Abim neden böyle yapıyor.

Merhabalar arkadaşlar ben 19 yasındayım abim 28 yasında şu anda diş hekimi ama daha işe başlamadı uzamanlaşmak için eğitim görüyor. Eğitim gördüğü hastahanede sağlık meslekli kızlar var hemşireler . kız daha lise 3 e gidiyor 17 yasında . abimle çıkıyorlar. Abim bildiğiniz zil zurna aşık. kızı evinden alıp hastaneye bırakıyor özel şoförü gibi. Lüks mekanlarda takılmak istiyor. haftasonu tatile gitmek istiyor. Kızın babası polis annesi de hemşire ikiside sürekli nöbette kızda bizim evde bıktım artık bıktım . Bir kaç kere laf soktum besleme gibisinden. Ne işin var . Yine burada mısın sen filan dedim.kız çok rahat ya deliriyorum artık. Bende güzel sanatlar fakültesindeyim abimi alıp bizim kantine geliyor deliriyorum. Abim sübyancı mı oldu anlamıyorum. Ailesiyle konusucam evlenicem filan diyor. GSF nin kantininde kızı tanımayan erkek yok bir kız arkadaşı biz onu kaç kişinn altından aldık dedi bunu abime söyledim beni geberticekti o tertemiz bir kız o saf o ailesinden baskı görmüş çocuklugunu yaşıyamamış gibisinden kız kendini acıtmış. Ya ne olur yardım edin ben ne yapıcam. Katlanamıyorum artık evimi terk m edeyim kızla konuşuyorum dalga geçiyor abim kör kütük aşık anlamıyor ne yapayım yardım edin.
Abim neden böyle yapıyor.