Dayımdan uzak durmalı mıyım?

Bir iki gün önce dayımın yanına gittim sabah o salonda ben odamdaydım biz de kalıyor O ve yanına gittim işte normal konuşurken bana dedi ki senin tişörtünden varmış annen bir baktım göğüs yeri vardı dedi yanındaydı tişörtte sen olduğunu anladım dedi göğüslerinden göğüs yerinden dedi rahatsız oldum Bir şey demedim sonra odama gittim sonra benim kontörüm yoktu ve teyzemi araması için ona söyledim O da dedi ki işte o konu bitti sonrasında dedi ki tişörtü gösterip şu göğüslerine baksana dedi hala şekli göstermeye çalışıyor göğüsleri olduğunu göstermeye çalışıyor ben kız değil miyim ya da benim mahremim yok mu kendisi 45-50 yaşında ben 18 yaşındayım diye hani beni kadın olarak görmüyorum çocuk olarak mı görüyor anlamadım yaptığını anlamadım yani anneme söyledim annem de kötü niyeti yoktur o açık sözlü felan dedi bende laf ettim annemede onada rahatsız olduğumu doğru bir şey olmadığını normalde benim arkadaşlarıma veya telefonum buluştuğum kişileri ahlak bekçiliği yaptığını Ama dayım böyle yapınca niye sessiz kaldığını falan anlatıp kızdım O da haklısın dedi ama bir şey dediğini veya yaptığını düşünmüyorum annemin de dayımın da rahatsız olduğumu anladığını düşünmüyprum zoruma gitti napmaliyim
Dayımdan uzak durmalı mıyım?