Çok acı çekiyorum, neden aşık oldum ki ben?

8 aydır birlikteyiz, onu çok seviyorum. ilişkimiz ciddi, aileler de biliyor. Fakat heyecanını yitirmiş gibi davranıyor sanırım. İlk zamanlarımızı özlüyorum o benim peşimden koşardı şimdi tam tersi. kendimi değersiz hissediyorum.

Önceden bana şiir yazardı güller alırdı ne bilim beni mutlu etmek için her şeyi yapardı. Günde 2-3 saat telefonda konuşurduk cam açardık tartıştığımız zaman hemen barışırdık..

2 aydır her şey bambaşka bir hal aldı.

Mesela telefonu kapatmadan önce "Seni seviyorum" derdi ama şimdi "görüşürüz'" diyip kapatıyor, her gece konuşurduk saatlerce şimdi en fazla yarım saat konuşuyoruz uykusu geliyor. Geçen gün ona neler hissettiğimi anlattım " para yok ki" dedi bu lafına çok bozuldum. Ben maddi bir şey mi istedim sanki bana ne senin parandan? sadece biraz ilgi istiyorum o kadar. Aramızda soğukluk var. Ne yapacağım bilmiyorum her gece kötü kötü rüyalar görmeye başladım ayrılık vs.. içimde çok kötü bir sıkınti var..

Napacağım ben :(
Güncellemeler
+1 yıl
bulusuyoruz, elini tuttugumda kalbim firlayacak gibi oluyor heyecanlaniyorum.. ben duygusal davranirken o baska yerlerde sanki..
Çok acı çekiyorum, neden aşık oldum ki ben?