Bir adam hiç görmediği bir kadında huzur buluyorsa bu ne demektir ve kadın bunu nasıl anlamalıdır?

Sadece her kadının duymak istediği bir cümle olduğu için söylemiş, altında başka maksat aramak yersiz. Zira bir kadın daima kendini özel hisseder, hiç bir erkeğin ona cinsel mana güderek yaklaşmadığını, tamamen kendindeki özel olan şeyi keşfettiğini düşünerek yaklaştığını telkinler kendine. Bir kadına göre kendisi Crypton gezegeninden gelmiş bir supergirl'dir, tektir eşi benzeri yoktur. Erkekler de her kadında olan bu düşünceleri bildiklerinden, kadınlara yaklaşırken duymak istedikleri bu cümleleri söylerler ki bir an evvel yatağa atabilsinler. Aksi halde bir adamın bir kadınla huzur bulabilmesi çok düşük bir ihtimal olduğu gibi, bunu dokunmadan, görmeden hissetmesi söz konusu bile değildir. Sadece bir an evvel seni etkileyip reelde görüşme ayarlamak suretiyle amacına ulaşmak istiyor. Pek önemseme, herkesin kullandığı cümleler..
Bu uzun yorum için teşekkür ederim.
Bu bence seslese olur yani sesle tedavi diye bir şey var. senin Seninde huzuru buluyor yani senin sesin ona iyi geliyor hani bazen ney üflenmesi gibi onu kendinden geçiriyor ya aynı bunum gibi bir şey
Burda ki yorumlara cok takilmaman tavsiyemdir. Hisseden de ayni duygulari paylasanda sensin o kisi ile.. Olmamasi zor bir sey degil gayette olabilir. Cok guvenme tabi ama kendi hislerinle hareket et pisman olacak olsanda kendi kararinla ol. Insan iliskilerinde 3. sahislarin %70i ister istemez yapici degil yikici olur. Sen iyisi mi kendi kararlarini kendin ver😊
Kadın ona iyi geliyordur. Onunla konuşunca kendini rahat hissedip huzur buluyordur. Bence yanlış anlaşılacak bir durum değil aksine hissedilesi güzel duygu.
Bunun ifade edilmesi size samimi gelir mi?
Anladim teşekkür ederim
Cevap
22Cevap
Adam hiç görmediği bir kadında huzur buluyorsa eğer; kadının kalbinde hissettikleri parmaklarından akıp adamın ruhunu rahatlatiyordur çoktan ve adam böyle bir kadına rastlamışsa eğer zaten kilometrelerin ardindan sıkıca sarıp sahiplenmiştir kadınını.
Kişinin ne düşündügü bilinmez iyi niyet ilede söyleyebilir kötüde olabilir yani birşey diyemem
Peki, anlamanın bir yolu var mıdır sizce?
Soru da bu görüşme olmadan öncesinden bahsediyorum ben
Anladım, teşekkürler
Sagolun sizin de ınşallah :)
Eğer ağızdan dökülen kelimeler, sana gerçekliği hissettiriyorsa ona şans tanımalısın
#ÇocuklarınKatledildiğiDünyadanNefretEdiyorum
Peki güven daha oluşmamışşa?
Belirli bir zaman geçmesi gerekir ki kafadan şüpheler nasıl atılacak ki?
anne baba cocuk ilişkisinin olusması hissiyatıdır Eger iki tarafında personality traits match oranı yüksek olursa olur oda ole kuru lafla falan degil
Kendi karakterini karşısındaki kadında olduğnu hissediyordur. Birbirinin aynası gibi.
Konuşmalarından etkilenmiştir bunu belli eder zaten adam
Bir boşluk vardır. Bu boşluğu dolduruyordur. Buna da huzur deniyor. Sanal bu..
bir adam hiç görmedigi kadınla huzur buluyorsa o adam paranoyak tır
Kusur aramamıştır huzur bulmuştur
Kusursuz dünyanın kusurlu insanlarıyız
Kusura bakmayın
böyle bir şey tamamiyle uydurmadır. Huzur hissetmektir dokunmaktır bakmaktır. Görmeden huzur veren birisi olmaz.
Bilmem kadinlardan hoslanmiyorum bundan dolayi huzur vermiyolar tam tersine sinirlerimi bozuyolar
Bulamaz nasıl buluyo biz sevişirken bile bulamıyoz 😄
Bu mümkün olmayan birşeydir. Sahte söz ya da sahte huzurdur.
Gönlünden geçen neyse onu yap ben
Ya gönlünden geçen yanlışsa?
sorduğuna göre sende etkilenmişsin
Kendime itiraf edemesem de galiba, evet
hep böyle bizi kandırırlar.
Dertten baska bir sey degil
bilmiyom ne demek oyle birsey olmadi bende daha
Sanaldan huzur olacağını sanmıyorum
Çenede huzur olmaz...
Onunla ömür boyu yaşlanmak onu sevmek
süper bisidir ama yok iste
Bir sanal yakınlaşma daha ahahaha
etkileniyordur
Bilmiyorum
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar