Özellikle alkol kullanan bir eşi olan evli bayanlar cevap verirse daha mutlu olurum.
Bagimliysa cok sorun yasarsiniz. Ama arada arkadaslariyla keyif icin iciyorsa sorun olmaz benim esimin cumartesi gecesi vardir ya arkadaslariyla takilir ya da evde icer ama minimum denecek kadar az bazen birlikte iki tek atariz 😄 bu ne kadar ictigine bagli
Senin eşinle benim sevgilim birlikte takılıyor olabilir mi :) onun da cumartesi gecesi var çünkü
Hayır mutlu olunmaz ya kullanıyor mu emin değilim sanırım gizliyor benden leş gibi kokuyor bazı geceler midem kalkıyor soğuyorum böyle oldukça
Doğrusu ben de çok rahatsız oluyorum böyle şeylerden. Ama acaba alışılabilir mi diye düşünüyorum bazen
Evet vazgeçmek istiyorum hatta daha önce vazgeçtim ama o bıraktım filan dedi tekrar ikna etti kendinden emindi ona inandım seviyorum da ama 2 hafta sürdü devam ediyor bu durum beni çok üzüyor bide dalga geçer gibi 30 yaşında bırakıcam diyor bir yanım vazgeç çekilir mi böyle ömür boyu yazık değil mi sana diyor bir yanım da seviyorsun madem alışmaya çalış diyor karmaşık bir durumdayım
Bırakmaz sakın inanma ayrıl yazık evlenince boşanmak kolay değil ama sevgiliyken iki kelime sadece evleneceksin ne olacak sen heves ettiğin bir şeyi almak isteyeceksin para yok diyecek ama içki arkadaş ortamı konu olunca har vurup sarman savuracak buda gittikçe bataklığa çekecek herşeyden soğuyacaksın ne sevgi kalacak ne saygı hayallerine yazık olacak iki buçuk senede 30 milyar borç diyeyim sen anla gerisini arkadaş ortamından vazgeçemiyorsa 2 3 sene zor dayanır evliliğin ve şu zamanına dönmek için neler feda etmezdin ama artık çok geç olurdu o yüzden ayrıl bıraktım pişmanım tövbe ettim asla olmayacak desede inanma hepsi seni elde edene kadar hepsi
Peki onu terkedicem :(
Alkol kullanan eş sarhoşken ne dediğini ne yaptığını bilemez. Eşini boşar farkında olmaz. Tehlikeli durum
Evet geçen sarhoşken ayrıldık mesela ben artık yokum filan dedi ayıkken de hiçbirşey yokmuş gibi davranıp o geceyi unut dedi bir ömür böyle bir adam çekilir mi sevgi bile olsa
Bir ömür geçmez içkiden vazgeçirmeye bak. İçki içen eşin çocuğu bile farklı olur. Böyle biri zinada yapar kumarda oynar. Çocuklarının rızkını içkiye harcar. Kıldığı namazı kabul olmaz çocuklarına kötü örnek olur belkide eşinide içkiye alıştırır. İyi düşün derim.
Evet olumlu tepki versem beni de alıştırır o halde bir tercih yapması lazım ya benden vazgeçmeli ya da alkolden. Eğer alkolden vazgeçmiyorsa yapacak bir şey yok ne hali varsa görsün.
Bazen 1 kadeh rakı içip güzelleşen adamlar var ama genelde alkol giren eve huzur girmez.
Cevap
30Cevap
Bir arkadaşım çok iyi biriydi. İçince ne yaptığımı bilmiyorum, eşimi içince hep arkadan yapıyorum derdi. İçki cinselliği öldürüyor.
Tövbe tövbe onu mu sorduk? Soruda cinsel etiket var mı hiç?
Alkol aldığında değişmiyosa en sarhoş haliyle bile tatlılığını koruyosa davranışları saldırganlaşmıyosa evet olunur :D
Geçen sarhoşken bana küfür etti ben senin totonu kaldırıyorum filan dedi :/
Eskiden öyleydi bozmaya başladı :(
Adabıyla içildiği müddetçe hiçbir alkol hiçbir insanı bozmaz!
Sorun içkinin kendisinde değil, içmesini bilmeyen insandadır.
Asla olanazsın istediği kadar sevsin istediği kadar nazik olsun o şişeyi ağzına alandan bir bok olmaz bırakmadığı sürece
olunmaz çok masrafçı ve bencil olurlar. Sorumluluk alamazlar. Bir süre sonra aileler dağılır.
Evet bu da başka bir kötü yanı :(
Böyle bir erkekle evlenilmez o hâlde
Şu an çok sadık henüz ihanet etmedi ama evlenince değişir mi bilmem
Alkolü bıraksa başka kusuru yok İşte ama alkol de büyük bir kusur
Sigara da çok kötü fakat alkol bilinci yitiriyor
Evet zaten bu konuda çok hassasım
Alkol bağımlısı değilse ve sarhoş olmuyorsa, zaman zaman içip çakırkeyf oluyorsa bir problem yok bence
İçen arkadaş bile edinmiyorum hayatıma girmesin öyleleri hiç sorumluluk sahibi olmuyolar
Sarhoş olmayacak düzeyde kullanıyorsa olabilir ama mümkünse kullanmasın
e kullanım miktarı da önemli şimdi tabi... yani kısaca qötünü başını dağıtmadan az içiyosa olur
alkol kullanan biriyle evlenmek istemem.. hatta mumkunse sigara bile..
Aynen ben de öyle :(
çok mutlu olurlar çooooooooooookk meyhaneden çıkmazlar ikisi işte :D tövbe yarabbim :)
Hayır ben kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum nefret ediyorum alkolden
hmm o zaman cevap belli :)
Seviyorum işte bir çıkış yolu düşünüyorum
Ağzı ile içiyorsa belkide alkol aşkını bile güçlendirir 👍🏻😄
Olunur tabi daha mutlu olursunuz hemde.
Kendi adıma deyim hiç olmazsa
asıl o erkekle mutlu olunur
Ama şuurunu kaybedip kırıcı olabiliyorlar?
Belli olmuyor bazen az bazen çok içiyor
alkol perişanlıktır alkol huzuru sağlığı iyi niyetlerin hepsini öldürür yani insanlığı adamlığı öldürür ve ev mezarlığa döner vaktin varken uzaklaş
alkol alan derken ne aralikla... icen demek istedin tabi anliyorum
Evet. Alkol icmeyen bir esle birlikte hayat dusunemiyorum hatta.
Alkol içersin saçmalar kenara bayılırsın saçma sapan gülersin ama bilincin tamamen yerindedir
Alkolü yaşamının merkezinde tutarsa, cıks.
Olur tabi hatta daha mutlu bile olunur
ben de alkol aldığım için mutlu olabiliyorum :)
herşeyin fazlası zarar
Alkol hic mutluluk getirmez bence
Ben de böyle düşünüyorum demek ki yanlış düşünmüyorum
benim eşim alkol kullanmasın ya ponçik olsun <3 :)
Alkol kötülüklerin anasıdır.
Bence de
Beraber icersen cok mutlu olursun
İçmem o halde mutsuz olurum
Evet haliyle ayni kafayi yasamayacaginiz icin sikinti olabilir
Haklısın eğer ben de kullansaydım rahatsız olmazdım
Aynen bence bir daha dusun
mutlu olmaya engel değil
Bende alırım sorun yok
Sarhoş olmuyosa sürekli olunur
sorun halıne gelmişse olmaz
Evet tek sorun
Öyleyse vazgeçmeliyim
Allolik degilse , neden olmasin
Sende alırsan olur belki
bence evet :) ama rakı içiyosa evinde adam gibi ;)
Olur olur
Her alkol içeni aynı şekilde genellemek zor
Alkol sevmem isimde olmaz Allah korusun
no..
Hayır.
Kesinlikle olunmaz
Alkol=Şiddet
hayır tabikide
Tabiki.
Bencede
bağımlıysa olunamaz
Bağımlı bence ama kendisi bunu kabul etmiyor gerçi bu zamana kadar da kabul eden görmedim
:( :(
olabilirsen olunur
Olunmaz
Olamazsın
Hayir
olunmaz mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar