Bu kadının diğer aldatılan kadınlardan çok farkı yok, öyle güzel değil. Çok abartılıyor. Ayrıca aldatanlar güzelliğe falan bakmıyor. Sorsan, kendilerince saçma sapan bahaneleri vardır. Ha şu da var, erkekler kadar kadınlar da aldatıyor artık.
Anla dedigimi bak. Ben her bsortulu namusu demiyorum. Daha dun bardayim kizlarin hali cok kotu. Acidim resmen. Erkekerin kucagindalar oh be ya dedim. Hadi onlar belli liyasa kevaseleri ama birda namuslu ayagina yatanlar var. Hani din iman gecinipte erkegin gozune bakmayiz diyenler ki en sig kuytu hatun bunlar ama icine girince? Sonuc ayni bunun kadini wrkegi yok bunun serefsizi sereflisi var. AYRIM yapmayin artik. (,
Atladiginiz olay su bayanlar erkekler guzel ya da curkin oldugunuz icin aldatmaz sizi karakteri saglam degilse aldatir once bu ayrimi iyice anlayin artik allah bana nasip etmesin aldatmayi benim dusuncem su ben evlendigim zaman diger kadinlae benim icin olmus olacaklar
Brat zamanında jennifer anistonu angelina ile aldatmıştı... ne demişler bu hayatta ne ekersen onu biçersin tıpkı elma ağacından portakal toplanmadığı gibi
Birak ya, kadinin dis guzelliginin yanisira bir de pamuk gibi bir kalbi var; eminim ki cok iyi bir insandir. Bu kadini aldatan kisi katiksiz o*ospu cocugudur, erkeklerin yuzde 90'i da oyle zaten.
Onun kocası seks bağımlısıydı :D Angelina abla evliliğini kurtarmak için onu bir seks terapistine götürdü adam o kadını da ayarladı onu da becerdi vay be ak :D
@gvklvfj Zekan geri mi? Sen kim oluyorsun da benimle bu şekil konuşuyorsun! Daha bir bayanla konuşmayı bilmiyorsun, saygıdan bir habersin senin ve senin gibiler olduğu sürece kadınlar şiddet görecek ne yazık ki! Annen ve ailen yerine ben utanıyorum yazık sana.
Aldatan erkek tamam ama, yine ortada bir kadın varan o erkeği yine baştan çıkaran başka bir kadın onun evli olduğunu bile bile ona yanaşıyor bu da olayın diğer yönü.
En İyi Cevaplar