Bir erkek kız arkadaşının saçlarının şekline karışıyorsa bu yanlış mıdır? Erkekler siz olsaydınız ne yapardınız?

Bir erkek kız arkadaşının saçlarının şekline karışıyorsa bu yanlış mıdır? Erkekler siz olsaydınız ne yapardınız?

Bir erkek kız arkadaşının saçlarını açmasına, hangi şekilde topladığına falan karışıyorsa bu yanlış mıdır? Abartı mıdır? Mesela kız saçlarını açtığı zaman gerçekten olduğundan 2 kat daha dikkat çekici oluyorsa, ya da topuz yaptığı zaman daha güzelleşiyorsa ve erkek buna karışıyorsa ya da bu konudaki hassasiyetini dile getiriyorsa sizce erkeğin bu davranışı abartı mıdır?

Eğer öyleyse, erkek bu davranış şeklinden nasıl kurtulabilir? Öneriniz ne olur? Kadının saçına karışmaması için erkeğin ne yapması gerekir?

NOT: Erkek, sevgilisi saçını açarsa, ya da hoş bir şekilde toplarsa, çevredeki erkeklerin kıza yanaşacağını, kızın dikkat çekeceğini düşünüyor.

Erkeklere Soru : Kız arkadaşınız yukarıdaki resimlerdeki bayanlar gibi bir güzelliğe sahip olsaydı, saçlarını aynen onlarınki gibi yapmasına izin verir miydiniz? Buna karışır mıydınız? Kız arkadaşınızın erkekler etrafında (işyeri, okul vs) bu şekilde bulunması sizi rahatsız eder miydi?

* Lütfen yanlış anlamayın. Benim böyle bir takıntım var. Kız arkadaşım çok güzel birisi ve hangi saç modelini yapsa çok yakışıyor. Bu yüzden çok dikkat çektiği zamanlar oldu. Onu kısıtlamak istemiyorum çünkü sıkılacağını biliyorum. Ona saygı duymak istiyorum fakat saçları gerçekten çok güzel. Sizce ne yapmalıyım? Erkeklerden ve kızlardan cevap bekliyorum.

- Teşekkürler.