Sevgiliniz evde olduğunu söyledi ama siz onu waffle'cıda gördünüz. Tepkiniz ne olur?😅 Eglence amaclıdır. Herkese günaydın.✋🙈Günün sözü🔘Herşeyin bir nedeni olduğuna inanırm. Insanlar değişir ve sizde umursamamayi öğrenirsiniz. Bir şeyler ters gider ve böylelikle herşey yolundayken bunun kıymetini anlayabilirsiniz. Yalanlara inanırsıniz ve sonunda kendinizden başka kimseye güvenmemeniz gerektiğini anlarsınız ve bazen iyi şeyler biterki daha iyileri başlayabilsin.. 💯✌😋Dışarda harika bir gün var, bizim icin doğan güneş. Herşeye rağmen gülümse. Insanlar gıcık oluyor buna💯.😜 ✋🌞😘 #happy#pozitive#mutlu#veryhappy#gülümse
Obez olduğunu düşünürüm 😲😲
Hemen ararm. Hani bana derim😋
benim için biter 🖒😒
Yalanci şüşkolarla işim olmaz😉✌
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günaydın ks ahalisi✋😀🌈 Sevgiliniz evde oldugunu söyledi. Ama siz onu waffle'cıda gördünüz😅?
Günaydınlar tatlım 😊😉🤗🤓 önceleri olsaydı triplerr girerdim ama artık umursamıyorum baktım gereksiz çöp direk kapı dışarı ama öncesinde ii bir sömürürdüm kesin gider kasaya görüşür tüm içerdekilerin hesabını bizim ödeyeceğimizi söylerim sonrada ona acil gitmem gerektiğini söyle çıkarm tüm hesapda ona kalır artk nasıl öder bilemem 😂😂😂😉😘😍💪🖒👐👋
Günaydın Sevgilim Yok Olsaydı Sayet E Ve F Sıkkını Ekliyorum E) Yanında bir Erkek Varsa Sittiri Ceker Yolu Veririm F) Eger Kankisiyle Gittiyse Bana Niye Dogruyu Soylemedin Bana Niye Almadın Derim😆😃 Hersey Bir Neden Hersey Bir Nasip Hersey Bir İbret Her Kader Bir Hikayedir Tecrübedir Cano 😃
Tünaydın.. Ona telefon eder ben iş yerindeyim der ve wafflecı da beni görebileceği bir masaya oturup waffle siparişi verirdim.. Tabi sırtım dönük oturacam ve onu görmemiş rolü yapacam.. Arkamda kıvranıp dursun yalancı şüşko :D :D
Amin. Cümlemiz hep gülelim inşallah :D :D Öyle küçümseme kız. Çoşkundan sonra akranlarımızın gün yüzüne çıkarmadığı gizli kahramanıdır. Elin Abd'lisi Süpermen, Batman'a imrenirken Biz Matkap abinin hayatına imrenirdik :D :P :)
Biz 80 kuşağı olarak Matkap abiden bir kaç hareket kaptık çok şükür. Lakin bizden sonraki kuşaklar kendilerine Johnny sinsleri falan örnek alıyor.. O durum biraz tatsız. Milli servetlerimizi korumalı ve yaşatmalıyız :D :D :D
Günaydın tatlım 😘😘😘 Tatli gibi ben dururken waffle yemek gider direk masaya oturur siparisi verir beyaz çikolatalı favorim 😍 yerim waffle mi sonra Sağol kanka der kalkarim 😎
Yalana dayanamıyorum ya bilirsin beni. Bu aralar biraz meşgulüm kendi keyiflerime bile vakit ayıramıyorum. Yalnız aklımdasın motivasyon mesajlarının eksikliğini hissediyorum formdan düşüyorum. Neyse yine müsait olduğumda sorularını cevaplarım. Özlendin sende. Kendine dikkat et, ✋🏻
Ihmal ettim haklisin. Daha fazla özen göstericem.🖖 Yalan soyleyip aldatan aldanir. Kalite yok demekki.👎Sen yine keyiflerine dön. Damla sakızlı orta türk kahveni iç. ☕Kizarmiş ekmeklerine bal tereyağı sür ye.🍯 Viski sütlü cikolata keyfi yap🍾🍫 Yakışani yap.🖒 Sende dikkat et tatlim😎
öncelikle kucak dolusu günaydın 😃😃 bir günaydın diyenimiz sen varson sende cok zor soru sordun he ☺☺ ama sebep ne olursa olsun yalan yalandir ve biter..
aaa onun yaptığı ney peki aradım evdeyim iş güç uğraşıyorum dedi bende inandım geçen gecede evdeyim uykum var uyuyacam demişti ozaman neredeydi acaba dur ben geri dönüp 15 paket waffle alıyım onun masasına yazdırıyım
En İyi Cevaplar