lütfen bir öneride bulunun napaym. çok seviyorum :(
Bir kız hoşlanmıyorsa neden sürekli bakar?
lütfen bir öneride bulunun napaym. çok seviyorum :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Naz yapıyodur, hala onunla ılgılenıp ılgılenmedıgını de merak edıyodur. Hala sevdıgını bellı et belkı bu kez kabul eder. Basta senı reddettıgı ıcın kendısı adım atamıyo olabılır sen tekrar bı adım at bence.
Ya sence kız hoşlanıyomudur. beyazkuğu nickli arkadaşın cevabına kızla ilgili herşeyi yazdm bir bakablrmsn :( kızında hoslandgndan emin olsam gidip konuscamda emin olamıyorm. :(
Bence hoslanıyo olabılır cunku onun da dedıgı gıbı arkadaslarına soyleyememıs olabılır ayrıca daha tam tanısmıyosunuz anladıgım kadarıyla. Senı cok da kesın reddetmemıs zaten. Senden hoslanıyo ama senı henuz tam tanımadıgı ıcın hemen kabul etmek ıstememıstır. Istese bıle hemen kabul ederse kolay gozukmekten korkmustur tam tanısmadıgınız ıcın. Sen bı sure daha kacamak bakıslar at asırıya kacmadan kı ondan gercekten hoslandıgını anlayabılsın. Bı sure sonra da gıt kendın konus.
Peki gerçekten çok teşekkür ederim içim rahatladı.. Bu haftada bakmaya devam edicem oda bakarsa haftaya konuşacam :/
ya bırak arkadaşı markadaşı sen git konuş
ya onunda bana karşı birşey hissettiğinden emin olsam hemen gider konuşurumda emin olamıyorum.
böylede emin olamıyorsun ne değişiyor. Birkere kız belki utangaç belki arkadaşlarına gönlünden geçeni söyleyemedi? Sen gidip bir konuşmalısın. Kızlar hoşlanmadıklarına bile bakar özellikle karşısındakinin onu sevdiğini biliyorsa bana bakıyor mu diye bakar. Senin onun hislerini anlamanın tek yolu gidip konuşmak.
iyide ben bu kızı zaten o bana bakarken farkettim. yani ilk bakan oydu. 1 aydır bakısıyorz nerdeyse. 2 hafta önce teklf ettm ama neden kabul etmedi blmiyorm of ya :S sevmiomu smdi
Bak şimdi. Bende birisinden çok hoşlanıyordum bakıyordumda ona. Hatta bikere gülümsedim bile ona. Daha ortada muhabbet bile yoktu. Sonra onun arkadaşları geldi bana dedi ki senedene çok hoşlanıyor. Eee? Gelip kendisi konuşmazsa ben tepki vermemki. Görmezden geldim, bakmadım artık ona.. Ama arada uzaktan hep yine göz göze geldik.. Oda büyük ihtimal sevmediğimi düşündü. Ama gelip konuşsaydı anlayacaktı ki seviyordum.
peki hala şansım varmı=?
peki sence hoslanıyomudur ya :S :/
pardon ya.
kolaydı sanki :(
işte mlsf ben utanıyorum :(
rededilmekten korkuyorum :(
bak şimdi sana olanları anlatym bir ay kadar önce bu kızı farkettm bana bakıyodu ilk başlarda tesadüf dedm ama sonrasnda devam etti bakmaya + okulda ikende ders aralarında arkadaşlarla takılırken kızda kendi arkadasıyla birlkte yakınıma bir yere gelip bana bakıyodu. bana arkadasm sevglsi var dedi ( halbuki yokmuş mal arkadasm yanls ogrenms ) bnde bunu duyunca bıraktm bakmayı. oda bikaç gün baktı sonra bıraktı. hatta ders arasnda bahceye falanda ckmıyodu galiba ben varım diye. neyse aradan 2-3 hafta
geçti bu tekrar bakma basladı. gene nere sürekli yaknma falan geliyodu. arkadaşı yolladm çkma tekldi ettrdmşu ankmseyle ckmak istemiyorum dedi. işte aradan 2 hafta geçti öyle ara sıra bakısıyoruz denk gelirsek.
gecen gün kız karısma cıktı mal gibi yolumu degisitrdm cekindgmden. bugunde 4-5 defa karsıma cktı yüzüne bakamıyorum yakınmda olunca ya :S
yolumu degistirdktn snra, bahceye cıkmstk arkadaslarla oturuyodk. kızda cıkt ıbeni görünce geri girdi :S :/
aynen utanıyorm ya :S
hayır :S
ya kız face kullanmıyor galiba. yani paylaştığı şeyleri göremiyorum da, mesela bir fotoğrafına en son attığı yorum 2011 de :)
aynen baktımda eklemdm ama :S :/
Aslında kararsız olmamım bir diğer sebebide şu. kız bigün pas veriyo, yani bakıo falan ertesi gün bir bakıom , hiç dısarı bile ckmıo, beni görmemezlktn gelio falan :S
ekleyip ne dicem
tm da ozaman tamamen özgüvensiz oldugumu sanar. benim bu kızla yüzyüze konusmam lazım
sende haklısın ama yapacam başka yolu yok. dayanamıyorum artık :(
O zamanlar çıkmak istemiyormuş ama şimdi çıkmak istiyordur belki?
bana tam tersiymiş gibi geliyor :S
of ya napaym smdi ben bir yol göstern bana :(
Ya bigün bakıyorum beni görmemezlikten geliyor ertesi gün bakıyorum ki sürekli beni kesiyo nere gitsem gelio arkadasyla beraber yakınmda biherde duruo. :S
inş öyledir :/
kız bunlar bakarlar ne yapmaya çalıştıklarını bilemezsin
:(
Cevap
0Cevap
Sen hala bakıyo musun diye bakıyodur belki
oda dogruda, madem hoslanmıyo neden baktı okadar. ayrıca ilk bakan oynu onu o bana barken farketmstm
Egosunu tatmin ediyor bakıyormusun diye.
öyle bir kız oldugu zannetmiyorum. Zaten öyle osla erkeklerlede çk takılrdı. Kız çok düzgün biri. hiç erkeklerle taklmıyor hatta kızlarla bile taklmıyor sadece tek bir kız arkadaşı var hep onla dolasıo. 1 Aydır tanıyorm kızı daha dogrusu görüyorm kızı. ve 1 ay içnde 4-5 defa erkeklerle gördm o erkeklerde aşırı kilolu, sütün tekydi zaten.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar