başka şehire eşi olarak gideceksiniz bu durumu değiştirir mi bi parça
Yeni bir başlangıca değer mi?
başka şehire eşi olarak gideceksiniz bu durumu değiştirir mi bi parça
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğri oturup düz konuşalım.ben ne insanlar gordum bay bayan ailesini sevgıdıgı ınsana tercıh eden ama sonlarında hep aılelerıne gerı donmek zorunda kaldılar yada donduler.ama bızım guzel ana babamızın en hassas oldugu konulardan bırıde bu deıl mı saf ınsanlar ne yapsın evlat atsan atılmaz satsan satılmaz der affeder alır eve gel kızım gel oglum der ama sız onları satarken hıc boyle dusunmezsınız o an sevdıgın adam yada kadını gorur ne senı doguran buyuten yetıstıren okutan ana babayı dusunmezsın oysa onların hakkını asla odeyemeyız ne bu dunyada ne otekı dunyada .o yuzden aıleme danısırım benım baska sehırde oturmamı ısterlermı dıye onlarda oglum hayat senın hayatın sen nerde mutlu olmak ıstıyosan orda ol bız gelırız sen gelırsın sorun deıl sız yeter kı anlasın yuvanızı bozmayın mutlu bır evlılıgınız olsun der.kalğlerınden bu onayı alırım oyle ceker gıderım sormadan etmeden kendı basıma onları ne yanlız bırakırım nede oyle bır seyı sevdıgım kızın aılesınede yaparım . bana gonre oncelık aılenın olmalı...Haksızmıyım
ailemin rızasını almadan böyle bir şeye kalkışacak değilim zaten bu gidişte evlilik sonucunda olacak
tamam bende farklı bir şey demedim . ben öyleleri için bu örneği verdim böyle yapıpda .tükürdüğünü yalayan tekrar evıne dönmek için can atan insanlara örnek verdim.o yuzden anlasılmayacak bır sey yok .soruna gayet acık bır cevap verdiğime inanıyorum .
erkek gelsin mi diyorsunuz özet olarak
Hayır anlatamadım bak şimdi.Erkek kadın fark etmez bız ınsanlar bazen zor kararlar vermek zorunda kalıyoruz bu genelde ıkı secenek oluyor aile ve sevgili.genelde erkekler kızları kandırır aklını basından alır kızlar aıleyı terk eder erkeklerın o konuda oranı dusuk Kadınların ,%60 ı ise erkeklerin %20 si ailesine karsı tercıh etmıstır.benım demek istediğim.her şeyden önce bir karar verırken ıyıce dusunmek sonrasını dusnmek ben boyle yaparsan ılerde nasıl bır sorunla karsılasırım bunları dsnmk grk
O seni hiç bırakmayacaksa gidilir de bigün bırakırsa seni öylece kalırsın sonra o çok kötü işte.
Tabiiki değiştirir. Kadının yeri kocasının yanıdır. Emin olun evlendikten sonra Anne Baba yanında bile rahat edemezsiniz. Artık sadece kocanızın yanında evde hissedersiniz kendinizi. Allah ayırmasın.
arada ciddi birşey yoksa bence değmez özellikle ailemi karşıma almak istemem.
bilmiyorum şimdi ne söylesem büyük konuşmuş olurum. Allah bilir.
Cevap
14Cevap
S evdiğin adama bağlı...Kim ? Nasıl biri ? Üç yıl senden her türlü zevkini alıp" Tak sepeti koluna...Her kes kendi yoluna...Aşkımız bitiiii..Hadi tatlım..Güle güleee.". Derse kaybettiklerine , yitirdiklerine ve düzenini değiştirdiğine değecek birimi ?.. Karar senin..Kışa göre kendini ayarla, ..Yaz çıkarsa bahtına...Resmi bir birliktelik olmayınca yani Evlenmedikten sonra hiç bir erkeğin yada kadının peşine takılıp başka şehirlere gitmek akıl karı değil.. KOLAY ELDE EDİLEN KOLAY TERKEDİLİR...Şahsi düşüncem budur..
bende evlilik sonrasında gitmekten bahsetmiştim aslında ama o da düşündürüyor
Sevgi ama bu sevginin boyutu nedir, bi erkek sevdigi icin dunyanin öbür ucuna kadar gidebilir ama hemen donebilir de. Oysa kizlar icin bukadar kolay olmamalidir, cunku kizlar ailenin gozbebegidir. Aileler icleri rahat olmayacagi icin hemen gondermek istemezler ve bu konuda onlarin fikri cok onemli olmasi gerek. Eger sadece seviyorsan gitme, ama deli gibi aşıksan git cunku zaten seni hic bisey durduramicaktir. Tereddutte kaldigina gore aşık degilsin sadece seviyorsun o zaman gitmezsen daha hayirli olur senin icin.
ewet aşık değilim :(
Ben birzdan yaptigin guncellemeye cevap verecektim ama senin simdi yaptigin cevap yorumumu degistirdi. Senin evlenip mutluluga hakkin var, tabi aileninde senin murvetini gormeye hakki var. Eger sevmedigin halde evlenip gidersen belkide sana dunyalari verselerde mutlu olmayabilirsin. Senin mutsuzlugun ailenin mutsuzlugu demek, ve sen anneni babani mutsuz etmeye hakkin yok. Herseyi inceleyip sık dokuman gerek.
Eş olarak resmi nikahlı eş olarak evlenip gitmeye kim ne diyebilir ? Her kız evlenince anasının babasının hemen yan sokağında ev ve koca bulamıyor...Hem ağlarım hem giderim diyorlar.. Bu durumda gidilir tabiiki...
Öyle bir zaman oluyor ki hiçbirşey için değmez diyosun,
ama yine öyle birşey oluyorki değer ya...diyorsun...
sen gitme boşver...o gelsin..
gidilir buna değer biri olduğunu düşünüyorsanız,
ona güveniyorsanız,
gözünüzü kapatıp ona yaslanacağınızı onunda tutacağını biliyorsanız.
güveniyorum sevgisinden de eminim ama tereddütler gitmiyor kafamdan
ailem söz konusu oldumu, biscolata erkeklerini bile görmem ..
hayir, bunun yerine orta yol bulunan kadar yollara katlanarak surdururdum.
hayat gibi sevgi de geçicidir. o yüzden sevgili için şehir değiştirmek, sevginin bittiği anda kakalak gibi iğrenç bir yerde kalakalmak demektir. Kesinlikle gitmem..
yaş kritik, ne desem bilemedim. şöyle 20'sinde olsan gidilir derdim.
Ben de aynı konudan muzdaribim. 1 sene önce sormuşsunuz soruyu. Acaba karar verebildiniz mi şu an, ne yaptınız?
Sen karar verdin mi
Hayır
İkilemde misin hala
değeceğine inanıyorsam elbette giderim, o nasıl geldiyse ben de gidebilirim.
Ben gitmem o gelsin çalışacak olan benim.
erkek bencilliği :)
Evet seviyorsam deger
eşi olarak gıtceksem memnunıyetle tabıkıde
sevıyorsam uzaya bıle gıderım
onu gelmesını saglarım
Giderim bu yaz gidiyorum hatta
gitmem.
Giderim.
asla!
ben yaptım değmedi
Gidiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?