ilk başlarda bana çok değer veriyordu bir gece hiç uyumadan bana şiir yazmıştı göğsüne adımı yazmıştı bende ilgiden sıkıldım ayrıldım oda dövmeyi sildirdi alkol komasına girdi bana kimse benim kadar seni sevemez dedi inanmadım o zamn başka biri vardı sonra pişman oldum geri döndüm
nasıl tekrar eskisi gibi olacaz? her gün Ülkü Ocağına gidiyor çok seyrek buluşuyoruz
Sende çocuğu ortada bırak, sonra canın isteyince dön. Bana eskisi gibi davran... en başta böyle demenle eskisi gibi olamaz, zamanla olacak bu unutulacak, unutturacaksın. Ona yaptığın bu hainliği sen unutturacaksın, ama unut diyerek değil hislerin, davranışlarınla..
Güven kazanması zor ve bir hatayla kaybedilebilen nankör bir duygu Cansu... maalesef ki sen de gerçekten büyük bir hata yapmışsın. Bunun açıkça anlamı ihanet. Sen değilde, onun sana bunları yapıp sıkılınca geri döndüğünü düşün. Ne yapardın? Duygusal davranma, objektif ol
Kıymet bilmeyince böyle oluyor sonu. Çocuk haklı bence. Ben olsam güvenmem ki kolay kolay. Biraz kendini ispat et, birazda sen onun peşinden koş çünkü hak etmişsin, çocuk seni severken, peşine düşerken af edersin de rahatlık batmış. Zamana bırak, ilgini eksik etme, gerektiğinde yanında ol, anlayış göstermeye çalış, abartmadan yap tabi bunları, inşallah hayırlısıyla zamanla rayına oturur ilişkiniz. Kusuruma da bakma ama biraz dobrayımdır.
Aynısı değil ama bir benzerini yaşadım. Tekrar konuşmaya başladıysanız eğer sakın eskiden böyle değildin eskisi gibi romantik ol gibi şeyler söyleme. Emin ol o seni seviyor akışına bırak sen olduğun gibi davran o zamanla kendi haline dönüyor ama zamanla tabi. Ay ne çok yazdım ama düzelcek valla bak hadi mutluluklar
adam haklı hiç brakmayacam diyim terk edersen erkeyin gururu ağırdır kadınlar kaldıramaz kapiş ekmeyine bak o çocuktan sana yar olmaz deli kanlı çocuğu bunaltma
istersen kendini öldür adamı keriz yerine koyup brakıp gitmişsin bidaha bırakmayacağın ne malum senin yaptığına hristiyanlar günah çıkarmak diyo bizde müslümanız yemiyoruz bunları
Onu sıkmadan peşinde ol güven kazandığı zaman eskisi gibi olcanız veya ona çekip gitme sebebini anlat
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi hattanı kendin çek ozaman ila iyi biri oldugunu anlamak için kötü biriyle karşılasmanmı lazımdı. Seviyor seni ama korkuyor yine gitmenden kendini zamanında çok kaptırmış sana birdaha aynı hatayı yapmak istemiyor
yazmıyosa yazmasın düşürme kendini kimse için kalbine göm ağla zırla ama kendni asla ezdirme gururlu ol kaldırma cocugun bierini emin ol daha kıymetli olursun
bak oturu ağla anlarım bana yaz ben destek olurum sana ama kimse için kendini üzme küçük düşürme ezdirme geçmiş ge. mişte kaldı affet demişsin affetmiyo kendi bilir
@burakvrl88 olm güvenlik misin bilmiyorum ama 8 yıldır kick box yapıyorum üstünede 2 yıl ingilizce dil kursuna gittim, what is your neym diyerek döverim seni, uza burdan abicim.
Güvenlikle gemi kaptanını ayıramayacak birisiyle laf dalaşına girdiğim için kendimden özür dilerim. senin kick boxunun 10 gramlık canı var. Akıllı ol adamı 5 dakkada gömüyolar
En İyi Cevaplar