkü aile çok önemli etkisi çok.
15 Yorumla- +1 yıl
Susma bahset. Diret yani. Emin ol sevginden onu istediğinden. Susarsan işin imkansız olur yani
- +1 yıl
Rica ederim, üzücü bir durum bu. Sevginin arkasında kalman dileğiyle, İnşallah istediğin olur diyelim. Unutmayalım ki sevgi herşeye değer herşeyi yener..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
12Cevap
+1 yılPkkli degilse hic bir sorun yok. ülkesinin bayragini seviyosa alip basinin üstüne koymali. ailende bir hayir der iki hayir der, elbet kabul ederler. seni tutup baglayacak halleri yok ya. ama yasin cok genc evlenmek icin. vaktin var daha. bir 3-5 seneye ikna olurlar zaten
31 YorumlaNe yazikki son zamanlarda sıklıkla duyduğum seylerden biri roman ve kürtlere karşı maalesef ki bu tepki var ailen taradindan bakıyorum evet haklilar yani eminim sevdiğin kız iyidir fakat onlarin yasam tarzlari maalesef ki bizlerin hayatina gore degil kiz ardasin ailesine dedi mi bu da cok onemli sen ailenle savaslar verdiginde kiz arkadasin ne durum da olacak?
17 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde kürt eniştem var malatyalı. Ama çok iyi biri gerçekten hepsi aynı değildi. Türklerden mesela kötü sorunlu taraflar yokmu? Var evet. Ama aşka engel olamıyoruz malesef bu kalbe söz geçiremiyoruz. Gerçekten seviyorsan aşkının pesınden git. Ama ailenlede kötü olma tatlı dille onları ikna et o kızı gerçekten sevdiğine. Allah kolaylık versin sana
320 Yorumla- +1 yıl
O zaman aileni dinliceksin. Aileler karşı çıkıyorki bil bildikleri var. Ama yok çok seviyorum diyorsanda aileni ikna edeceksin 😕
- +1 yıl
O zaman sevgilinle konuşup bitirceksin başka çaren yok üzücü bir durum evet ama ailen için yapmalısın bunu
- +1 yıl
Baska yapacak bir şeyin var mı? Yok gibi görünüyor birini tercih etmen gerekiyor
- +1 yıl
Asık olacağımız kişiyi seçemiyoruz ki biz. Bir bakmisız olmuşuz bu böyledir. Ben şuna aşık olayım diyemeyiz
- +1 yıl
Evet konuştuğum olmuştu ama uzun birsey degildi olmadı bitti
- +1 yıl
Ben istemedim. O niye istemesin ki 😄
- +1 yıl
Sağol 😄 kısmet işte olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Hayırlısı neyse o olsun. Sen aslen nerelisin peki
- +1 yıl
Güzel bende aslen Ankara
- +1 yıl
Hayır :) doğma büyüme İstanbul
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ailem Boşnak. Rahmetli babam Kürtlere tepkiliydi. Emin olun çok seveceksiniz dedim. Hem annem hem babam oğul yerine koydular çok sevdiler. Seviyorum de. Şans verin de. Mücadele etmeye değer görürsen tabii. Gerçi ben mücadele etmedim, sen beğendiysen, iyi düşünüp tartmışsındır sana güvenimiz tam, biz de severiz dediler. Eşim de iyi bir insandır, kendisini sevdirdi.
52 Yorumla- +1 yıl
Sen annenden başla iknaya, yalnızken yakala, de ki böyle böyle... Analar oğullarına koyamazlar, onu ikna edince de annen babanı ikna eder merak etme. Anneni yalnız yakala
- +1 yıl
*kıyamazlar olacak
+1 yılmardin kapı şen olaa lelelele lelele leee canımmm mardın kapı şen olaa türküsünü dinlet onlara :D
https://www.youtube.com/watch?v=mf4O0Jg1eEc31 YorumlaKardes merak ettim siz nerelisiniz? Ayrica ailen bu kadar on yargiliysa isin cok zor ne yaparsan yap tam kabul ettiremezsin
23 Yorumla
+1 yılValla bende kürt istemezdim türk kızları dururken neden pkk'ya tapan soysuzları seversiniz ki
443 Yorumla- +1 yıl
@Baltician great English kid
- +1 yıl
Onun annesinin fikrinden banane ya senin annenin bir bildiği vardır ki istemiyor hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
@Baltician Google Translate kullanmayı acilen bırakmalısın
- +1 yıl
@Baltician yeap diye yazılıyor olmasın o kanka? İngilterede yaşayan birine bunları söylemek çok komishdlskdlcjslsşelqksaşakdkdlk
- +1 yıl
@Baltician Çomarı bari ingilizce yaz 😂 LOL. Then look my little bitch. You are a snake. Not anaconda or like else. lütfen don't use Google Translate anymore. And you never speak or write English again. You're the infamous loser. LOL poor boy (!) go and search this.
- +1 yıl
@Baltician müslimanlar filan diye ayrım yapman da gerizekalılığının bir parçası herhalde. Özürlü ben zaten müslümanım. Rabbıme şükür senin gibi beyinsiz de değilim
- +1 yıl
@Birgülll17 ne yapıyormuşum be kimseye bacım filan demedim ülkeyi bölmeye çalışın sonra gelin burada havlayın ısırma ısırma kuduz seni
- +1 yıl
ülkeyi bölen senin gibiler ben bayragim kırmızı beyaz tc kimliğin mutluyum bizdeki safflar sizi yüzünden kanıyor
- +1 yıl
müslamanlar kafa kesmiyor isid yapıyor isid de Kabe yıkmak isteyen foto da kuran kerim degistirmeye çalışan ülke bölmeye çalışan abd veya başka ülkeler ülke zulüm yapan ülke yalan
- +1 yıl
@Baltician ne alaka ya
- +1 yıl
@Birgülll17 ben ne yapmışım ülkeyi bölmek için ha her şehit haberinde ağlamışım darbeden ölenlere hatim indirmişim evet ülkeyi ben bölüyorum
- +1 yıl
@depressdhatun sen bide muslanam misin lan muslanam ırkçılık yapmak yasak değil mi sen okadar kürt ahiret nasıl hesabı vereceksin bilmiyorum ama benim hakkımda helal değil
- +1 yıl
o savaş bizimkiler de gitti bizimde askerimiz var ben de cagirsalar bende giderim şehit olmaya hazırım mal varligim Türkiyem için vermeyede hazırım sen kacsan savaşta ben kaçmam
- +1 yıl
@Birgülll17 senin hakkına kaldım zaten sizin soyunuz benim askerlerimi öldürüyor şimdi çık dağa subay ol er ol savaş bakalım kim vatanını seviyor kim sevmiyor it iti ısırmaz yavrum ısırmaz
- +1 yıl
Kuyruk acınızı gidin başka yerde paylaşın çocuk sizin saçmalamanızı çekmek zorunda değil
- +1 yıl
hadi gitlan şurdan askerde gördüm darbe yaptı oda sizin askerler di ozaman bende bütün Türkller ırkı kotuluyum böyle şey olur mu sen gibi orsplar var diye Türk kotulemem haksızlık olur demi asıl ırkçı sizsiniz sen gibiler vurması hak ama öbür Türk kardeşlerim değil
- +1 yıl
@Birgülll17 al işte ırkçı pkklı seni. Dağa çık da it soyun belli olsun lan paralı köpek fahişe soyu. Türkler orta asyada milyonlarca yıl öncesinde bile adından bahsettireb bir ırkken siz nereden türdiniz piçler
- +1 yıl
sen de asaliksn ben pkklk değilim gotvrn
- +1 yıl
@Baltician imam hatiplerden banane ya ben mi açtım beni ilgilendiemiyo it soyu
- +1 yıl
@Birgülll17 pkklı değilmiş duydun mu sağır sultan
- +1 yıl
pkklk larda sende aynsin demekki Kürtler de nasıl pkklk varsa sizde senin gibi var
- +1 yıl
@Birgülll17 sizi gidi siziler yeni dil öğrenmiş bakıyorum
- +1 yıl
Piçler türemiş burada yine
- +1 yıl
zaten bebekken bile biliyordum
- +1 yıl
Irkçılık lan var mı bişi diyen İSTENMİYORSUNUZ kudurun ya aç köpekleri
- +1 yıl
sensin açsin ben zengin biriyim 😂😂😂
- +1 yıl
@Birgülll17 kendni kaça s*ktirdin canım
- +1 yıl
@askprnsesi çıldırıyorum lan devam et oyna şunlarla dkdbnsaksjdşakdpjfmwns
- +1 yıl
Yok senin satarak kazandım
- +1 yıl
@Birgülll17 laf bulmuş helal lskxxjskjclaaşşxkdksjajaşajsjna
- +1 yıl
Senin gibi ergen şeyler yazmıyorum fake
- +1 yıl
@Birgülll17 fake mi? Yeni buraya üye olmak fakelik değil canım
- +1 yıl
Tabi tabi He öyle yeniysen yeniliğin bil
+1 yılBen bir Kürt kızı olarak ailen kıniyrum bide Kürtler ırkçı derler neyse kürt kızı kaynasina bakar sayar eder kürt Türk daha kaldı mı lan
66 Yorumla- +1 yıl
Ne malesef Türk kürt de bırakında ülkeye yararlı şeyler dusunelim demi
- +1 yıl
o bazı Kürtler dediğin bazı Kürtler suçu yok demi hem onlar Kürtler de yapıyor demi onlar benim irkimdan diye irkimdan vazgecek değilim askerlerden bile kötü çıkmışken koca irktan nasıl cikmasin kardeşim ben kalkıp bütün Türk ırkı kötuliyim mı
- +1 yıl
Sizin gibiler istemiyor diye ülkem bırakıp gidecek değilim
"KIZ ARKADAŞIM KÜRT." Diye soranı kız arkadaşın sepetlesin zaten, taşımasına lüzum yok o ulu soy ismini.
31 Yorumla
+1 yılkesinlikle önce tanıştır bence severlerse fikirleri değişebilir
24 Yorumla- +1 yıl
sende bitiyor bütün iş senin yaman gerekenler var sen kıza ailenin yanında sahip çıkacaksın gerçekten sevdiğini hissetirsiginde emin ol annende senin uzulmeni istemediği için anlayisli olacaktır işin cidden zor 😑
- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok guzel bir engel bu aşmaya kiyamazsın. Ailen haklı.
15 Yorumla- +1 yıl
Irkçı bir ailen varsa kürt torun istemezler mesela dimi kültür ayrılığı da yasarsiniz anlasmazliklar olur illaki ilerisini dusun biraz.
- +1 yıl
Nerden tutulduysan artık 😒😒
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bunu daha ilişkinin başında yapacaktın. Şimdi ailenden mi vazgeçecen kızdan mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Benimde ailem karşı. 2 ay doğulu biriyle çıktım olmayacağını bildiğim için zorlamadım daha fazla ilerlemeden bitirdim. şu noktada senin işin çok zor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkek kürt alır da onlar seni almazdı heralde kürt olmasalar. Mesela ben değilim benm ailem karsı öyle damada. aileni iknia et tanımalarını söyle kötü bişey yapma yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu olaylar çok var Türk aileler kürtleri pek istemez ama şahsen ben bir Türk olarak buna karşıyım. Seven iki kişiyi ayırmak ne kadar doğru? bilemeyeceğim. Ayrıca sorun ırkta olmamalı bence. Ailene anne bir İngilizle evleneceğim desen aynı tepkiyi verir miydi sence? Hadi diyelim ki verdi. Bu da doğru olmazdı. Çünkü insanı insan yapan karakteridir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Ilk once ailenle ufakdan tanistirmaya calisip sevdirmeye calis. Ne bilim ne kadar iyi. Biri olsugundan falan bahset surekli. Onemli olan duzgun bir insan olmasi sonucta.
10 Yorumla
+1 yılSende ailenin tepkisi üzerine gitmişsin. İlk önce görüp tanışması o aradaki ilk izlenim önemli bunlara onu kanıtla eğer ciddiysen
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallahh bende senin gibi aynı durumdayım ama ben babama kişiliğinden bahsettim evet sıcak bakmıyorlar ama kişiliğini sevdiler bu devirde de en çok bu önemli unutma iyi şanslar:)
+1 yılValla Kürt olması sorun değilde. Mardinde yaşamış büyümüşse haklılar bence
12 Yorumla- +1 yıl
oralardan insan çıkmaz.. insan çıktıysada kaçmıştır başka şehirlere
+1 yılAilen haklı, ileride kürtler başını çok ağrıtır
Kendi ırkından biriyle evlen10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence doğru diyorlar çok farklı iki kültür sonra hep sorununu çekersiniz. Ama bak şu var kızın ailesi Mardinli ama Mardinde yaşamıyordur veya yaşıyorsa bile kafada beliren doğulu kalıbından farklı insanlardan çok iyi efendi görgülü modern insanlardır o zaman anlarım onun dışında hiç girişme
00 Yorumlaİyi yapmışsın zira büyük konuşmuşlar... Anlamını biliyor olman lazım.
10 YorumlaBence boşver uzun süreli ilişki denemiş biri olarak 7 yıl diyorum olmuyor. aşkda bitiyor o daha kötü
10 Yorumla
+1 yılSevginin peşinden gideceksin ayrımcılık yapmayın belki o kizla çok mutlu olacaksın
20 YorumlaMardinli deme salla birşeyler kimliğine bakıcak halleri yok ya
20 YorumlaIsin zor ama gercekten seviyor ve ileriye dönük ciddi düsünüyorsan bunlari asmak ve aileleri ikna etmek zorundasiniz...
00 Yorumla
+1 yılEvlenince nüfusunda senin memleketin yazıcak o kadar takma
10 YorumlaBu sevdadan vazgeç. Sana hayır getirmez o kız :/
36 YorumlaAilen niye anlayis gostermiyoki bende anlamadm bide ciddi ciddi soylesene seviyorum de
10 YorumlaTürk kűrt mezhep ayrımları yapmayın ya hepimiz kardeşiz ya
00 Yorumla
+1 yılKız arkadasını ailenle tanıstırmakla baslamalısın.
14 Yorumla- +1 yıl
on yargılı davranmıslar ıste gorunce daha ıyı olur oturup kalkmasına uslubuna davranıslarına bakacaklar ondan sonra aksam durum degerlendırmesı yaparlar sen rahat ol arkadasım :)
- +1 yıl
rıca ederımm
Benim ailem kurt diye birini dislasa ailemi birakirim gorusmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen daha dün seni tavlarim falan diyip beylik laflar etmiyor muydun?
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGizli üye 😏 sevgilin varsa kimseye yazma bey amca
Cevap sahibi+1 yılGereksiz herif😏
- +1 yıl
Sende ne meraklıymışsın birine amnı vermye
+1 yıl2 senedir berabersiniz ve bana bir kac gun once ''seni nasil tavlayabilirim'' diye mesaj atiyorsun, sevgiline cok sadiksin :)
18 Yorumla- +1 yıl
Abovv okurken ben utandım 😄
- +1 yıl
@Blackjack666 Valla su an erkeklerden bir kez daha sogudum... :/
- +1 yıl
@sessizmelek1111
Haklılık payında var. Ama herkesi bir tutmayın. Hayat sürprizlere dolu her zihniyette zihniyetsizlikte insan var çoğunun aklı yok fikri var sonu hayırlı olsun herşeyin - +1 yıl
@Blackjack666 Sende haklisin tabii ki, herkes ayni degil ama benim karsima cikanlar nedense hep ayni turden :D Neyse dedigin gibi sonumuz hayirlisi
- +1 yıl
Neyden nefret edersen onu çekersin derdi yaşlı bir amca haklılık payı vardır belki 😏
- +1 yıl
@Blackjack666 Ay tovbe de yaaa
- +1 yıl
Dedim dedim merak etme 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece onunla değil ailesiylede evleniyorsun
11 Yorumla
+1 yılAilen haklı Türk biriyle evlen.
30 Yorumla
+1 yılailenle tanıştır, sevdir.
10 YorumlaAilen istemezse o aşk biter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kararlı oldugunu görürlerse aşabilirsin
20 Yorumla
+1 yılAnnen tanırsa sevebilir
10 YorumlaIrk ayrımı yapmak kötü birşey
20 Yorumla
+1 yılKürt türk ayrımı yapanlardan nefret ediyorum.
20 YorumlaMardinin yüzde 50 si pkk lı vazgeç o işten
10 Yorumla
+1 yılSonrada bölücü olan kürtler oluyor.
30 YorumlaGeçmiş olsun
12 Yorumla
+1 yılyazacak bişe bulamadım
10 YorumlaSevginin peşinden git ailene de karşı çıkma
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. aşmaya gerek sorundan kurtul
10 YorumlaZor...
10 Yorumlavalla bende istemem.
23 Yorumla- +1 yıl
@Yalnız-Kralll düzgün konuş lan
+1 yılKacir lan 😀
10 YorumlaAşamazsn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen istemşyıresa ayrıl zor olur o birliktelik
00 YorumlaAileni bırak.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız arkadaşım kürt (mardinli) ailem istemicek belli. Çünkü dün akşam... ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler