26 yaşında bekar öpretmenim. Okulda müdür dahil 12 kişiyiz. Hepsi evli ve çocuklu. Hepsinin yaşı da benden büyük. Bayanlar da dahil olmak üzere herkes bana "evlen artık" "turşu küplerin hazır" gibisinden laflar ediyor. Bir de bunlar okumuş insanlar. Ya size ne? Okulun daha ilk günü benden 10 yaş büyük bir bayan hoca bana okula gene yüzüksüz gelmişsin. Koca tatilde birini bulamadın mı, istersen ben sana bulurum deyip kahkaha attı. Bundan sonra beni dışlamazlarsa iyi vallaha 😄Öğretmenler odasına bekarlar giremez diye yazı ascaklarmış.
İş yerimde kadınlar bile bana baskı yapıyor. Evliler bekarlara neden evlen baskısı yapıyor ki?
Sana katılıyorum sanırım. Herkesin kendi tercihi. İsteyen evlenir istemeyen evlenmez. Rahatsız oluyorsan ya bunu onlara güzel bir dille anlat ya da dediklerine kulak asma, gül geç derim :)
evet şimdilik şanslıyım ama zaten asıl baskı erkeklere yapılıyor bizim okulda da böyle kadınlara pek karışan yok karışırlarsa da hemcinsleri karışıyor ama erkeklere herkes saldırıyor :D
En İyi Cevaplar