Sevgilimle evlenmek istiyoruz?

Sevgilimle 9 aylık bir ilişkimiz var dün sevgilim annesiyle evlilik hakkında konuşmuş daha ailelerle görüsmedik okulumun bitmesine bir sene kaldı bitince görüşmeyi düşünüyoruz annesi evliliğin zor olduğundan bahsetmiş abartarak 100 milyar tutar demiş tabiki 100 milyarlık düğün ev vs olur ama herseyin o kadar lüksüne gerek olmadığını gelenek görenege illa uymamız gerekmediğini söyledim Şu an calışmama izin vermiyor sevgilim ama okulum biter bitmez çalışmak istedigimden bahsettim kimseden birşey istemeyelim dedim kendimiz çalışalım aileleri tanistiralim iki sene hem para biriktirelim hemde beyaz eşya hariç ev esyalarinin hepsini alalim dedim bu arada evimiz hazır var onda bir sorun yok sonrada 20 30 kredi cekip islerimizi hallettikten sonra evlenince ikimizin çalışıp ödeyebilecegimizden bahsettim ama henüz cevap alamadım çünkü dün gece bu mesajı attım hala görmedi umudunu annesi çok kırmış bence imkansız degil asgari ücretle çalışan insanlar nasıl evleniyor sizce sevgilimi nasıl ikna ederim buna? onun fikrini nasıl degistirebilirim nasıl konusabilirim özellikle erkekler bu konuda yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)
Sevgilimle evlenmek istiyoruz?