Kadınlar cüzdanlara, erkekler kalçalara baktığı sürece ne kadar dürüst bir aşk olur? Bu aşk ne kadar devam eder? Ya da en doğru soru birbirimizi kullanmış olmuyor muyuz?
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ask dedigin 2 ay takilip sonra aniden baskasina asik oluk "artik senden sogudum ne hissetigimi bilemiyorum"diyerek ayrilip 2 yil aci cektirmekse kalsin... ben almiim!!
Şimdi erkekler meme delisi olmuş
Kızlar ise iki şeyin dolgun ve büyüklüğüne bakıyor birincisi cüzdan ikincisi... neyse işte bunların saçma salak şeyler olduğunu öğrendiklerinde temizlenecek belki bazı şeyler
Cevap
33Cevap
Aslında bu öyle değil.
Gerçeği; Erkekler kadınların giderlerine, kadınlar erkeklerin gelirlerine baktıkları sürece hiçbişey olmaz. Biri gelir biri gider.
biraz önce biri şöyle bir soru paylaşmış geliri 4000 liranın altında olanlar ciddi ilişki yaşamasın şimdide senin paylaşımın denk geldi
son zamanlarda bütün ilişkiler para ğzerine kurulu gibi gelmeye başladı bana
sen karşındaki insanda neye önem verirsin?
Olmaz olamaz fakat o tür bir hayata gidiyoruz ki 60 yaşında zengin dedenin yanında ilik gibi hatun olduğu sürece aşkta olmaz
Kimse kimseyi kandirmiyor bence herkes herseyin farkinda ve razi en acisida herkes razi bu duruma. Durust bir ask tabiki olmaz nefsini doyurdugu yerde biter hersey.!
Para bitene, kalça eriyene kadar çok dürüst bir aşk olur :D
Erkeklerin cüzdan kastığı kadar kızlarında kalça kasmasına ne demeli ^^ Kız squat yapıp kalça büyütürken erkekte yavrum çalışıp çabalayıp cüzdan büyütmeye çalışıyor ^^
guzel bır soru ve guzel bır yorum butun mesele saygıda bıtıyor bız herseyden lonce kendımze saygılı degılız kı karsımızdakıne saygı gosterelım
bu kalcaya da bakılmayacak gibi degil uff ya ne guzel dunyaya erkek dogdugum allaha sukredesim var cok seksi.
zor ya ınsanlar her ıkı cıns te cok farklı bırbırlerınden durustluk az olur genelde
Kadınlar zengin koca ister erkekler fizikli kadın ister allah içimize böyle vermiş heralde
Bunu açıktan yapmıyorsalar dürüst bir ilişki olamaz. Yani kadın ve erkek bu bakmadan haberdar olmalı. O şekilde devam ederse zaten problem olmaz
Cüzdanını belli edenle, kalçasını belli edene bakarlar doğanın kanunu
Biz halimizden memnunuz canım bakmak zorundayız bakmaksak duramayiz ama siz bizim cüzdanına bakmayın tamamı canım aşk bu na bakmaz
Nasıl da düz mantık! Sizinki de aşk olmuyor o zaman? Dediğim gibi siz kadınların kalçalarına baktıkça onlar da sizin cüzdanlarına bakacak. İnanın sizin bunu fark etmeniz daha zor oluyor. Bu tarz düşünce yapısındaki erkekler daima kaybediyor.
Yok neden kaybedelim canım aşk olan erkekte kalçaya bakar bakmadan olmuyor ben yapamıyorum
Ben karaktere bakiyorum once ama degisen bisey olmuyor.
onca yıldır p*rno sektörüyle ilgileniyorum böyle resimler görmedim. Kendinizi mi koyuyorsunuz yoksa benden daha mı fazla geziyorsunuz?
valla ben karıya para yedirecek adam değilim pek
Aşkı falan yeni nesil bozdu.
Bir dakika aşk var mıydı?
cüzdanla kalça aynı şey mi ne alaka
canım cahiller çıksın site kasıyor.
bence de
bu kalçalar bana ait olsun cüzdanım ona
Artık ayikiyorum ama evde kaldım :(
boşver zaten hayatında o tarz birisi olacağına hiç olmasın.
Kimin neye ihtiyacı en çok varsa
Belki de gerçek aşk onlardır ha?
ay öyle birşey varsa etraf 60 yaşında adamınların yanlarında 20-25-30 yaşında kadınlarla dolu olacak🙄
Hayatın kuralı bu..
sıkılan gider
hiç olmaz
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar