Sizce sigara içen kız itici midir? Kamyoncu gibi içen kızlardan bahsetmiyorum tabi ki. Sigaradan sonra ağzına naneli şeker atan, ellerini yıkayıp parfümünü sıkan güzel bir kız sigara içiyorsa size itici gelir mi?

Nasıl içtiğine bağlı. Öncelikle bir kadın, kadın gibi sigara içmeli. Bacak bacak üzerine atıp sakin ve asil bir şekilde sigarasını içmeli. Dumanı üfleyişi bile kendi başına şiir olmalı. Böyle kadınlar inanılmaz çekici olabiliyor.
c2.staticflickr.com/.../...999569_b2fbe39111_b.jpg
Yalnız bazı da kadınlar var ki, şafak vakti yola çıkmış dertli kamyoncu gibi uzun Marlboro'ya asılabiliyor. Bu da inanılmaz itici bir görüntü veriyor ve göreni de kadından soğutuyor. Mesela…
s.instela.com/.../...in-iticiligi--i663090-600.jpg
Aklından zoru olması gerekir onu içenin. Sinirsel rahatsızlık işte onu içen hiçbir insan evladı mutlu değilmiş. Yani çok masum şu hayatta biraz mutluluk istiyor ama bir türlü mutlu olamıyor çünkü sigara beyni yavaşlatır, hafızayı zayıflatır, öğrenmeyi geciktirir, korku ve kaygıyı artırır. Eee şaşırtıcı olmaz tabi mutsuzluk. İticiliği filan boşver sigara içene hayat tekmeyi vurmuş gözüyle bakıyorum😊
Yoo neden olsun ben de kullanıyorum açık alanda bile olsak yanımda ki insan yeni tanıştığım biriyse yakmadan önce sorarım rahatsız olur musun? Diye çantamdan parfümü sakızı şekeri de eksik etmem. Zaten cevremde sigara içen çok o yüzden kimseyi rahatsız ettiğimi düşünmüyorum
O zaman hiç kokmuyor ve dişler sararmıyor öyle mi? Size öyle geliyor sanırım. Kusura bakmayın, dişleri sarartan ve koku yapan bir şeyi kullanmak tabii itici.
Cevap
124Cevap
Evet itici dostum.
Soyle anlatayim..
Disinide fircalasan,
Naneli sakiz ya da sekerde kullansan,
Sigara kokusunu vucudundan atamazsin,
Bu soylediklerinizi yapan kizla birlikteligim oldu ve opusurken olsun ya da nefes alis verislerinde olsun sigara kokusu hep burnuma geldi. Ve baya bayada iticiydi.
Hani biran evvel bitsede gitsek moduna girdim.
Yapmayin !
Cicek gibi olun guzel kokular kokun,
Ne agziniza ne de elinize hic yakismiyor.
Sagliktan bahsetmedik bile.
iticidir diyen ahmaklar sexapaliteden anlamayan comarlardir
https://i.hizliresim.com/LQGEPa.jpg
https://i.hizliresim.com/aXg0q7.jpg
https://i.hizliresim.com/VEB62y.jpg
Sigara içtigi icin ayrıldıgım bir kız arkdaşım vardı onu hatırladım. Kız benden snra sigarayı bıraktı cokta icmemişti zten 2 ay gibi gibi.. Ama şahsi fikrim sigara her 2 cinstede igrenç ya pis kokusu görüntüsü neysede benim midem kaldırmıyor.
ben kullanıyorum. içme yoksa bu iş olmaz demişti birisi, ben de sen kimsin? dedim. kısaca, ben sağlığımı düşünmüyorum da erkeklerimi düşünücem, keyifleri bilir.
Sonra ne oldu anlatsana? Reklam mi girdi 🙁
Birini yakıp, birini söndürmediği sürece itici değil. Sürekli eli gidiyorsa ya derin bir sıkıntısı vardır ya da bağımlılığa karşı koyamadığı zayıflığı. İki durumda da uzak durmak gerek.
sigara içtigim halde itici. Ben günde 3 sigara içeri mbazen içmem ortama göre yani. D: benim gibiyse iyi ama paket taşıyorsa ve sürekli yakıyorsa olmaz yani kız dediğin vanilya cilek neyim kokacak abi :D
Normal bir kızsa içebilir ama eşim ya da sevgilimse istemem :) erken yaşta ölüpte dul bırakmasın beni :D
sigara kokusundan nefret ederim ağzı keko gibi buram buram sigara kokuyorsa sorma ağzına tavayla vurasım gelir
Bence itici çünkü sigara kokusu ne kadar parfüm sıksanda, naneli şeker yesende duş almadan geçmiyor maalesef. Özellikle de saçtan hiç çıkmıyor.
O kadarını bilmem de, ben sigara içen biri iken, birine ilgi duyduğum için sigarayı bıraktım, sigara içtiğimi bilsin istemedim, onun da sigaraya başlamaması için.
En büyük zevklerimden biri "eline hiç yakışıyor mu?" Diyen insanların suratına duman üfkemek 😄
ay hayır değiliz, bu neyin kafası? erkek içince itici olmuyo kız içince mi oluyo. bu kızlar gerçekten aptal. bu tür algıları kendileri yaratıyolar farkında değiller
Kim ne derse desin iciliyor be derde faydaso yok ama insan skntida en yakin olan sey sigara disarida sokaksa icmem o ayri
Sigara içen kız anne olmamalı çünkü hamile iken o içtiği sigara çocuğuna zarar veriyor yazık :(
İtici nin önde gidenidir...
Yaklaşmasın lütfen
öpüşürken nefesi bile zift kokuyor sigara içenin
itici bulanlar cehennemin dibine beni beğenen böyle beğensin
yo değil sonuçta sigara erkekler için icat edilmiş bişi değil sadece :)
Verdiğin paraya yazık başka hiçbir şey değil yoksa Çok yaşa yani zehirden
Kamyoncu gibi içenle, senin dediğin arasında bir fark yok. Sonuçta ikisi de içiyor. İkisi de itici.
sigara ıcen ınsanı pek sevmem acıkcası ama turkıyenın genelı ıcıyo yapcak bısey yok
İsterse dünya güzeli olsun sigara içersin bana çok itici gelir
Sigarayı içen herkes itici kokusu leş gibi kokuyorlar
Erkekte de kizda da igrenc. Agiz copluk gibi kokuyo. nefese kadar isliyor kokusu igrenc.
İtici cekici degilde arkadas gibi ya bir faydası yok anlatildigi gibi ama yatıstırıyo insanı bagımlısı degilim aklıma gelirse icerim
Kimseyi sigarayla yargılamıyorum ama bakımsızzsa leş gibi kokuyrsa dişler sarıı felann itciii haliyle 😎
İçecekse ince sigara içsin, temiz uzun tırnaklarla içsin ojeli ojeli, sonra sigara izmaritine ruju bulaşsın. Güzelce söndürsün. Okey
Sigara icen erkek bile itici geliyo bana yakistiramiyorum insanlarin ellerine.
İsterse bir kilo naneli şeker yesin , iğrenç ve iticidir. Sigara deyince bile midem bulanıyor.
Neden sigara erkeklerle özdeşleşir ki. Kızlar için de gayet normal bence
Kokuyor ya naparsa yapsın kız olsun erkek olsun yakışmıyor
Değildir bu ülkede yaşayıp da stresten sıkıntıdan içmeyen insan varsa iticidir😀
@elifim21 😀😀
kesinlikle gelmez isterse kamyoncu gibi içsin 😂 bana hic itici gelmiyor kızların sigara icmesi
İtici veya çekici görünmek için içmem sigarayı şahsen. İticiysemde kimene
İtici değildir nerde nasıl ne şekilde içtiğine bağlıdır. Ama itici değildir bence.
Ne itici ne cekici gelir ama zararli yani icme bence
haha tabi iticidir, istesem bırakırım diyip de devam edenler daha itici, ne işe yarıyor ki pislikten hallice
Kızı erkeği yok bunun sigara içen insan iticidir bence yani çok pis kokuyor
Komyoncu gibi içen daha bir çekiciliği var.
Hakkını veriyor keratanın püfür püfür baca borusu gibi :)))
Ben sigarayı çok kullanmadığım için itici gelebilir ama sevgili ile sigara yakmanın keyfi başkadır.
Evet itici benim için çünkü ben kullanmıyorum öpüşürken tiksiniyorum
İtici sonuçta sesi kalınlaştırıyor dişleri mahvediyor yalan mı :))
Sırf özentilikten herkesin gözüne sokmaya çalışanlar itici. Sadece kız değil bu erkekler de
Naneli seker de atsa sigara agzi bok gibi kokutuyo kusura bakmayin.
Kızlara sigara yakışmıyor net. Asilliğini bozuyor onun
arada içiyorum sıkıntı da yapmıyorum sende yapma siktr et
itici aslında ama bakması lazım gene de kendıne ıcse bıle
leş gibi kokar. Kültablasını al kokla sigara içen aynen öyle kokar.
Hayır değil.
Bazı kızlara çok yakışıyor ve çekici oluyorlar
Gelmez😀zararli be gülüm yapmayn
Sigara içen kız iticidir iğrençtir
Sigara icen insan iticidir.
Sigara igrenc kokulu iyi bir dost
Kırıldığımızdan itici olduk
Sigara içen kız incitilmiştir bence
Gelmez ama içmemesini tavsiye ederim.
İçene normal içmeyene itici
Gelmez, birşeylere dolu olduğu için içiyordur.
Nekadar parfum sıkarsa sıksın yinede kokuyorlar.
Memesi varsa değildlir
Kamyoncu gibi için kızda mı var ahahahaha :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar