Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşında bir kızım ve yaklaşık 6 aydır konuştuğum biri var. Her şey yolunda gibi ama şu sorunlar dışında. O da çok düşüncesiz , tembel , kaba olması ve inatçılığı. Yani benimle ilişkiye başlamadan önce beni uyardı Ben odun biriyim öyle düşünceli vs beni bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi. Bende ne kadar kötü olabilir ki diye kabul ettim. Benimde bu kişiden önce olan erkek arkadaşlarım aksine çok romantikti. İşte güller hediyeler alan canım tatlım vs. demeden konuşmayan kişilerdi. 6 ay geçti hala ismimle hitap ediyor. Daha bir tane hediye aldığını görmedim. Çok tembel beraber işte şuraya gidelim vs. dediğimde söyleniyor. Çok inatçı Allahım boğa burcu ve ben böyle bir inatçılık görmedim. O gün maç izleyecekse izlenecek o maç engelleyemiyorum. Tam diyorum bu adam bana değer vermiyor. Ben bitireceğim dediğim zaman bir şey oluyor. Ayrılma konusunu açtığımda bile hemen değişiyor. Çok kötü oluyor hissediyorum Ama onun sevgisini hissetmek için ayrılmam mı gerek. Çok düz bir adam ya nazdan falan hiç anlamıyor. Bir şey söylediğimde direkt olarak algılıyor. Nasıl başa çıkabilirim bu kişi ile. Sabırla okuduğunuz için teşekkürler:)
Cevabın nedir?
Yasemin aslında şöyle de bakman gerekir olaya , en başından dürüst olması herşeyin affedilebilir ya da katlanılabilir olmasını sağlamaz. Öyle tahmin ediyorum ki sen bu derece olacagını düşünmediğin için en baştan kabul ettin. Fakat artık farklı ortak bir yaşamı paylaşmaya hazırlanıyorsanız , insanların da kendini biraz olsun yontması kötü taraflarını ehlileştirmesi gerekir. Bunu da ancak çok severse yapabilir. Asla bu karakter değişmez dememeli hayatta. Çünkü evet öz değişmese de , kötü yanlar törpülenebilir. Karşında ki insan biraz akıllıysa hiç bir kızın onu böyle kabul etmeyeceğini , etse bile sıkıntı yaşayacagını bilmeli ve kendine bir eş istiyorsa bunu öğrenmesi gerektiğini kavramalı. Sana tavsiyem onun yaptıkları karşısında üzüldüğünü, kırıldığını güzel bir dille buraya anlatır gibi, seni ne kadar çaresiz bıraktığını anlat. Ayrılmak yerine bunu ona anlat güzelce ve kendisine zaman vereceğini ancak düzelmezse bu işinde ister istemez biteceğini hissettir. Son olarak senin içinde bir kaç ufak tavsiyem var. Ne istediğini sor kendine. Romantiklik karın doyurmaz eski sevgilim diyorsun adı üstünde. Romantik oldular da ne oldu? Ne istediğini sor kendine ve cevabı bulmadan yukarıda sevgilin için yazdıklarımı kaale alma derim.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yorumun için çok teşekkür ederim çok beğendim. Yarın kendisi ile görüşeceğim o zaman bu anlattıklarınızı da göz önünde bulundurarak onunla konuşacağım. Şu konuda kesinlikle haklısınız ben onu ben odunum dediğinde o şekilde kabul ettim. Ama o her defasında bunu fırsat bilip bu durumu abarttı. Rahatsızda olduğumu ama buna rağmen kabul ettiğimi söylememe rağmen kendini düzeltmek yerine ne de olsa alıştı bana diyerek bu durumu kullanmaya başladı. Ne zaman ki ben ciddi olarak ayrılmaya karar verdim hep bir yön değiştirme başladı. Alttaki yorumlara ve sizin yorumlarınıza da saygım var şu konuda. Tam olarak nasıl bir erkek arkadaş profili istediğim konusunda net bir şey söyleyemiyorum. Bunun sebebi şu öncelikle ben güçlü bir kişiliğe sahip birisiyim yanımda korkak pısırık vs. bir erkeğe tahammülüm yok. En az benim kadar güçlü duruş sergilemeli. Onun beni eski erkek arkadaşlarıma nazaran daha fazla çekmesinin sebebi bu. Çünkü bana duygularını belli etmedi
Soran+1 yılYani ben onun o duygusal olarak zayıflığını hiç hissetmedim. Diğerleri belki tamam daha çok haketti daha çok önemsedi. Ama yok yani kimse beni onda olduğu kadar heyecanlandıramadı. Bu yönüm bilmiyorum belkide bir çok kadında var belki de bu yüzden yadırgayacaklar. Ama aslında onun odun olmasından da öte kızdığım tek şey kadın olduğum için duygusal olmam ve onun bu yönümü tamamlayamaması. Yoksa inanın aslında öyle canım tatlım vs. demese de olur çok önemli değil. Ama yeter ki o içindeki sevgiyi hissedebileyim
- +1 yıl
Yasemin selam , nasıl bir haftasonu geçirdin konuşabildin mi bilmiyorum , fakat şimdi okuyabildim cevabını. Fırsat bilip durumu seninde görebileceğin derecede abarttığını belirtmişsin. Ben bu durumda erkek arkadaşının taktik uyguladığını düşündüm. Çünkü sen açık yüreklilikle bunu ona dile getirmene rağmen kendisi davranışlarına devam etmiş. Aslında çok basit görmen gerekir. Hislerini sana belli etmeyerek kaçan kovalanır durumunu uyguluyor. Diğer yandan seni suçlamıyorum , sende kendini suçlama. İnsanlar erkek ya da bayan fark etmez. Ulaşılamayana daima daha fazla ilgi duyarlar , bu zor insanlarda daha fazladır. Sende bu zamana kadar kolay ulaşabildiğin şeylerden ziyade görülmeyeni ve daha derinde hissedilen şeyleri tercih etmişsin. Ama kendi sonunu kendi ellerinle hazırlama derim ben. Bence yapman gereken ne ayrıl ne de daha fazla konuş. Sadece kaç ama bunun dozu sende. Sevdiğini bu zamana kadar anlamış olsa gerek , daha fazla duygularını belli etme konuşarak..
Soran+1 yılGörüştüm ve biraz üstüne gittiğimde bile ben böyleyim dedi. Kestirip attı. Duygusal baktığım için olaya ne yapmaya çalıştığını tam göremiyordum. Artık eminim o bir şeyler için adım atmaya hazır biri değil ve bu yükü de tek başıma sırtlanacak değilim. Gerçekten üzücü ya birde erkekler seven kız yok sevilecek kız yok diye dolanıp dururlar. Ama anlayamadığım bir şekilde bunu diyen kişilerde en başta kaçan kişiler. Artık umrumda değil gerçekten ayrılmadım ama konuşmuyorumda konuşmayı da düşünmüyorum artık. Böyle bir insanla bir ömrü geçirmeyi düşünmek bile aptallık. Gitsin bulsun kendi gibi keşke 6 ay oyalamasaydı beni.
En İyi Cevaplar
Peki ben napiyim? 9 aydir sevgilim var , dün sabah 8 de mesajlaşdık aradi konuştuk... Akşam oldu hala haber yok.. Saat 9 10 oldu akşam hala haber yok bu sefer yegenine yazdim sedati bir ararmisin teli mi kırılmış diye öyle aradi oda demiş telim kırıldı yazamıyorum birazdan onu aricam diye. Sence bu nprmal mi? Bugünde sabah günaydin bitanem yazdi o saaten simdiye kadar hala ses yok! Normal mi sen söyle?
17 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim konuşma konusunda sorunum yok. Her gün arar sağolsun Ama oda günlük rutin kontrolü için. Neredesin? Ne yapıyorsun? Dışarı çıktın mı? Ne giydin? Kiminle çıktın? Hep aynı sorular Döner dolaşır sorar aynı soruları. İlgi yönünden bir sorunum yok çok şükür. Ama beni de öyle tipler bulmuştur zamanında. İlgisizse bende ilgisiz oldum yani önemsemedim bence sende öyle yap:)
Soran+1 yılCanım ben sana şunu söyleyim. Ümit konusunda kırmak istemem ama. Baştan itibaren erkek arkadaşında olsa ilgisizse emin ol ilgilendiği başka kişiler olduğu içindir. Ben artık buna emin oldum. Şu saatten sonra ilgisiz davranman neyi değiştirir bilemem ama. Erkekler gerçekten çok üstüne düşmeye gelmiyorlar. 6 aylık ilişkim ama azıcık üstüne düşsem şımardığını hissediyorum hemen kendimi geri çekiyorum. Malesef erkeklerin çoğu böyle. Geçenlerde kendisi dedi bana çok zıtlaşıyoruz kedi köpek gibi falan dedi. Bende dedim tamam zıtlaşmayalım bundan sonra ne dersen tamam dicem. Bana hemen yok öyle olursa sıkılırım böyle iyi dedi:)
- +1 yıl
İlgisiz degildi ilk başlarda.. Hep arardı işi olsada artik öyle degil.. Su son haftalar cok degişti.. Güya telefonum bozuk ayakları yapiyor.. Ama icimdeki his hayatında birisi var diyor.. Ama şuda var resmimiz var onun internet sayfasinda whatsappte seni cok seviyorum mervem felan yaziyor, ama neden o zaman dün sabah 8 den akşama kadar ortada yoktu? Ve ayrica ailesinde herkezde nummaram var madem telefonu bozuktu haber göndertebilirdi bana birilerinden sedatin telefonu bozuldu diye.. Onuda yapmadi bugünde 2 oldu sabah 8 de yazdi günaydin diye şimdi bu saate kadar hala ortada yok. 😟
Soran+1 yılYa düşün sizin ikinizin resmi var. Ben resim çekinelim desem. Ben sevmiyorum diyor resim bile çekinmiyor benimle :( Valla bilemiyorum canım ya iyice kafam karıştı hangisi seviyor hangisi sevmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılİsimle hitap genelde kızgın olduğun zaman olur ama enteresanmış ahahah
Sen de odun ol. Restine rest ulan de daha beter umursamaz bir odun ol.
Madem ayrılmak istemiyorsun.
Sen ilgi alaka gösterdikçe, aradıkça, alttan aldıkça nasıl olsa hep aynı bişi olmaz böyle gider bu ilişki diyor ve rahata alışmış.
Biraz ilgilenme bakalım nolcak. Hoş bişi olmaz yine aynı tas aynı terane devam eder bence ama sen yinede bir dene bakalım :)12 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak herkes ilgilenme demiş. Bakalım ilgilenmezsem belki değişir benimde umudum o yönde:(
- +1 yıl
Yapcak bişi yok. Senin şansına da böyle bir odun çıkmış. Ya gözü pek ve inatçı bir marangoz olup fiskosa, sandalyeye, masaya çevirceksin ya da burnunu sürttüreceksin ahahaha...
Sevdiğin kişi sana açıkça odun olduğunu söylemiş sen de bir tercih yapmışsın.
Durumundan memnun değilsen, ayrılmak da senin açından iyi bir seçenek olur.
Karşındaki bu şekilde devam ettiyse onu değiştirmek boşa kürek sallamaktır.
Daha uyumlu olalım diyorsan da ona dair beklentilerini bir yana bırakmalısın.
Beklentilerinle sevdiğin kişi arasında sıkışıp kalmanı istemem.110 Yorumla
Soran+1 yılYorumunu beğendim teşekkür ederim. Ben sadece yani düşünce olarak şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Bir ilişkiye kolay başlanılmıyor öncesinde de 4 ay konuşmuşluğumuz var. Bu yüzden bir anda bitsin demekte kolaya kaçmak gibi geliyor bana. O yüzden ne yapacağımı bilemiyorum.
Soran+1 yılŞu an içinde çok gözüme batmıyor aslında Ama yani sonuçta ciddi düşündüğümde korkuyorum. çünkü sürekli zıtlaştığın biri ile evli olmak çok zor olmalı. Çok inatçı yani bir zıtlaştığımızda ya onun dediği olacak ya da onun dediği yani Siz karşısında üzülseniz bile umrunda olmuyor. Ya uyacaksın ona ya da uymak zorundasın Bu kadar keskin tavırlarının olması beni korkutan
- +1 yıl
Üzüntüleri umursamayacak kadar duyarsızsa bu durum sorun yaratır.
Taraflar birbirine her türlü destek olmalı. Bu kadar duyarsız olunmaz.
Kaldı ki, flörtte sorun olan şey, evlilikte daha büyük sorun haline gelir.
İlişkiyi evliliğe götürmen de şart değil. Henüz flört aşamasındasınız.
Soran+1 yılOrası tabi ki öyle hiçbir şey için zorunda değiliz o da bende ama ben baştan onun öyle olduğunu kabul ettiğim için şu an bu konuda sesimi de çıkaramıyorum. Başta tamam demiştin odunluğuma şimdi ne değişti derse diye bu durumu yediremiyorum kendime:)
Soran+1 yılÇok bile dayandım ona:)
- +1 yıl
Anladım tavsiye arıyorsun ama kelime ilacı olsa başına sürer 😂
- +1 yıl
Ya otomatik düzeltme 😊😊
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
33Cevap
İnsanları değiştirmeye çalışmak bana göre mantıklı değil. Sana dürüstçe durumunu açıklamış. Mantıklı olan senin onunla beklentilerini ciddi ciddi anlatman. Oda kendini mümkün olduğunca seni memnun edebilmek için ayarlayacaktır. Bu ayar senin beklentini karşılar ya da karşılamaz onu bilemeyiz...
11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu anlattığınız sebeplerden dolayı da vazgeçemiyorum. Bana en baştan dürüst oldu. Her şeyi anlattı. Bil belki başlamak istemezsin dedi Ben kabul dedim:)
Sevgili olduğun erkekler arasında en çok bu kişiye karşı çok büyük bir aşk besleyeceksin çünkü biz kızlar bizi tınlamayan erkeklerin peşinden koşarız, bizim için fedakarlık yapanları reddeder kanka oluruz. Sonra "sevgilim odun", "neden bütün erkekler kötü". Bizde kaşınıyoruz yani. 😆
Baş etme konusuna gelince sende onun sakin zamanlarında inatçı ol, sinirli zamanlarında da şevkatli ol, eline alırsın onu11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım haklısın. Çünkü eski erkek arkadaşlarım romantik olmalarına rağmen ağzıyla kuşta tutsalar bu çocuk kadar önemsemedim. Çünkü ne desem yaptılar. Bu ise sürekli benimle zıtlaşır tartışır. Saygısını kaybetmez bana karşı o ayrı. Ama öncekilerde sıkılmıştım iki üç ayda. Bunda yıllarda geçse ilk gün gibi heyecanım bırakamıyorumda bana bir şeyler oldu :)
+1 yılAhaha benim eski de bogaydi ve yemin ederim kendi gecmisimin ozetini okudum sanki. O da beni uyarmisti ben okuzum, odunum diye :D Degistiremiyorsun canim, tabii sen marangozluk becerim var diyorsan baska...
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum canım değiştirebileceğimi sanmıyorum 29 yaşına kadar değişmemiş bu saatten sonra ben ne yapabilirim? :(
- +1 yıl
Degismez... Okuzse keseceksin, odunsa yakacaksin ki isine yarasin ;)
+1 yılo da naz yapıyormuş :) Sen de ona ilgi göstersen biraz? Ayrıca adam en başından demiş odun biriyim diye. sen de onu olduğu gibi kabul ediceksin o zaman :D
111 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır değil ciddi anlamda naz yapılmıyor. Aynen ben onun nazını çekiyorum ya Kızın naz yapması gerek normalde. Bir şey oluyor hemen sen yaparsan ben yaparım. Yani erkeğin böyle düşünmesi saçma değil mi? tamam kadın erkek eşit diyoruz ama o her konuda yani eşitliğe vuruyor işi Bir gün günaydın mesajı atsa ertesi gün atmıyor Benden bekliyor neymiş eşit olacakmış. Yani seviyorsa da böyle çay kaşığı dolusu kadar falan veriyor sevgisini :)
- +1 yıl
her şeyi erkek yapmak zorunda değil ki.
Soran+1 yılÖyle ama yani her şeye kadın erkek eşitliğini mi katmak gerek. Kendiliğinden bir şey yapsa ölür mü? Ya da o seviyorsa eşitlik vs. dinlememeli karşılıksız olmalı değil mi?
- +1 yıl
e siz de hep bir şeyler bekliyosunuz ama.
Soran+1 yılYa bekleyeceğim tabi oda cebinden para veriyormuş gibi cimrilikle yapmasın bazı şeyleri. sevdiğini değer verdiğini hissedeym ki gelip buraya yazmak zorunda kalmayayım
- +1 yıl
benim bu konularda bir prensibim vardır: İlgi gördüğüm kadar ilgi gösteririm sevdiğime. Sen ona ne kadar ilgi gösterirsen o kadar ilgi görürsün.
Soran+1 yılSorunumuz ilgi de değil ki. Konuşuyor benimle ama asker arkadaşıyla konuşur gibi. Bir canım tatlım yok zorun orada. Benimle ilgilenmemesi değil sorun
- +1 yıl
sen onunla ne kadar ilgilendin?
Soran+1 yılBaşlrda hiç ilgilenmedim Hatta umrumda bile değildi Hatta erkek arkadaşım falan olması yani hiç düşünmediğim şeylerdi. Zaman geçtikçe üstüme daha çok düştü. Aradı sordu sürekli. Şimdi de ikimiz hemen hemen eşit ilgimiz
- +1 yıl
ama o seninle önceden ilgilenmiş peşinden koşmuş. Gülü seven dikenine katlanır kardeşim. O seninle ilgilendiyse çocuğun hakkını vereceksin.
- +1 yıl
şimdi de senin onun peşinden koşman lazım. sen hiç yüz vermedim dediğine göre çocuk baya ilgilenmiş. Şimdi de o yüz vermicek sen ilgilenceksin. Yoksa ona haksızlık olur.
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. çok uzun yazmayın Valla üşeniyorum. başlığa göre cevap vereyim, bir insanla baş edebilmek için zıt olmanız gerekir. onun tam zıttı ol işe yarayabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılBen onun tam zıttıyım yazdığım yorumlara bakarsanız. Bende onu anlatıyorum Bir konu hakkında o ak diyorsa ben kara. O fenerbahçeli ben galatasaray o derece yani
Soran+1 yılTam bahsettiğin şekildeyiz. Ama ben ne kadar kibar ve naif bir bayansam ondan da düşünceli kaba olmamasını bekliyorum:)
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. şu kadınların bizi değiştirme çabasından bıktık usandık. yav arkadaşın seviyorsan böyle sev; sevmiyorsan da kusura bakma de yoluna bak. çok şey istemiyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılsende odunsun sezdim :)
+1 yılBilerek kabul ettiysen suçlaman ya da eleştirmen yanlış. Ya sev ya terk et.
22 Yorumla
Soran+1 yılSuçlamıyorum ya da eleştirmekte değil amacım Sadece nasıl uyumlu hale gelebiliriz? Bunun peşindeyim sürekli ben bir şey dersem tersini savunuyor çünkü gıcık mı bana onu da anlamış değilim:)
- +1 yıl
Bu saaten sonra değişmesini beklersen zaman kaybından başka birşey olmaz senin için. Kimse değişmez. Sadece maske takarlar
+1 yılama bu odun diye bahsetiğiniz sevgliniz sizi baştan uyarmış szde kabul etmişiniz o karakteri değiştirmessiniz sanırım ya kaderine küsecen ya da terk edeceksiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet uyardı bende normalde ne kadar romantik diye tuttursam da içten içe bu tarz erkeklere ilgim vardı önceden beri. Galiba o yüzden denemek istedim. Ama bende baskın karakterim yani o konuda zorlanıyoruz. Zıtlaşıyoruz sürekli bu bir süre sonra bilmiyorum ikimize de zarar verebilir:(
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Her erkek odundur aslında. Sadece doğru maragozun elinden geçmemiştir. Bu kişi annesi olabilir kız kardeşi olabilir ya da kız arkadaşı olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYani birinin düzeltmesi gerekiyor:)
- Aşk İlişkileri konusunda 974 cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetmekten korkmasını sağla
Ona olan zaafın yüzünden seni çantada keklik sanıyo13 Yorumla
Soran+1 yılBu yönünü düşünmedim ondan mı bu şekilde davranıyor sizce. Ama benim yanımda annesi ile konuştu ona da aynı. Yani çocuk hep böyle. Garsonla konuşurken böyle 3. kişi varken böyle :(
+1 yılBoğa burcu olan biri olarak şunu diyorum ıkı ay telefonunu acma gorusme baskasına gitmez emin ol ama okuzluğunude anlar
16 Yorumla
Soran+1 yılGerçkten mi şimdi iki ay konuşmasam vazgeçmez diyorsun yani:)
- +1 yıl
Denede gör üç yıl oldu hala vazgecemedim tabi gercekten sevıyorsa
Soran+1 yılya inatçılığından korkuyorum bir inat ederse öldürsen de dönmez:)
- +1 yıl
Bazen ınadı ınat kırar sen yumusak olursan oda tepene cıkar boğa burcu erkeklerı kızdan beterdir
Soran+1 yılAynen ya inatçı diye ben yumuşak oluyum diyorum O zamanda sen bana aşıksın havasına giriyor. Aşık olmadığımı vs söyleyip belli ettiğimde de geri bozuluyor:)
- +1 yıl
Biraz burnu sürtülsün derim senı gercekten sevıyosa bekler vazgecmez ıkı ay yok eger vazgecerse sevmıyodur cokta umursama
+1 yılRica ederim açık sözlü olur bu tur insanlar şeffaf göstermelik değil belli diğerleri gibi şefkat yerimdar i izledinmmi o tip herhalde
13 Yorumla
Soran+1 yılYok izlemedim ama bir kadın bir erkekte Ozanın tıpkısı ona eminim :)
- +1 yıl
İzle fırsat bulursan o zaman çok iyi anlarsın odunu yonutmasinida iyi bilirsin
Soran+1 yılTamam izleyeceğim teşekkür ederim:)
+1 yılBaza cikilmiyor canım ayrılmak iste ve dayan o sana mutlaka bambaşka biri olarak dönecek
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayrılmak istediğimde bile o kaba insan gidiyor. Ama işte bırakmamak için bir anda değişiyor. Bir kaç gün sonra bir bakıyorum yine aynı. İşin garip tarafı ayrılmak istediğimde de o çabasını görünce kıyamıyorum :(
- +1 yıl
Şu aynı durumdayım güven sorunu oldu bu sefer de yapmacık mi yoksa gerçekten istediği için mi yapıyor bilmiyorum
Soran+1 yılİşte bende hiçbir konuda emin olamıyorum seviyor mu ona bile emin değilim. Amacım zaman geçirmekte olmadığından üzülüyorum:(
- +1 yıl
Çok zor canım davranışları sevmiyormus gibi geliyor hatta tanımadığı insana bile daha iyi davraniyordu bir ara
Çekmek zorunda değiliz açık açık konuş ve ayrılmayı kesin göze alarak konuş ama düzeltmek için değil de
Soran+1 yılValla benimkisi herkese karşı odun onu anladım yani. Annesi ile konuşuyor insan bir hal hatır sorar daha değil kadına kızacak telefonda. Uyardım bak annenle kız kardeşinle bu şekilde konuşma şu tavrını değiştir yumuşak ol biraz diye ama yok yani adam böyle. Ben uyardım diye br seferlik yapar sonra unutur. Ben sürekli uyaracak değilim. Bilmiyorum canım belki de uymuyoruz. Hemen kestirip atmak bende yoktur o yüzden bu savaşım belki değişir umuduyla:(
- +1 yıl
Degismiyorlar canım git gide biz onlara benziyoruzzz
Soran+1 yılAynen ya benim gibi kibar bir kız zaman zaman onun gibi olduğumu sezince şaşırıyorum. Beni de kendisi gibi odun yapacak
Gizli Üye(36-45)+1 yılOdun erkek isteyen sensin. Çözüm yolunu da sen bul bir zahmet. Bulursan diğer kızlara da söyle.
Öncekiler çok romantikti, güller, hediyeler, canım, tatlım diyorsun. Öyleyse demezler mi öyle adamı neden terkettin de bir odunu tercih ettin? Neyse tercih senin bizi ilgilendirmez. Ama madem tercih ettin, çözümü de sen bul. Tabii bulabilirsen.00 Yorumla
+1 yıl"6 ay geçti halâ ismimle hitap ediyor" kısmından sonra kendimi kaybettim 😂😂😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle yani hiç mi bir insan iki güzel laf etmez :)
- +1 yıl
Bende odunum, ama senin sevgilin hakkındakileri okuduktan sonra odun değilim net! 😏😄
Soran+1 yılYa bilmiyorum erkek arkadaşım sonuçta çokta abartmak istememde odunla öküz arasında bir yerde tam bulamadım yerini. Ama odunlukta diploması var onu biliyorum
- +1 yıl
Öküz öküz 😄😂
Soran+1 yılAynen itiraf bile edemiyorum kendime ama malesef öyle
- +1 yıl
Üzülme seni aldatmıyorsa, sana zararı yoksa, dürüstse, delikanlıysa sıkıntı yok. Tek derdin bu olsun.
Soran+1 yılDürüstlüğü ve aldatmayacağı konusunda eminim. Çünkü oda bende bu konularda çok hassas insanlarız. Evet tek sorunumuz bu:(
- +1 yıl
Bunu senin halletmen lazım. Senin bir bayan olduğunu, sadakât ve güvenin sadece bir yere kadar olduğunu, ona kendinin sevildiğini, iyi hissettiğini, önem verildiğini, en önemlisi bir bayan olduğunu hissettirmesi gerektiği konusunda ciddi ciddi konuşman gerek.
+1 yılhepımız odunz ama sevdıgımız kız ıcın yanmasını bılırız
11 Yorumla
Soran+1 yılValla bana hep romantik denk gelmişti. Odunla ciddi anlamda yeni tanıştım ben
+1 yılBaş edemezsin ya onun hayatına hapis olcan ya da bırakıcan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılo modeller öyle ya kabul eder dewam edersin ya da ayrılırsın düzelmez o.
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi umut yok yani geleceğe yönelik:(
- +1 yıl
zannetmiyorum :(
+1 yılYa malesef insanlar değişmiyor iste kussende ayrilsan degismis gibi yaparlar basirisinca tekrar ayni olurlar
10 Yorumlasen ince ruhlu birini istiyorsun bu kişi tam tersi gibi sanırım çözümü yok :)
16 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya :(
Soran+1 yılBen odun olamıyorum ki:( Keşke olsam da onunla onun dilinden konuşsam. Sonra da senin türün ben değilim anlaşamıyoruz dediğimde kızıyor:)
Soran+1 yılAynen ya Allah sabır vermiş bana :(
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Onu bırak. sana yaramaz o adam. Odun adamla hayatın geçmez
10 YorumlaOdun herzaman ifundur degistiremezsin zamanla kutuk olur
10 Yorumladegismez onu oldugu gibi kabul etmiyorsan hic devam etme.
10 Yorumlao odun kereste yapara biraz cilalayarak biraz rutüş yaparak hatta kucağına la sev bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğiştiremezsin ki :)
Böyle kabul edebiliyorsan, katlanabileceksen devam et...20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı. Bu saatten sonra değişim çok zor ya devam edersin ya bırakırsın seçim senin
10 Yorumla
+1 yılHiç sizlanma başta söylemiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya :(
+1 yılAynen ya nasıl başedilir bilsem :/
11 Yorumla
Soran+1 yılÇözümünü bulursan benimle de paylaş :)
Hepsini okumadiysamda sana kısaca sabır diliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın:)
+1 yıleline bir balta al kafasına kafasına giriş :D
20 Yorumla
+1 yılOdun erkekler düzeltilemez.
10 YorumlaBir balta ile yontabilirsin :D
10 Yorumla
+1 yılodunu baltaya sap edersen
10 Yorumla
+1 yılOdun hatun olarak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlişki uzmanı olarak sna yardımcı olmk istyorum
03 Yorumla- +1 yıl
:D ilişki uzmanı mısın?
Soran+1 yılTabi yorumlarınızı bekliyoruz bay ilişki uzmanı
- +1 yıl
kadının biri kızına yakınıyormuş annen gün gördü mü ki 2 ali 2 veli 2 de ondan eveli birde şaban ondan sonra baban demiş :D:D:D o kadına yönlenmek lazım
+1 yılBalta ile :)
10 Yorumlaodunsa değişmez
10 YorumlaZor başetmek
10 Yorumla
+1 yılKonuş
10 Yorumla
+1 yılyakmak lazım
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
4 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler