Stor almıştık eve dun bır hevesle aksam geldık takmak ıstedm hemen aksam saat 10u ceyrek gece falan basladı esım takmaya , matkapla 6 tane delık acması gerekıyordu takması ıcın matkap kullanmak durumnda kaldık. Son storun delıklerını acarken ust kattakı komsunun hanımı basladı camdan bagırmalara ortaya bagırıp duruyor oyle bu saatte matkap mı calısır falan. Once ses etmedım. Baktım hala konusuyor cıkdım cama bende cevap verdım. Kadın dınlemıyor dınlermısın dıyorum dınlemıyor herneyse dedım artık acıl takmam gerekıyordu rahatsız olduysan gelır kapıya uyarırsın camdan bagrılmaz oyle aypdır flan dedım kadın benı dınlemıyor hala kafasına gore konusuyor sonra esım dayanamadı oda cıkdı cama kdına cevap verıyor flan derken kadının esı de cıkdı her tartısdk falan her neyse kadın ıcerı gırerken dedıkı ZATEN KAVGALARI BITMIYOR BIRDE MATKAP CALISTIRIYORLAR. Esımde kızdı sanane benm kavgamdan dıye.
Ama ben hala atamadım. Bız esımle cook kavga edıyorduk 1 yıllk evlıyız cok rezalet cıkarıyordu kavga ederken bagırmalar evı dagıtmalar kırmalar flan. Kadında bunu yuzume vurunca cok zoruma gttı. Ben smdı esımemı kızayım yapma dedıkce rezıl ettn dıye yoksa napıym cok kötuyum cok uzuldum lutfen rahatlatın benı.
Ama ben hala atamadım. Bız esımle cook kavga edıyorduk 1 yıllk evlıyız cok rezalet cıkarıyordu kavga ederken bagırmalar evı dagıtmalar kırmalar flan. Kadında bunu yuzume vurunca cok zoruma gttı. Ben smdı esımemı kızayım yapma dedıkce rezıl ettn dıye yoksa napıym cok kötuyum cok uzuldum lutfen rahatlatın benı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer