Benım bir kaç kez fırsatım olmuştu hani kızlar böyle genelde yatar ama biz erkekler yatınca ayrı bir havası ayrı bir duruşu var bence ya anne şevkati gibi oluyor acayip huzurlu oluyor ama işte rabbim inşallah bizlere de nasip eder tekrar hayırlısıyla...
evet tek sen olabilirsin. ben mesela polisler kapidayken evimdeki 2 kilo kokaini klozete dokup sifonu cekip polislere yakalanmamayi hayal ediyorum. umarim bir gun basarabilirim
Hımm anladim şimdi evet. Benim hayalim daha güzeldi. Fotoğraflardan da 3. Bayildim siyah beyaz karanlık olmasi ayrı bir anlam katmış içim hopladi ya :D insan değilsiniz Ya gece gece neyse ben kaçtim
Herkes ister. Çok ister.. Ama her dize yatılmaz :) Güven lazım zaman lazım tip lazım :) karizma lazım sevmek lazım istemek lazım bulmak lazım Yani anlıyacağın lazım oğlu lazım :D
Siteden değil. Tanışsam bile beni sevmez. Herkes bana gıcık der. Bilmiyorum neden böyle dediklerini. Ona onu sevdiğimi söylediğimde gıcık biri olduğumu söylemesinden korkuyorum
O zaman git söyle gıcık derse en azından bunu düşünerek kendini kötü hissetmezsin. Ayrıca sen gıcık değilsin. Başkalarının fikirlerine göre kendini etiketleme. Herşeyi geçtim hepimizde biraz gıcıklık vardır. Bazen gıcıklık işe yarar 😉 Sana bir kitap önereceğim. Işığı Arayanların Karanlık Yanı -Debbie Ford -Akaşa yayınları.
Tekrar ediyorum başkasının sana ne dediği önemli değil sen gıcık bir kız değilsin öyle olsaydın bunu soylerdim hiç öyle hissetmedim.
Sana iyi hissettirmiyorum sen zaten iyisin sadece farkına var. Kimse seni belirleyemez. Sen neye inanirsan etrafada o yansır bence onlar gıcık :D emin ol.
En İyi Cevaplar