Odun bir erkekle nasıl baş edebilirim?

Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşında bir kızım ve yaklaşık 6 aydır konuştuğum biri var. Her şey yolunda gibi ama şu sorunlar dışında. O da çok düşüncesiz , tembel , kaba olması ve inatçılığı. Yani benimle ilişkiye başlamadan önce beni uyardı Ben odun biriyim öyle düşünceli vs beni bekleme hayal kırıklığına uğrarsın dedi. Bende ne kadar kötü olabilir ki diye kabul ettim. Benimde bu kişiden önce olan erkek arkadaşlarım aksine çok romantikti. İşte güller hediyeler alan canım tatlım vs. demeden konuşmayan kişilerdi. 6 ay geçti hala ismimle hitap ediyor. Daha bir tane hediye aldığını görmedim. Çok tembel beraber işte şuraya gidelim vs. dediğimde söyleniyor. Çok inatçı Allahım boğa burcu ve ben böyle bir inatçılık görmedim. O gün maç izleyecekse izlenecek o maç engelleyemiyorum. Tam diyorum bu adam bana değer vermiyor. Ben bitireceğim dediğim zaman bir şey oluyor. Ayrılma konusunu açtığımda bile hemen değişiyor. Çok kötü oluyor hissediyorum Ama onun sevgisini hissetmek için ayrılmam mı gerek. Çok düz bir adam ya nazdan falan hiç anlamıyor. Bir şey söylediğimde direkt olarak algılıyor. Nasıl başa çıkabilirim bu kişi ile. Sabırla okuduğunuz için teşekkürler:)
Odun bir erkekle nasıl baş edebilirim?