Amcamın eşi ile ilişki yaşıyorum, Ne yapmalıyım, doğrumu bu yaptığım?

Selam, ben emir can. Ben 2 yaşındaymışım araba da giderken Annem ve Babam geçirdiğimiz trafik Kazası neticesin de ölüyor ve ben tek çocukları olarak yurda yerleştiriliyorum. Sonra amcam beni oğlu olarak kabul ediyor ve evlerine alıyor. Kuzenim var bir tane canset amcamın tek çocuğu. Onunla beni hiç ayırmadı hatta ona yapmadığı Çoğu şeyi bana yaptı lüks denen cinsten araçlar hediye etti özel üniversite de ve kolejlerde okuttu vs. Kuzenimin annesi kanser olup ölünce amcam yıllar sonra benim yaşlarım da aynı sosyal statü ve gelir düzeyin de cemiyetten bir Kadınla tanıştı ve evlilik yoluna gittiler, nasıl geliştiğini Anlamadığım bir hızla yengemle yani amcamın hanımıyla ilişki yaşamaya başladık ve günden güne alevlenerek Aşka dönüştü. Şimdi yengem Kaçalım uzaklara diyor.. Ne yapmalıyım ben bu kadar ş... Nasıl oldum off. Neden tanrım neden? Neden imkansız o ve ben amcama bunu nasıl yapıyor ve her seferin de o kokuna, bakışına aldanıyorum nedeen? Ayrılmayı denedim öldürürüm kendimi diyor... Kaçamam onla amcama bunu yapamam.
Ayrılın hemen ne yaparsa yapsın
Kaçın gidin, hayat sana adilmiy di ki?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Daha fazla görüş
Güncellemeler
+1 yıl
Bir ad söylenmiş Aşkı memnu diye herkes dediği için araştırdım ve hikaye benim hayatıma çok benziyor evet. Ama benim hikayem bu ve kahretsin ki gerçek.
Amcamın eşi ile ilişki yaşıyorum, Ne yapmalıyım, doğrumu bu yaptığım?